Žurka u pidžamama

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol: Ma nista ti ne brini, ja radim u Kontroli NLO-ova, i ovaj ljubicasti vanzemaljac je prosao uspesno sve testove :D

naravno...ko bi joj odoleo...komsinici iz susedne galaksije...:D
ultraviolet-Milla-Jovovich.jpg

Uvećava se društvo na žurkici polako......:klap::klap:

Pa naravnoi da se uvecava.kada sam khm Ja dosao....hehe...kako sam skroman..cccc...:lol::) Salim se malo.Pa ovde je jako lepo.Zasto ne bi ljudi dolazili?:think:

Marko Marko...pitaj gazdaricu ko je sefica personala III smene ...:D
izgleda smo se malo mimoilazili...ali lepo je sto se bar na zurkici srecemo...:D

A-ha.Moguce da smo se mimoilizali.Ja sam gostovao i u Minonovoj kafanici,pa onda kod onog Corta,pas je dsada Tab ponovo otvorio.hehehe.Hocu reci gazde se smenjuju i vlasnici,ali redovni gosti ne.:mrgreen::)I ja sam bio gazda u Romantic caffe-u,na romantici,pa mi ga zaplenili.Nisam placao porez.:lol::rumenko::)

Poslednja izmena:
A-ha.Moguce da smo se mimoilizali.Ja sam gostovao i u Minonovoj kafanici,pa onda kod onog Corta,pas je dsada Tab ponovo otvorio.hehehe.Hocu reci gazde se smenjuju i vlasnici,ali redovni gosti ne.:mrgreen::)I ja sam bio gazda u Romantic caffe-u,na romantici,pa mi ga zaplenili.Nisam placao porez.:lol::rumenko::)

eeeeeeee bilo je tih kafana na svastari...malo sam zaboravila...dugo nisam svracala u magacin da prekopam malo po arhivi...:lol:
vlasnici se mozda smenjuju fiktivno...ali prava formalno pravna gazdarica je uvek Rollnica...
ostali su samo pomocno osoblje...:lol:

eeeeeeee bilo je tih kafana na svastari...malo sam zaboravila...dugo nisam svracala u magacin da prekopam malo po arhivi...:lol:
vlasnici se mozda smenjuju fiktivno...ali prava formalno pravna gazdarica je uvek Rollnica...
ostali su samo pomocno osoblje...:lol:

A-ha.Pa ne kazu dzabe da zene vladaju svetom.Preko muskaraca.One su vrat koje orecu glavu,u zeljenom pravcu,raznim mehanizmima.:);) A magacin ne gotivim,tamo je tigar,i nesto smo se nas dvojica malo spreckali.:thumbdown: Mnogo cenzure i sl.

Taman da ga skinem večeras sa neta, pošto ga nisam gledao, a ponestalo mi je ideja koje filmove da skidam :ok:

Covece pogledaj ga.Znaci mene je odusevio>ja sam ti romantik,pa me nije blam da priznam na kraju sam pustio suzu.Znaci takve emocije i takva ljubav.To je nesto stvrano fantasticno.:):ok:

Poslednja izmena:
A-ha.Pa ne kazu dzabe da zene vladaju svetom.Preko muskaraca.One su vrat koje orecu glavu,u zeljenom pravcu,raznim mehanizmima.:);) A magacin ne gotivim,tamo je tigar,i nesto smo se nas dvojica malo spreckali.:thumbdown: Mnogo cenzure i sl.

:

zar je poceo da cenzurise...:eek::eek::eek:
pa prvom prilikom svraticu da ga propitam malo
sta mi to pravi od kafane u mom odsustvu...:lol:
dobar je bre Tigrinjo...jedino je ponekad dugo zakljucan ...:lol:

gospodo ja vas napustam...:)
bilo mi je izuzetno prijatno i lepo u vasem drustvu...:)

nadam se da cemo se videti i sutra...u forumskom serijalu...
"Zurka u pidjamama II"...:D

Laku noc i lepe snove vam zelim...ili ugodnu zabavu uz neki dobar film...:D

:bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back