Crni_Georgije
Aktivan član
- Poruka
- 1.214
Pobrkao si glave 10 i 16,veze nema
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima veze, i tu protivureci, dakle OBA PUTA U OBE GLAVE, evo kaze da je Logos isteran, a sv. Zlatousti kaze da je Hristos cast out, isterao satanu, pa ti izvoli ako mislis da kao srbi trebamo da ucimo po avvi justinu, a ne po svetom Jovanu Zlatoustom, tvoja volja, ali ja cu da ovo unesem u zapisnik da satanizujete Hrista i izopacujete DVA PUTA, DUPLO, U OBE GLAVE ko je osudjen i ko je isteran, ko je knez ovoga sveta.Pobrkao si glave 10 i 16,veze nema
сад ће бити истеран кнез овога света напоље“: крај овога света који је грехом и смрћу – најгором тиранијом – владао над светом. Он који је кроз људско грехољуље и страстољубље истерао из овог света његовог божанског владара: Бога Логоса.
Lupaš gluposti,sve ti se pomešalo po lobanjiima veze, i tu protivureci, dakle OBA PUTA U OBE GLAVE, evo kaze da je Logos isteran, a sv. Zlatousti kaze da je Hristos cast out, isterao satanu, pa ti izvoli ako mislis da kao srbi trebamo da ucimo po avvi justinu, a ne po svetom Jovanu Zlatoustom, tvoja volja, ali ja cu da ovo unesem u zapisnik da satanizujete Hrista i izopacujete DVA PUTA, DUPLO, U OBE GLAVE ko je osudjen i ko je isteran.
сад ће бити истеран кнез овога света напоље“: крај овога света који је грехом и смрћу – најгором тиранијом – владао над светом. Он који је кроз људско грехољуље и страстољубље истерао из овог света његовог божанског владара: Бога Логоса.
Lupaš gluposti,sve ti se pomešalo po lobanji
by "the prince of this world", is meant the devil
Now, of course, we know who the prince of this world is—Satan himself.
vec ide knez ovoga sveta i U meni - nema nista
sad ce biti isteran knez ovoga sveta
sad je sud ovome svetu
- Он који је кроз људско грехољуље и страстољубље истерао из овог света његовог божанског владара: Бога Логоса.
- Duh Sveti pokaraće svet još „za sud, što je knez ovoga sveta osuDJen“. Da, ljudi, su izvršili sud nad Bogom: najsramniji i najodvratniji, kakav ni demoni nisu izvršili kad je u pakao sišao. Ljudi su osudili na smrt Kneza, Vladara ovoga sveta, Tvorca i Svedržitelja i Spasitelja. https://svetosavlje.org/tumacenja-svetog-evandjelja-po-jovanu/18/?pismo=lat
ti zelis da verujes, jer sam ja pametan taman toliko da vidim da se ti pravis glup, pravis se naivanŽelim da verujem da si glup....
tacno, to si dobro primetio, ali se pravis Tosa na Justinovo tumacenje, kao da ima dva knezaZlatousti govori o Hristovim rečima da je sad sud ovome svetu i da će đavo biti osuđen kao knez ovoga
to je taj isti knez, nema dva kneza, isti stihovi pa puta dva, duplo, i kod jedne i kod druge verse se radi o tom jednom te istom knezu ovoga sveta...svuda de se pominje neki knez
ja sam razmislio, ali ti nisi, ne znas sta pricas, a mene vredjas - VI SVI NE RAZUMETE, a ja cekam da priznate, dok se vase nerazumevanje sve vise produbljuje.A za sud, što je knez ovoga svijeta osuđen.“
(16:8-11)
Stavi ti nama lepo Zlatoustovo tumačenje ovog stiha.
I pazi sad ovde logike tvoje,Sveti Duh će da dođe da pokara svet za greh osude đavola???
Razmisli bar malo....
Tu on samo kaže da je i đavo osuđen u njemu i da nije mogao da ga zadrži jer nije imao greha u sebi.Justin govori o nečem drugom o kazni Svetog Duha za svet zbog osude Boga od strane ljudi.
Duh Sveti pokaraće svet još „za sud, što je knez ovoga sveta osuDJen“. Da, ljudi, su izvršili sud nad Bogom: najsramniji i najodvratniji, kakav ni demoni nisu izvršili kad je u pakao sišao. Ljudi su osudili na smrt Kneza, Vladara ovoga sveta, Tvorca i Svedržitelja i Spasitelja. https://svetosavlje.org/tumacenja-svetog-evandjelja-po-jovanu/18/?pismo=lat
a ko drugi nego Duh ISTINE?Znači po tebi Sveti Duh će da pokara svet zato što je đavo osuđen?
Duh istine će da kazni svet zato što je otac laži osuđen?Dobar si ti logičar...a ko drugi nego Duh ISTINE?
Da mozda sveti Jovan Zlatousti ne tvrdi drugacije?
mi imamo problem sto se raspece Hristovo koristi za zamenjivanje, pa proizilazi da knez ovoga sveta uopste i nije osuden, jer ako je Hristos, onda knez nije.
To nerazumevanje, ta Justinova prelascenost, a vase i njegovo ignorisanje svetog Jovana Zlatoustog, to vam nece dobra doneti. Bolje se pokajte.
ti nastavljas sa mastanjem i izmisljanjem, a sam si citirao, slep kod ociju - ko da dodje, za koga kaze?Duh istine će da kazni svet zato što je otac laži osuđen?Dobar si ti logičar...
„I kad On dođe, pokaraće svet za grijeh, i za pravdu, i za sud. Za grijeh, dakle, što ne vjeruju u Mene; Za pravdu pak, što idem Ocu Svojemu, i više Me nećete vidjeti; A za sud, što je knez ovoga svijeta osuđen.“
jeste, sad ces ti da me naucis engleski ko je condemned and cast out, a ko je zbacio svog oponenta, jel su to dve licnosti, ili jednaNiko ga ne ignoriše samo ga ti ne razumeš...
Piše lepo pokaraće svet za sud,po tebi za sud nad đavolom,ispada da će sveti Duh da kazni Hrista jer je osudio đavola na Krstu svojom smrću i vaskrsenjemnigde se ne pominje da ce da kazni...
A Hristos nije osuđen na Krstu od strane grešnika?Zlatousti govori o tome da je kroz Hristovu osudu osuđen i sam đavo:taj koji je zbacen, taj je osudjen i izbacen, samo sto justin to tvrdi za Hrista, a Zlatousti za kneza, pa pnda Justin Hrista naziva knezom - SRAMOTA BRE STA VI I DALJE UCITE djavolskom logikom zamenjivanja licnosti..
"But that he hath been condemned through Me
that He had overthrown His opponent.
ti ne prestajes da lazes, tj, da se krijes iza izmisljotina - to ja nigde nisam rekao, niti moze da usledi iza svega sto sam rekao - znaci poturas lazia ne da će da osudi Hrista zato što zbacio sotonu kako ti pervetirano shvataš.To je žešća hula na Svetog Duha.
lepo pise da Je knez ovoga sveta osudjen, i tumacenje da su ljudi osudili toga kneza - SPASITELJA.Duh Sveti pokaraće svet još „za sud, što je knez ovoga sveta osuDJen“. Da, ljudi, su izvršili sud nad Bogom: najsramniji i najodvratniji, kakav ni demoni nisu izvršili kad je u pakao sišao. Ljudi su osudili na smrt Kneza, Vladara ovoga sveta, Tvorca i Svedržitelja i Spasitelja. https://svetosavlje.org/tumacenja-svetog-evandjelja-po-jovanu/18/?pismo=lat
kako je mogao ako pre toga nije raspet, osudjen od ljudi kako kaze Justin i svo vreme obasnjava taj uzasan cin da raspinju kneza ovoga sveta? valjda je prvo morao da bude raspet pa tek onda da postane knez ovoga sveta, ako iole razmisljamo? ali, ne, justin tumaci da raspinju kneza ovoga sveta, pre raspeca on tvrdi da je Hristos taj knez. Lazes samo sebe, a ja sam vec pokazao da si dva puta slagaoznači da je On sada knez,i on kao istinski knez
zbacio satanu da zauzme satanin presto i titulu? - sve gore od goregDrugo ovde ti lepo piše da je zbacio đavola sa prestola,znači da je On sada knez,
Satana nema presto,ne brukaj se više...zbacio satanu da zauzme satanin presto i titulu? - sve gore od goreg
Pa to ti tvrdiš da će Sveti Duh da uradi jer je Hristos osudio đavola,krajnja perverzija i satanizamumesto sveta pokaranog, ti kazes Hristos da je pokaran, i to u najgrdjoj perverziji da se jedna Ispostas okrece na drugu I TO TVRDNJOM DA JE ZAUZELA SATANINU STRANU
pa zasto pominjes presto onda?Satana nema presto,ne brukaj se više...
Drugo ovde ti lepo piše da je zbacio đavola sa prestola,znači da je On sada knez,i
ti izmisljas, ja to nigde nisam tvrdio. Cak to nisu neke sporedne izmisljotine u rangu pogresaka, vec vrlo ruzne, maliciozne, PODLE.Pa to ti tvrdiš da će Sveti Duh da uradi jer je Hristos osudio đavola,krajnja perverzija i satanizam