Žreb za Svetsko prvenstvo u fudbalu: Kakvu grupu bi hteli i šta ćemo dobiti?

Taman da ih gledam iz Tajlanda...moj omiljeni period da zbrišem tamo :zaljubljena:

Kada je sv,prvenstvo okače u svakom baru zastavice učesnika, Obuku go-go igračice u dresove pre nego ih skinu i tako...pa onda repriziraju jedno 2-4 naredne godine istu scenografiju kada im dosade anime i medicinske sesre performansi :p

Elem...da se vratimo temi...ogladneo sam nešto....:mrgreen:

@tema
Realno mislim da smo jači od Švajcaraca u ovom trenutku , jedino glava da ne popusti. Ono što me brine je Kamerun jer su brzi i izdržljivi a naša odbrana :aaa:
A i redosled je malo nezgodan.
E sad prva sa Brazilom je mač sa dve oštrice, mogu biti jako napaljeni da nas masakriraju pa da na Kamerun odemo sjebani jer naš fatalistički mentaliitet ume nekada jako da nas povuče dole naročito na turnirskom takmičenju. Sa druge strane ako bude egal što nije isključeno jer se oni malo sporije pale tradicionalno na SP već neko vreme, a naročito ako maznemo bod to bi bio boost samo takav. Ta druga nam je ključna. Osećam da ćemo Švajcarcima uzeti skalp ovaj put.

A za dalje, Portugal....da budemo iskreni prema sebi igrali smo dve egal utakmice sa njima i jednom uzeli bod(posle sudijske greške ali posle kontre u 90min) a jednom ih pobedili. Nisu oni ni izbliza tako strašni. Urugvaju svaka čast ali može da se igra protiv njih.
Dakle ako ne stanemo na minu u grupi možemo i do 1/4 a onda sve je moguće...
Pooooolaaaakoooo!

Prvo da se sto lakse prodje protiv Karioka, potom da se resi Kamerun (na prethodna dva ucesca imao ukupno 0 bodova :mrgreen: ) pa onda da se vrati milo za drago Saciriju i Dzaki. :P

Piksi i Tumba nisu ista kategorija, a čini mi se da smo igrački malo u boljoj situaciji nego oni danas.
DUMBakovic.
 
Nas dva brata, Kostic i Dzaka :pivce:

27C032FF-B7D0-4D26-921F-0CA282E1F0A9.jpeg
 
Ako Saciri, Dzaka i ko vec ne daju gol, onda se nece ponoviti.

Nadam se da je ova naša ekipa bolja i da ćemo pobediti Švajcarsku sa svim njihovim naturalizovanim igračima. Protiv Brazila nemamo šta da tražimo, Kamerun mislim da možemo savladati, pa eto, opet nam prolazak zavisi od iste ekipe kao prošli put....biće gusto!
 
Nadam se da je ova naša ekipa bolja i da ćemo pobediti Švajcarsku sa svim njihovim naturalizovanim igračima. Protiv Brazila nemamo šta da tražimo, Kamerun mislim da možemo savladati, pa eto, opet nam prolazak zavisi od iste ekipe kao prošli put....biće gusto!
Kamerun je na svoja 2 prethodna ucesca osvojio ukupno 0 bodova.
A nije imao slabiji tim nego sada.
 
Argentina, Švajcarska, Srbija i Gana. To će biti.

Bio sam blizu ?
A htedoh da napišem Brazil. Imao sam osećaj da će biti takoreći ista grupa kao u Rusiji. Bezveze.
Biće opet isto, ujebaćemo sami sebe.

Ali Engleska, koliko ti ljudi večito imaju sreće na tim žrebovima i za kvalifikacije i za velika takmičenja. Stalno su u najlakšoj mogućoj grupi.
 

Back
Top