ЗУКОРЛИЋ ДОБИО ДРЖАВЉАНСТВО БиХ

Добро дошли

Buduća legenda
Poruka
27.853
http://www.tanjug.rs/novosti/46320/zukorlic-nezakonito-dobio-drzavljanstvo-bih-.htm#
BEOGRAD - Glavni muftija Islamske zajednice u Srbiji Muamer Zukorlić dobio je državljanstvo BiH na nezakonit način, izjavio je za današnju "Politiku" neimenovani izvor blizak Ministarstvu bezbednosti BiH.
Zukorlić je dobio BiH državljanstvo na nezakonit način na koji su, kako navodi izvor "Politike", BiH državljanstva dodeljivana, i to samo po osnovu ratnih zasluga, i osobama afroazijskog porekla, takozvanim mudžahedinima.

Добио држављанство на незаконит начин, што је сасвим природно када је у питању Зукорлић. Јер све што ради, ради супротно Закону.
Овде се највероватније прошверцовао као муџахедин.
Машала!

lavni muftija Islamske zajednice u Srbiji Muamer Zukorlić dobio je državljanstvo BiH na nezakonit način, izjavio je za današnju "Politiku" neimenovani izvor blizak Ministarstvu bezbednosti BiH.

Законито или незаконито - срећан му пут.
Јел знате онај кад Санџаклија дође на границу БиХ са пуним кофером внаго!? :lol:
То ми је иначе причала једна муслиманка из СА.

http://www.tanjug.rs/novosti/46320/zukorlic-nezakonito-dobio-drzavljanstvo-bih-.htm#
BEOGRAD - Glavni muftija Islamske zajednice u Srbiji Muamer Zukorlić dobio je državljanstvo BiH na nezakonit način, izjavio je za današnju "Politiku" neimenovani izvor blizak Ministarstvu bezbednosti BiH.
Zukorlić je dobio BiH državljanstvo na nezakonit način na koji su, kako navodi izvor "Politike", BiH državljanstva dodeljivana, i to samo po osnovu ratnih zasluga, i osobama afroazijskog porekla, takozvanim mudžahedinima.

Добио држављанство на незаконит начин, што је сасвим природно када је у питању Зукорлић. Јер све што ради, ради супротно Закону.
Овде се највероватније прошверцовао као муџахедин.
Машала!

Pa zar i on nije jedan od mudahedina?

Па не знам, стварно сам збуњен контра информацијама..... колико се сећам ОН ЈЕ САМ ИЗЈАВИО ДА ВЕЋ 15 ГОДИНА ИМА ДРЖАВЉАНСТВО БИХ - па ми онда није јасно како је могао овдИ да се гура у изборну трку за преЦедника Србије.......

цитат:

"Мој мотив за овај гест је превасходно морално патриотске природе. Моја савест, моја култура и вера ме терају да урадим оно што могу за отклањање једне велике неправде", казао је тада Зукорлић и нагласио да би "одузимање" Сребренице од Бошњака било равно најави "једног општег моралног цивилизацијског краха". Он је тада рекао и да има држављанство БиХ већ 15 година, са адресом у Сарајеву, преноси "Политика".

Poslednja izmena:
Šta je to da nije u skladu sa Zakonom o državljanstvu BiH

Зукорлић је у сталном сукобу са Законима Себије и добро је што има држављанство БиХ. Још само да се наљути и одрекне српског држављанстава а требало би јер се не осећа Србином.
ПС: Нисам знао колико ,,муџахедина'' има у Србији док нису отворене ове две теме. Сви би они да нема Србије. Из убеђења или наређења!

Back