Zrenjanin nema vodu a Toma grobar ima bazen!

Ima Zrenjanin vodu.
Samo ne sme da je hloriše kao drugi što rade, pa ta voda onda ima miris i boju kakvu bi imale i druge česmovače da nisu hlorisane.

Drugim rečima zrenjaninska česmuša ima upozorenje potrošačima slično kao ono na cigaretama.
coce ima ARSEN, to ti je otrov, ... stavi ti hlor u cigarate, pa ih pusi, pametni

ni za vreme tita nije valjala voda u zrenjaninu
Voda je loša od kad su naftaši probušili bušotine i industrija počela da truje.
Pre toga se kuvala riblja čorba sa vodom iz Begeja.
Zrenjanin je imao najbolje pivo baš zbog dobre vode

No, cenim da je ova temilica više akcenta htela da da na Tomin bazen.
Koga briga za Zrenjanin?
Koliko meni liči, uskoro će opet da promeni ime u Linglong.

Што мој, мајке ти. Мени је огаван, бар колико и Енглези.

Нису ти ни Енглези отровали воду.

Није ти ни Тома Николић ништа крив. Погледај ту паорску фацу, не мислиш ваљда стварно да он зна да плива и да му треба базен.

Koliko je Aca lepo izgledao pre nego je preuzeo palicu...
Politika stvarno upropasti čoveka...
Nije to od politike već od kokaina.
Screenshot_2024-06-27-19-38-58-867_com.hsv.freeadblockerbrowser.jpg

Нису ти ни Енглези отровали воду.

Није ти ни Тома Николић ништа крив. Погледај ту паорску фацу, не мислиш ваљда стварно да он зна да плива и да му треба базен.
Наравно. Уосталом, изгледа као неко коме је вода искључиво потребна за пиће и евентално за кување. Ту се слажемо.

Autorska tema.

Dok grad Zrenjanin nema vodu Toma grobar ima bazen!

DEBELO PLAĆAMO TOMINO BRČKANJE I REKREACIJU Pored 4.000 evra za održavanje vile na koju nema pravo, građani mu svake nedelje "keširaju" i proveru bakterija u bazenu​

I ove godine građani Srbije, pored 4.000 evra koje mesečno plaćaju za održavanje vile na Dedinju koju nezakonito koristi Tomislav Nikolić, moraće da izdvoje i dodatnih 500.000 dinara bez PDV kako bi se on i njegova porodica kupali u čistoj vodi u bazenima, i to otvorenom i zatvorenom, koje koriste.
https://www.blic.rs/biznis/vesti/de...pored-4000-evra-za-odrzavanje-vile-na/pee2fyh

Pogledajte prilog 1571121

Na današnji dan pre 20 godina u Zrenjaninu zabranjena voda za piće, rešenja još nema!​

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/...inu-zabranjena-voda-za-pice-resenja-jos-nema/
Na današnji dan pre 20 godina u Zrenjaninu zabranjena voda za piće, rešenja još nema 1
Foto Miroslava Pudar/ Danas
Na današnji dan pre 20 godina, rešenjem sanitarnog inspektora, zbog nedozvoljene količine arsena, u Zrenjaninu je zabranjeno da se voda iz gradskog vodovoda koristi za piće i pripremanje hrane, a građani od tada čekaju da se problem reši i primorani su da kupuju flaširanu vodu.

Upotreba vode iz gradskog vodovoda za piće i pripremu hrane je zabranjena 20. januara 2004. godine, a iste godine je Izvršni odbor Skupštine opštine Zrenjanin prihvatio Informaciju o aktivnostima na izgradnji fabrike vode u tom gradu, dok su kasnije razmatrane i mogućnosti snabdevanja grada vodom iz Dunava ili Tise.
Tehnološka rešenja za prečišćavanje vode postavljali i isprobavali američki „Universal aqua tehnologic“, nemačko-mađarski „Vaterlink“, italijanski „Kaligen“, kanadsko-mađarski „Zenon“, slovački „Energocontrols“, mađarski „Hidrophil – KFT“, nemački „Linde“, uz dva domaća pilot-projekta beogradskih Instituta za opštu i fizičku hemiju i „Slapa“.
Javno komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“ je krajem 2011. donelo odluku o pokretanju postupka javne nabavke za izgradnju postrojenja za prečišćavanje vode, a od tri ponude odabran je nemački „VTE Vasertehnik“, sa kojim je ugovor o izgradnji fabrike vode potpisan 2012. godine.
Uzas. Ja ne znam ti ljudi koji rade u toj opštini grada i gradonačelnik kao da piju vodu iz Balatona, pa im ne treba.

Uzas. Ja ne znam ti ljudi koji rade u toj opštini grada i gradonačelnik kao da piju vodu iz Balatona, pa im ne treba.
dobice ekspo, letece taksije, plus stadion, i komandant je rek'o nista manje od 10 medalja? pa malo li je da se pije sns urin i jede sta aljek istovari? :guza:

pare idu na prioritete, a to ocigledno nije pijaca voda, sns sekta i "komandant" mogu da pi__ju i s__u po narodu koliko hoce, opozicija kriva. oce i ona svoj bazen kao toma

Srbija bi u blisku budućnost trebalo da stigne letećim automobilom, veštačkom inteligencijom ili nešto skromnijim izumom, vozilom bez vozača. To nije naučna fantastika već najava političara na vlasti koji se ponose, za sada na papiru, što ulazimo u svetski inovacioni džet-set. I sve bi to bilo super da ti isti političari nisu zaboravili da živimo u zemlji u kojoj nisu rešeni ni elementarni problemi sa vodom za piće, koja je u trećini gradskih vodovoda u Srbiji zdravstveno neispravna.

Prema izveštaju Batuta iz 2022, u čak 14 mesta u Srbiji vodovodi su 100 odsto neispravni, uglavnom u Vojvodini. Jedan drugi dokument, svežijeg datuma, projekat „Skok u budućnost - EKSPO 27“, zanemario je ovu činjenicu, jer u njemu nema nagoveštaja o izgradnji fabrika vode kako bi se ovo alarmantno stanje prevazišlo. To znači da bi veliki broj građana Vojvodine, ali i drugih delova Srbije, u svetlu budućnost od 100 milijardi evra BDP - kolike su procene vlasti da će nam doneti projekat EKSPO - mogli da se zapute žedni i neokupani.

To što u 21. veku više stotina hiljada građana Srbije nema zdravu pijaću vodu, pri čemu je 600.000 njih u Vojvodini pije sa arsenom, neće biti u fokusu svetske javnosti kojoj je i namenjena izložba EKSPO. Što se tiče domaće javnosti, ona je oguglala na igre u kojima Zrenjanin, Kikinda i druga mesta decenijama nemaju vodu za piće. Zato se voda i ne spominje i nije u fokusu vlasti, jer koga će od stranih klijenata koji posete EKSPO interesovati što od 10 građana Srbije, četvoro ne pije higijenski ispravnu vodu.

Jedan od najslikovitijih slučajeva je onaj zrenjaninski. Rok za puštanje u puni rad fabrike vode u ovom gradu probijan je sijaset puta, pa tako i poslednji rok koji je bio u oktobru 2023. Tako je 20. januara ove godine obeležen neslavni rekord – 20. godišnjica žeđi u ovom gradu.

Sve je počelo 20. januara 2004, kada je odlukom inspekcije zabranjeno korišćenje vode za piće zbog prekomerne količine arsena. Od izricanja zabrane do danas smenjivale su se razne lokalne vlasti, ali problem s vodom nije rešen. Sve to vreme, prema procenama nevladinih organizacija, Zrenjaninci troše više od 20.000 evra dnevno na kupovinu flaširane vode. Tehnološka rešenja za prečišćavanje vode davale su i isprobavale i svetske i domaće kompanije, ali ono nije nađeno. Zato je JKP Vodovod i kanalizacija krajem 2011. donelo odluku o pokretanju tendera za izgradnju postrojenja za prečišćavanje vode, a od tri ponude odabran je nemački VTE Vasertehnik, sa kojim je ugovor o izgradnji potpisan 2012. godine.

Srbija bi u blisku budućnost trebalo da stigne letećim automobilom, veštačkom inteligencijom ili nešto skromnijim izumom, vozilom bez vozača. To nije naučna fantastika već najava političara na vlasti koji se ponose, za sada na papiru, što ulazimo u svetski inovacioni džet-set. I sve bi to bilo super da ti isti političari nisu zaboravili da živimo u zemlji u kojoj nisu rešeni ni elementarni problemi sa vodom za piće, koja je u trećini gradskih vodovoda u Srbiji zdravstveno neispravna.
pa kumovi ce i da se voze sa letecim taksijima, umesto ferarija, lamba i sl.
a narod ko sljivi - meni nije jasno kako vi ne vidite sta se radi? bice letecih tanjira, za petrovice i ostale kumove, sta je problem? ali narod ce da skapava dok ne lipse, pobecice svi koji mogu, i srbija ce na kraju PROPASTI, ali leteci taksiji ce biti za elitu

pa ja imam auto koji sam vozi, prati liniju, ja skinem ruike sa volana, a on meni, [e nema varanja], vrati ruke na volan... ja vratim, ali volan labav, a auto sam skrece, osim ako ne naidje na izbrisanu belu ili zutu liniju

u pocetku nisam ni znao sta je to, vidim ja volan labav... posle sam ukapiro, i iskljucim to njesra, treba jos da sletim s puta

Back