vcbccbc vcbcvb
Iskusan
- Poruka
- 6.888
Jezekilj 33,11Reci im: tako bio ja živ, govori Gospod Gospod, nije mi milo da umre bezbožnik, nego da se vrati bezbožnik sa svoga puta i bude živ; vratite se, vratite se sa zlijeh putova svojih, jer zašto da mrete, dome Izrailjev?
Ja ne znam zasto ti ovde trpas satanu, kada je jasno da imamo generalnu opservaciju da se mi ljudi menjamo, samo sto se neki menjaju na bolje, a neki na gore. OVO JE DAKLE APEL DA SE MENJAMO SAMO NA BOLJE, nema satana veze sa ovim, za dzabe je promovises.
Pravednika neće izbaviti pravednost njegova u dan kad sagriješi niti će bezbožnik stradati zbog svoje bezbožnosti u dan kad se od nje odvrati, kao što ni pravednik neće moći ostati na životu u dan kad sagriješi.Tako Bog dozvoljava i njihovom vodji da jos postoji kako bi i njegova dela razkrinkao i pokazao ljudima pa i nebu, gde zivot bez boga vodi
Ja ne znam zasto ti ovde trpas satanu, kada je jasno da imamo generalnu opservaciju da se mi ljudi menjamo, samo sto se neki menjaju na bolje, a neki na gore. OVO JE DAKLE APEL DA SE MENJAMO SAMO NA BOLJE, nema satana veze sa ovim, za dzabe je promovises.
Poslednja izmena: