Žurka uz Seku Aleksić

Meni ova proslava sa pevanjem, sisama i pucanjem - sasvim normalna. Da niste očekivali da će naša politička elita da se utrpa u onaj negde već spomenuti voz i šibne na Egzit?

Vodi racuna kad upotrebljavas rec "elita", pa zar sin akademika i profesor ide zajedno sa kojekakvim pevaljkama? Pre bih od Tadica ocekivala "Egzit", nego Seku, ne zato sto sam luda za Egzitom, nego zato sto se Boris pravi da je urbani lik.

Hvala na iscrpnom obavestenju, nije bilo potrebno, sustina je ta da su se turbo folk, cece i seke digle u zvezdane visine za vreme Slobe, i korumpiranih ostataka od Slobe.

Ceca jeste , ali Seka tek pre par godina znaci u vreme procvata Demokratije :!:

Nije bitno sta oni slusaju kako se vesele nego kako mi zivimo , da li mi mozemo da priustimo sebi takvo zadovoljstvo, ne uz Cecu i Seku, svako bira po zelji !
Exit-Gucha-Gitarijada-Koncert-bioskop-pozoriste,.........:ok:

Ceca jeste , ali Seka tek pre par godina znaci u vreme procvata Demokratije :!:

Nije bitno sta oni slusaju kako se vesele nego kako mi zivimo , da li mi mozemo da priustimo sebi takvo zadovoljstvo, ne uz Cecu i Seku, svako bira po zelji !
Exit-Gucha-Gitarijada-Koncert-bioskop-pozoriste,.........:ok:

A to je posebna stvar, samo, bas ne ludujem za takvim provodom u Palminoj reziji, nedostajao je samo sator!

al nije on to slusao seku zbog sebe, nego zbog preduzetje :hahaha: tj zbog vlade glasaca i palme :)

Nije ni njemu lako.:dash: Ono, i Djindjic je sve radio zbog "preduzetje", pa je na kraju to "preduzetje" ispalo cirkus.:lol:

Back