Crni_Georgije
Aktivan član
- Poruka
- 1.214
Šta sam kopirao?Ko je avva?O čemu ti bulazniš?jel si ovo sam zakljucio ili si komplet kopirao? - pitam jer opet dolazimo do nerazumevanja - Hristos je omogucio da mi ostvarimo, a on sam nema sta da ostvaruje ako je bio i ostao savrsen - ovo na drugi pasus, a u vezi sa prvim ne mogu sad da te ispravljam, drugi put, kada se vise otvoris kako to sin coveciji nije imao vlast po prirodi, o kom to sinu covecijem ti govoris uopste, i odakle ti ovo?
p.s. mora da je avva, cim south odobrava, cim je ''paradoksalno'' odmah se klanjamo. Jes istovremeno je silazio i bio na nebu, kao sto je osudjen knez, ali po avvi, gle paradoksa Hristos. Pogresno naucavate, paradoksalci. Ja cu da naucavam kao i sveti Jvan Zlatousti, bez paradoksa. Mi smo ortodoksni, a vi ste paradoksni. eto pa se pusite, dobro je da ste priznali. Joca je heterodoksan. Sad znamo bar svi ko smo.
Sin čovečiji-ljudska priroda i obličije koje je Sin Božiji uzeo kroz Bogorodicu.I svemu slična nama osim u grehu.On sam kao ličnost nije imao šta da ostvaruje ali priroda kou je uzeo na sebe nije bila ostvarena,nije dostigla svoj cilj zbog koga je stvorena,to se u Hristu ostvaruje,njen krajnji smisao-oboženje,večna,neslivena i neraskidiva zajednica sa Bogom.Ti sad jasnije?
Poslednja izmena: