Ma nista ti ne brini, ja radim u Kontroli NLO-ova, i ovaj ljubicasti vanzemaljac je prosao uspesno sve testove
![]()
naravno...ko bi joj odoleo...komsinici iz susedne galaksije...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nista ti ne brini, ja radim u Kontroli NLO-ova, i ovaj ljubicasti vanzemaljac je prosao uspesno sve testove
![]()

Pa primecujem.Jako ste mi sve slatke.........jako mi je ugodno ovde.
a svastara je ipak moja kafanica........hehehe.......... :-D
marko sutra ce biti bolje, imacemo muziku uzivo... dolazi Dzej hohohoho
ajd moram da palim... ljubi vas peti element![]()
![]()
Moram sad da se povucem u jazbinuDokrajchi ovo pivo, i josh shta stignesh
![]()

Uvećava se društvo na žurkici polako......![]()
a s kim si ti bila u "separeu" ...pa si nas na malo duzi trenutak napustila...![]()

Uvećava se društvo na žurkici polako......![]()

Salim se malo.Pa ovde je jako lepo.Zasto ne bi ljudi dolazili?
Marko Marko...pitaj gazdaricu ko je sefica personala III smene ...![]()
izgleda smo se malo mimoilazili...ali lepo je sto se bar na zurkici srecemo...![]()

I ja sam bio gazda u Romantic caffe-u,na romantici,pa mi ga zaplenili.Nisam placao porez.

hehe......pa sad ako budem rekla onda više neće biti tajna....![]()

hehe......pa sad ako budem rekla onda više neće biti tajna....![]()

naravno...ko bi joj odoleo...komsinici iz susedne galaksije...
![]()

A-ha.Moguce da smo se mimoilizali.Ja sam gostovao i u Minonovoj kafanici,pa onda kod onog Corta,pas je dsada Tab ponovo otvorio.hehehe.Hocu reci gazde se smenjuju i vlasnici,ali redovni gosti ne.I ja sam bio gazda u Romantic caffe-u,na romantici,pa mi ga zaplenili.Nisam placao porez.
![]()

Gledao sam film.Nije neki........Ipak ovaj film je zakon.............
![]()

Gledao sam film.]
Taman da ga skinem večeras sa neta, pošto ga nisam gledao, a ponestalo mi je ideja koje filmove da skidam![]()
eeeeeeee bilo je tih kafana na svastari...malo sam zaboravila...dugo nisam svracala u magacin da prekopam malo po arhivi...
vlasnici se mozda smenjuju fiktivno...ali prava formalno pravna gazdarica je uvek Rollnica...
ostali su samo pomocno osoblje...![]()

Taman da ga skinem večeras sa neta, pošto ga nisam gledao, a ponestalo mi je ideja koje filmove da skidam![]()

meni kad ponestane ideja...uvek se vracam na...
"Bilo jednom u Americi"...![]()
taj film Vucina non stop gleda...![]()
sve mu purpurno pred ocima...danima i nocima...![]()

Covece pogledaj ga.Znaci mene je odusevio>ja sam ti romantik,pa me nije blam da prizanm na kraju sam pustio suzu.Znaci takve emocije i takava ljubav.To je neseto stvrano fantasticno.![]()
Jedini film gdje sam ja suzu pustio je bio ''Sibirski berberin'', kada njega deportuju za Sibir, a društvo ga pjesmom traži...e hebi ga, evo se i sad naježih...

A-ha.Pa ne kazu dzabe da zene vladaju svetom.Preko muskaraca.One su vrat koje orecu glavu,u zeljenom pravcu,raznim mehanizmima.A magacin ne gotivim,tamo je tigar,i nesto smo se nas dvojica malo spreckali.
Mnogo cenzure i sl.
:

ljubomorno cuvaj svoju slatku tajnu...i nikome je ne daj...
![]()
mmmmmmmmmmmmmmmm sto ja volim ove bombonice...![]()
tajna ne bi bila tajna...kad bi se otkrila....
I to sam gledao.Jak je film.Ali ipak Kum I II i III to je trioligija,poput gospodara prstenova.Znaci stvarno exra filmovi.![]()