ZSASTO SVAKI COVJEK GLEDDA TV PINK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Istina je da veliki broj nasih ljudi na zapadu slusaju narodnjake.Prvo: zato sto je to vec jedna starija generacija a oni su se uvek lozili na Sabana i kompaniju, a drugo: ova mladja generacija koja je rodjena na zapadu ne zna ni srpski jezik kako treba i nisam nailazila na slucajeve da oni slusaju narodnjke.
Ja ih licno ne gotivim, jer je muzika sve jedna nalik na drugu tako da ne znam da li je pocela nova pesma ili se jos vrti ona ista. O textu da i ne govorim...toliko nebuloza na jednom mestu je stvarno retkost. Jednom recju to je ispiranje mozga i ociju na plavokose pevaljke, koje svi tako mnogo vole jer nose malo odece :)))))
Ipak, neka slusa sta ko hoce, zar ne?

die_happy85:
Istina je da veliki broj nasih ljudi na zapadu slusaju narodnjake.Prvo: zato sto je to vec jedna starija generacija a oni su se uvek lozili na Sabana i kompaniju, a drugo: ova mladja generacija koja je rodjena na zapadu ne zna ni srpski jezik kako treba i nisam nailazila na slucajeve da oni slusaju narodnjke.
Ja ih licno ne gotivim, jer je muzika sve jedna nalik na drugu tako da ne znam da li je pocela nova pesma ili se jos vrti ona ista. O textu da i ne govorim...toliko nebuloza na jednom mestu je stvarno retkost. Jednom recju to je ispiranje mozga i ociju na plavokose pevaljke, koje svi tako mnogo vole jer nose malo odece :)))))
Ipak, neka slusa sta ko hoce, zar ne?

U potpunosti se slazem, jer se ovo shvatanje bash poklapa sa onim shto sam do sada pisao!!!
p0z!!!!!

ma pink je cisto sranje.ne znam ko moze da slusa glupi city records,narodnjake (sabana,dzeja, i sl.).ako bih gledao pink-to je zbog sportskog,filmskog, i ponekad serijskog programa (ma ko gleda bre latino-americke serije).a ne spominjite mi natasu bekvalac,i jos neke ***** i ***** sa pinka,inace jako lose televizije.a svi se prave "ma ja ne slusam narodnjake ne gledam spanske serije,nemam cd natase i dzeja,a ono-prc.ma idi bre.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back