ZUMBA-Ima li je kod nas?

cao,

ja treniram zumbu vec nekoliko meseci, mada ne u srbiji.
za nesto vise od mesec dana idem na obuku za instruktora.
zumba je odlicna stvar, latino cardio fitness, a ukoliko imas dobru motivaciju i vezbas - veoma aktivan fitness. ja sam se "zaljubila" u zumbu od prvog casa.
u srbiji je inace nema, ima u hrvatskoj i sloveniji, mada sam cula da trebaju da pocnu casovi negde u srbiji, verovatno bg, ali nemam nikakve blize informacije.
ja inace planiram da se vratim u bg za jedno 6 meseci i da pocnem da je predajem, mada jos uvek ne znam gde tacno.
ako te jos nesto interesuje, slobodno mi pisi,

pozzzzz....

slazem se....zumba je savrsena...
obzirom da se bavim plesom (latino standardi, salsa itd) zumba me bas privlaci. u mom gradu je nema ali sam odradila par treninga kod kuce sama uz pomoc You Tube instruktorke i dopada mi se....preporucujem. Doduse vrlo je nezgodna za osobe koje nemaju osjecaj za ritam i koordinaciju pokreta...mozda za takve slucajeve dolazi u obzir neka basic varijanta.
evo jedana reklamica..sa tubeta

ja treniram koliko..osam puta nedeljno,i kod nas ima bas pre mog treninga Zumba,i uglavnom,moj trener je meni rekla da je to..cista glupost. Tipa, ti odes na kurs Zumbe,ne moras ni da znas da pleshes nishta,ne moras ni da radis bilo sta,sedis ko klada i gledas dva dana treninge i dobijes licencu koju btw moras da ''overravas'' svaka dva meseca tako sto pljunes mnogo dolara kod Amera,a oni ti salju kasete da se uvere da si sve to '' savladala'':lol: ali to da se kile mogu izgubiti od toga to je glupost,to samo Marina Perazic moze da lupa,ona je inac eu nashem clubu zakazivala i otkazivala treninge redovno,tako da je,zumbashi nisu ni videli...ne osudjujem ja,ko voli nek ide,samo da vam kazem da budete informisani.

Poslednja izmena:
Nešto novo, da debelima uzimaju pare i da debeli odlaze kući u ubeđenju da će brže smršati uz Zumba ća-ća-ća:hahaha:
Eto šta je.
A ne mogu da shvate da je skidanje kilaže nešto naj prostije, samo središ ishranu i nema problema i vežbas naormalno i obično trčanje.
Prosto, da prostije ne može biti.

xaxaxaxa, lepo receno. igrom slucaja, devojka mi je fitnes instruktor i ima slican stav o zumbi, to je nesto na sta se samo babe i debele zene loze, i naravno po koja lenjivica, a inace , ako ti se igra, upisi ples neki, a ako ces da smrsas i zategnes telo, idi na aerobik, ili slicno tome. uz lagano skakutanje sa koreografijom nema nista od skidanja kilaze. tako da... stisni zube i kreni da vezbas, ali stvarno! :)

ja treniram koliko..osam puta nedeljno,i kod nas ima bas pre mog treninga Zumba,i uglavnom,moj trener je meni rekla da je to..cista glupost. Tipa, ti odes na kurs Zumbe,ne moras ni da znas da pleshes nishta,ne moras ni da radis bilo sta,sedis ko klada i gledas dva dana treninge i dobijes licencu koju btw moras da ''overravas'' svaka dva meseca tako sto pljunes mnogo dolara kod Amera,a oni ti salju kasete da se uvere da si sve to '' savladala'':lol: ali to da se kile mogu izgubiti od toga to je glupost,to samo Marina Perazic moze da lupa,ona je inac eu nashem clubu zakazivala i otkazivala treninge redovno,tako da je,zumbashi nisu ni videli...ne osudjujem ja,ko voli nek ide,samo da vam kazem da budete informisani.
to, to
a ima i na youtubu neki klip sa njom, kao ona promovise zumbu, zumba je dovela do vrhunske figure, kad sam odgledao klip, samo sam se zapitao, zeno, imas li ti kod kuce ogledalo??? ona je i dalje ko utovljena krmaca...

to, to
a ima i na youtubu neki klip sa njom, kao ona promovise zumbu, zumba je dovela do vrhunske figure, kad sam odgledao klip, samo sam se zapitao, zeno, imas li ti kod kuce ogledalo??? ona je i dalje ko utovljena krmaca...

Da, moj trener je pizdela od nje

zena nikad nije dolazila na treninge,i moj trener je sama rekla da je to sto pricaju cist marketing,to ''izgubite kile '' itd jer je sama rekla da je to nemoguce preko zumbe, i tad je rekla da ce svima raspricati kakva je ta Perazicka da bi ostali u drugim klubova ( treneri ) znali

ja sam odgledala par treninga jer idu pre mojih, igras uz muziku tipa Jennifer Lopez-lets get loud, Ricky Martin.. nije u sustini pravi ples,ali,ako hoces da se oraspolozis dobro je... mada bih ja ipak savetovala reggateon ako neko zeli nekonvencionalni ples i da mu bude zabavno

Ma daj bre ljudi pa jel znate vi koliko srce lupa samo da skaces levo-desno ima se oznojis da cedis garderobu..sad kao izmisljamo toplu vodu..ajde da vidim ko moze od tih zena preskakati konopac pola sata i da ne smrsa..to sto posle nagrnu na krkanje bureka je druga stvar

ovako ja sam na zumbu htela da idem zbog toga sto deluje zabavno,vezbas u grubi,blablabla,a ovima sto mi govore da je bolji areobik i ostalo,iskreno meni je sve to isto(i zumba i areobik,i kikboks i dr gluposti),svuda dajes pare za vezbe koje si mogao da uradis kod kuce ili napolju(a nisi jer te mrzelo(70%),nemas prostora,ne volis da vezbas napolju(tj gotivnije ti je unutra),imas kompleks da ce te neko videti u prolazu itd....).
ja najvise cenim teretanu(od svih stvari koje treba da se placaju)jer te sprave nemas kod kuce a retko mogu da se nadju napolju na terenima...
da rezimiram :) UGLAVNOM svuda bacas pare kao danak lenjosti(jer ti je potrebno nesto da te pokrene,da pocnes da vezbas)a ako cete vec da govorite da je zumba glupost,onda isto to recite iza areobig i sve ostalo..
ja sam razmisljala o zumbi zato sto mi je delovla najludje:)) i najinteresantnije i zato sto sam se ulenjila i prestala da trcim, pa mi je trebao neki boostXD(a i vezbas u grupi,druzis se..) i da sam isla i dala pare ne bi se pokajala,isto kao da sam isla na areobik,tai bo...

Vidim da su odgovori po pitanju Zumbe , poprilično negativni ...

Interesuje me , da li ste vi, ljudi koji tvrde da ne može da se smrša i zategne uz zumbu, i da je glupost, probali makar jednom da "skakucete" uz istu?

Back