Zukorlić: Nekada Kosovo, danas Sandžak

Kako ne shvačate Srbija će vam nestati ako nečete nešto poduzeti,pola Srbije su vam več zauzeli albanci i muslimani a Beograd sve više liči na Carigrad,tko je za to kriv?:think:

Pre ce biti da ce se muslimani medjusobno poubijati dole u Sandzaku nego sto ce nesto nauditi Srbiji.Ne mozes da poredis Kosovo i sandzak jer je Albanaca bilo 10 puta vise nego sto ima Bosnjaka.
 
Ето шта се бива кад на самом почетку не изгазиш тенковима словеначке ватрогасце. Свака слина хоће да буде неки фактор и кукумаче за неким правима. Ред је да се опаметимо.
 
Neko misli...on prica....a sigurno i koja parica kapne...

qatar.jpg
Da pogotova ako dođu ovakvi investitori;)
 
Kosovo i Sandžak centri narko mafije Najveći regionalni centri narko mafije, prema podacima u SECI centru i informacije koje dobijamo od država članica govore da su to Turska i Albanija, a sa prostora bivše Jugoslavije Kosovo i Sandžak, tvrdi Enes Čerimagić, oficir za vezu u regionalnoj policijskoj i carinskoj organizaciji SECI, koju čini 13 država. http://www.cafe.ba/vijesti/17992_Kosovo-i-Sandzak-centri-narko-mafije.html
 
Muslimani koji slusaju ovu budalu Zukorlica bice i najveca zrtva njegove bahatosti,cini mi se da bi taj idiot bio najsrecniji kad bi pocelo da se puca po sandzaku.
Efendija je najveci dusmanin svog sopstvenog naroda koji bi se borio do poslednje kapi tudje krvi.
Stoku treba uhapsiti ili proterati :evil:
 
Ако ови наши буду паметни, па избегну понављање грешака из прошлости, моћи ће да хебавају неподобне доле све уз благонаклоност ЕУ ...

Mi ne bi bili Srbi kada ne bi ponavljali greske iz proslosti...Ne znam dokle stigla ona prica o regionalizaciji ali ako Raska dobije region,ugasili smo ga....:dash:
 
Нешто нису најзадовољнији доле у Санџаку предлогом за регионализацију ...

Иначе тог Зукорлића сам гледао нешто мало код Оље Ковачевић ... интелигентан и елоквентан човек, није за потцењивање.
 
Ето шта се бива кад на самом почетку не изгазиш тенковима словеначке ватрогасце. Свака слина хоће да буде неки фактор и кукумаче за неким правима. Ред је да се опаметимо.

pa opameti se vech, i priznaj da su slovenci kraljevi kad onako ispratishe napolje chetvrtu armmiju na svetu! :hahaha:
 

Back
Top