ZSASTO SVAKI COVJEK GLEDDA TV PINK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
to nisam ni vidio

TI SELJANKO I SVI SLICNI TEBI VRACATE NAS U KAMENO DOBA VUCETE NAS PREMA KAMENOM DOBU ROCK( period '65-'920) je bio vruhanc muzike TADA SU MUZIKU STVARALI GENIJI KOJI SU ZIVOT SVOJ DAVALI DA BI STVORILI PJESME KOJE CE SE SLUSATI DECENIJAMA

A
DANAS "MODERNA CURO " MUZIKA SE NE STVARA NEGO SE KOPIRA PISU SE NEKI GLUPI PATETICNI TEXTOVI KOJI SVI LICE JEDAN NA DRUGI A I TA MUZIKA MOGU SVAKU ONAKVU MELODIJU NAPRAVITI NA RACUNARU ZA DESET MINUTA TOLIKO OD MENE POZDRAV 21 VJEKU SELJANKO

Bato, ovde se bas zakuvalo, od Pinka pa do R'N'R. Black Devil, i ja zivim u inostranstvu i meni NIKAD ali bas NIKADDDD ne nedostaju narodnjaci i NIKADA ih ne pustam nit su ih IKADA pustati, jednostavno receno. Meni je dosta i Rock ili bilo sta drugo sto mi daje malo adrenalina, a dok sam ziveo u Srbiji, jedini razlog sto sam gledao Pink su Simsponi i Baywatch (narocito kada Pamela trciii....;)), a narodnjake ili Karleuse ili Bekvalac nisam ni pomisljao da slusam. Meni vise nedostaje, moram da priznam, moj dragi Novi Sad (the BEST) i moje drustvo koje tamo imam i sa kojim se redovno dopisujem.

BOSANSKI PINK?!?!?!?

Ovi j*beni reditelji verovatno imaju manjka mozga ili neku urodjenu degeneraciju!!! Meni je vec vise muka zbog tolike paljevine na nesto sto je nastalo samo zato sto je neki manijak imao drustvo u SPSu i postalo najveca televizija u Srbiji... Smesno. Usput, kakve veze ima Pink UOPSTE sa muzikom, ako ignorisemo one sabane koje pustaju svakodnevno na muku 3/4 populacije (necu ni da komentarisem onu preostalu 1/4). Ova tema ni ne treba da bude ovom forumu!

Stoorbak:
Icarus:
Iskreno da kazem ja se smatram za nekog rockera , i pjesme koje volim variraju od balada do death metala , ali kada se zelim napiti onda je Toma Zdravkovic prvi na popisu autora zatim Haris Dzinovic , Halid Beslic ,Zeljko Bebek , Tifa itd.
To su pjevaci cije su pjesme kvalitetne , imaju ono nesto , dok npr. meni nijedna pjesma ali bas nijedna pjesma sa TV Pinka nije ni do koljena njima .
Pjesme su im uzasne , pjevacice obucene odnosno skinute kao na plazi , a cijela TV je kicasta .
Svi mi ponekada slusamo narodnu muziku , ali bitan je kvalitet .
Da, iako ne slusham narodnjake, poshtujem takve likove kao shto su Toma i ostali, jer da im pesme nisu kvalitetne ne bi se do sada slushale, zar ne !!!

Samo mi nisu jasni likovi koji vole da placu.Mislim sta vam je tu dobro.Da pijes i da slusas TOMU koji te gura dublje u ambis u kojem vec stojis, njegovim emotivnim pesmama.Umesto da trazis nesto sto ce te izvuci iz ambisa.Izvalio sam da se vise od pola sveta przi na pesme emotivnog sadrzaja.Bolje receno pesme koje zakucavaju.Vi niste normalni.
A ovaj Stoorbak uvek ali uvek lupi neku glupost.

<<STOORBAK>> jer da im pesme nisu kvalitetne ne bi se do sada slushale, zar ne ...
Sta bre zar ne, si ODLEPO ti.Kao prvo, to sigurno nije kvaliltet, a kao drugo, slusaju se zato sto glupoj ljudskoj stoci mozes da prodas i pohovana govna.Oni ce odlepiti za novim perfektnim ukusom.

Aj momci pa razmislite malo o tome

Ouuuuu jeeeeaaaaaaaaaaaaaaa

yugoslav:
slusaju se zato sto glupoj ljudskoj stoci mozes da prodas i pohovana govna.Oni ce odlepiti za novim perfektnim ukusom.

Hahahaha... :D :D E, ali pohovana govna!!! Odakle si to izvukao? :lol:

A sta reci o Pinku sto nije receno...To je produkt zivota koji smo svi ziveli u zadnjih 10 godina, kada su na povrsinu isplivali malogradjanstina i seljastvo, kada je propao sistem vrednosti (opet ja sa sistemom vrednosti!), i uostalom kada su zemljom vladali oni kreteni koji su sve to plasirali u cilju zaglupljivanja naroda...i eto nama zaostavstine iz tog doba u vidu TV Pinka.

DeepPurple:
A sta reci o Pinku sto nije receno...To je produkt zivota koji smo svi ziveli u zadnjih 10 godina, kada su na povrsinu isplivali malogradjanstina i seljastvo, kada je propao sistem vrednosti (opet ja sa sistemom vrednosti!), i uostalom kada su zemljom vladali oni kreteni koji su sve to plasirali u cilju zaglupljivanja naroda...i eto nama zaostavstine iz tog doba u vidu TV Pinka.

Samo cu reci "BRAVO MATORI"

yugoslav:
DeepPurple:

Samo cu reci "BRAVO MATORI"

Zahvaljujem!

Pink je najobicniji (ili najvulgarniji, kako hocete) primer komercijalne televizije. Sada, postavlja se pitanje koja TV nije komercijalna [pobogu, pa njihov posao je da (se) prodaju], ali neki to rade sa mnogo vise stila, cak i kada prodaju maglu... Svaka cast kulturnim emisijama B92, though (especially Kulturni nokaut i Shockart, dok je recimo Sex&the city, meni, barem, bezveze, iako je prakticno kultna). No, udaljila sam se od teme. Mislim da ljudi gledaju PINK jer pruza zamagljenu, ofarbanu i ulepsanu sliku stvarnosti. A, kao sto DeepPurple pomenu, prethodna decenija je ucinila da mnogim ljudima bas to treba ("jeste da ja nemam posao, i jeste da nemam para i jeste da deca nemaju mleka da piju, ali Esmeralda i onaj njen...")

Hmmm... sve je to ipak samo deo of one giant brainwashing system.

Just don't let them fool you.

mixv:
Rock is the best.Kad vidim Djogani ili Funky G(valjda se tako pise)i ostatak kompanije,probudi mi se UBILACKI INSTIKT.Mislim ljudi,kolicni vam je mozak ako volite KARMU?

E covek nemoj da vredjas. Ja licno negledam TV pink (akko ima dobar film) ali poznajem ljude koji SLUSAJU muziku koja se pusta sa doticne stanice i ti ljudi nisu glupi i sl. To je jednostavno njihov izbor. Jedno je to sto nevolis TV pink i sto ga pljujes (licno to podrzavam) ali nemoj da vredjas ljude koji ga gledaju. U ostalom i moja mama (a i ostatak zenske familije) se ubija gledajuci one spanske serije na pinku, a zena nije nimalo glupa (kao i ostatak familije) tako da bez vredjanja molim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back