"Zovi devojku da ti cepa drva i uključuje ventilator"

Poruka
18.715
U Rusiji žene cepaju drva k'o od šale i prave kuću. A'l zato i šljokaju votku k'o lude. E, sad,...neka svako bira kome šta više "leži" i odgovara! 😁
Ukoliko cijepa drva, pravi kucu, radi, donosi placu i skrbi o djeci, ja bi joj kupovao vodku, sve bi se lupao nogama o guzicu, koliko bi brzo trcao do ducana.

Bio bi s njom na: "Da draga, dobro draga, odmah draga, idem draga, letim draga..."

🐈

Manastirka

Buduća legenda
Poruka
25.118
Ukoliko cijepa drva, pravi kucu, radi, skrbi o djeci, ja cu kupovati vodku, sve cu se lupati nogama o guzicu, koliko cu brzo trcati do ducana.
Bio bi s njom na: "Da draga, dobro draga, odmah draga, idem draga, letim draga..."

🐈
Normalno 😆
S njima drugačije i ne biva!
Meni jedna (inače je frizerka) rekla da sam razmažena "k'o kućni ljubimac" i da me ne bi trpela ni tri dana. 😁

Poruka
17.076
Okej ako ti to misliš. Opet mislim da nema toliko bogatih pa da se sve poudavaju za njih.
A 50.000 u Srbiji i nije teško naći što je opet relativno pristojno.
Naravno da nema. Ne dobijemo svi u životu ono što bi želeli. Zato se često improvizuje. Zato često ina i razvoda i devijantnih porodica. Finansijski problemi su na drugom mestu liste razloga za razvod u svetu.

Smorisha

Buduća legenda
Poruka
37.398
Neće ti se d' izvineš (što sam sad prosta),... di.ati doveka! 😁
Danas to nikakav problem Manastirko. Pored vijagri i cijalisa i sličnih lekova muškarci imaju čak i opciju da ugrade penilni implant.:lol:
"Plastični penis" koji vrši podizanje za njih.:lol: Deda od 80 god sa erekcijom mladića od 20 god.:per: Da, danas je to moguće.
U Americi masovno ovo ugrađuju ljudi koji su lečeni od kancera prostate ili tako neke bolesti.

1674377676718.jpeg
150623165830-inflatable-prosthesis-02.jpg

Smorisha

Buduća legenda
Poruka
37.398
Naravno da nema. Ne dobijemo svi u životu ono što bi želeli. Zato se često improvizuje. Zato često ina i razvoda i devijantnih porodica. Finansijski problemi su na drugom mestu liste razloga za razvod u svetu.
Ne znam Kris. Imam mnogo više nego što mi treba. Ali ono ja sam baš skorman. Mogu i bez letovanja i zimovanja.
Ja bi komotno ko Koštunica ceo život mogao da letujem u Belanovici, nekoj šumadijskoj selendri.
A i realno kad imaš Adu Ciganliju šta će ti more? Sad bi neko mogao da priča kako je tamo ultraprljavo, a ja sumnjam da je baš toliko prljavo da je kupanje opasno itd.
Ali opet ne sećam se kad sam zadnji put bio na Adi Ciganliji. Možda još u studentskim danima.

Manastirka

Buduća legenda
Poruka
25.118
Danas to nikakav problem Manastirko. Pored vijagri i cijalisa i sličnih lekova muškarci imaju čak i opciju da ugrade penilni implant.:lol:
"Plastični penis" koji vrši podizanje za njih.:lol: Deda od 80 god sa erekcijom mladića od 20 god.:per: Da, danas je to moguće.
U Americi masovno ovo ugrađuju ljudi koji su lečeni od kancera prostate ili tako neke bolesti.

Pogledajte prilog 1286885
150623165830-inflatable-prosthesis-02.jpg
Takav se već sve "usmrdeo" ,...na km.:hehe:

Manastirka

Buduća legenda
Poruka
25.118
Meni više smeta to što olako muškarce baca na đubre.
Toliko se groze tipova koji se razvedu sa ženom i pobegnu sa nekom mlađom i lepšom, a ovde čovek zbog teške bolesti već je na đubretu i usmrdeo se na km.
Šta je teška bolest,...što mu se u 80-oj više "ne d.iže"? :hehe:
Medicina i lova ti možda mogu izlečiti "sve bolesti", osim JMBG-a!
P.S. S.rde!

MrNapokon

Buduća legenda
Poruka
44.760
Ne znam Kris. Imam mnogo više nego što mi treba. Ali ono ja sam baš skorman. Mogu i bez letovanja i zimovanja.
Ja bi komotno ko Koštunica ceo život mogao da letujem u Belanovici, nekoj šumadijskoj selendri.
A i realno kad imaš Adu Ciganliju šta će ti more? Sad bi neko mogao da priča kako je tamo ultraprljavo, a ja sumnjam da je baš toliko prljavo da je kupanje opasno itd.
Ali opet ne sećam se kad sam zadnji put bio na Adi Ciganliji. Možda još u studentskim danima.
Ulecem koseci, ali mi privukla tema paznju.
Ada Ciganlija nema veliku pescanu plazu sa morem koje se gubi u horizontu. Nema palme, nema taj morski miris, nemas gde da sednes i jedes morsku ribu, slanu, iz slanog mora, jaku, oporu i ukusnu. Ili morske plodove: mushlje, gambore, lignje, sipu i td... More je jbg nezamenljivo. Nije ni svaka morska destinacija lepa niti zadovoljava takve kriterijume pa se dovija na svoj nacin. Boka na pr, nema pescane plaze, ali je zato dobra za prolece i lepe setnje, prelep ambijent, kulturnije je i td..
Ne znam zasto se nastoji da Ada zameni more. Ne treba. Treba da bude ono sto jeste i tako razvija svoj potencijal. Prelepo mesto na najvecoj evropskoj reci, puno parkova, suma, splavova gde mozes uleteti i jesti fantasticnu riblju corbu. Sesti tu sa covekom koji zivi tu i od toga.. Koji ce ti ispricati anegdote, upoznati te s mentalitetom ribarskog kraja iz Bell grada.. i td.. Ok i plazice, ali ako se pretvori u Budvu sa sve "Tropski bar, pivo mi daj.." nista od toga.. Upropastice se, kao i Zlatibor.

Ната Ли

Buduća legenda
Poruka
38.685
Hoces to da uradim sada?
Muskarci su jad i beda u Srbiji.
Bar oni koji su interesantni zenama ili vecina , kako god izabrali...
Prvo boluju od sindroma balkana znaci nalozeni balvani....ali tako mora inace bi ih drugi balvani pocepali...
Ali mozda i ne mora jer nisu svi takvi , ali onaj ko nema tu muskost u pristupu obicno je vrlo hendikepiran kod mladih generacija koje se i racunaju za stupanje u mz odnose, tu babci ne cine brojku , nego mladi od 18 do 25 cine mas populaciju..
Animalni....

Zatim je cest muskarac na chatu i netu , onaj koji je dzukac, znaci koristi nlp metode da bi zaveo i izbacio iz takta zene, glupace curke ali i svaku pametnu zenu...jer nema odbrane od tih metoda ako stojis pored i ne podignes odmah zid....razum je tu slaba tacka, jer je ego zena i zelja da ucine svoj zivot zanimljivim u konacnom veci motiv od samozastite..
Oni ne uce nlp metode nego nabadaju preko uspeha prvo 1 od 20, posle svaka treca pa svaka druga, pa skoro svaka...i na kraju razrade tehniku..... prilicno je efikasna a i razviju i nos za slabost kod zena....cudo je koliko ne poznaju zene ali poznaju njihove slabosti....Ali zamisli cuda, zene koje su toliko preplasene od toga da ih neko poznaje bas zbog toga sto onda poznaje njihove slabosti uopste nisu oplasene bas od ovih koji zloupotrebljavaju njihove slabosti....otresu se od prasine i bola koje dobiju posle pada i nastave dalje....uz blagu ili jacu mrznju prema muskarcima...a same su ga birale da prodje..

Vecina muskaraca su kao i vecina zitelja Srbije seljaci, tj imaju seljacke fore, seljacki nacin razmisljanja, mislimo na sitno , sitnu korist sitnu kradju , sitni napredak, a sanjajmo uvecanje biznisa....ali to je prolazno u Srbiji...kvalitet rada im je povrsan i osrednji , ali su bolji od indusa...pakistanaca .....ali daleko od neke pohvalne vrednosti....ali zelja za prestizom je velika jer obezbedjuje i devojku i zenu i to je onda moranje..

Veliki broj je spreman na seljacki brak, znaci obecavaj i radi sta trazi samo da je uvedes u avliju a onda zatezi koliko mozes ili bij , kako ti prodje....
Zato imamo ogroman broj seljackog papucarskog modela, koji pojacava nasilje sa jedne strane, a istvoremeno je deo nekog vrlo koruptivnog pasivno agresivnog sloja ljudi...

To je iskoristeno i kao prodor za feminizam....
Poseban tip su feministi....vise vrsta ili novi metroseksualci , neki uniseks muskarci...
Deca koja vise ne razlikuju musko od zenskog nego rupa je rupa...slikovito da objasnim...

Zene prilicno lepo prihvatalju seljobere kao bracne partnere....cini im se da ih kontrolisu , a istovremeno odstupe od svoga bas na tim seljackim merilima ponasanja pa im i to godi i mogu da prihvate..

Srbija je ustvari zenska republika i muskarci su diskriminisani , ali je prevelik broj muskaraca glup i to je jos sad drasticnije pokrenuto , jer se vrsi selekcija od strane zena, moze ali da je gluplji od mene....valjda da bi ga lakse motale ili lagale, mada ja mislim prvo...svi ostali tvrde drugo...

Muskarci koji postoje , vrlo su uspeli , situirqani ali nisu u pomenutim grupama nego su smerni i tradicionalni su oznaceni kao mutavi, tunjavi , ne agresivni , jer jesu, pa su neinteresantni zenama, tj kao da nemaju strasti, dok oni misle da nije prigodno da pokazuju strast dok se ne upoznaju i intimiziraju sa zenama....a do toga nikad ne dodje...

Iako se prica da svaka krpa nadje zakrpu moje misljenje je da nije tako vec je razdor sve veci....jer ociglendo da je do pre par godina usmerenje zena bilo suprotno od usmerenja muskaraca....
Bas se videlo koliko su zene same i muskarci sami ali ne mogu nije da ne zele nego ne mogu da se nadju , tj sporameju posle tog nalazenja...ali problem je bio u inicijalnom nadju..

Sada su tu velika populacija devojaka koje se zovu zadrugarke...posebna sorta....narcisoidni poremecaji koji koriste provokaciju da bi dobile paznju pa i seks...
Ogroman porast zelje da ne budu u vezama ili brakovima....neke se predomisle ali veliki broj nece...videce se vec...
Broj brakova ce porasti ali i broj razvoda...
Jer njihova shvatanja su odvojena od osoba , nego su mastarije vezane za njih same...

Medju svetom raste antagonizam...tj sve vise se ne podnose Srbi izmedju sebe....to se do sada nije primecivalo ali pocece...

Ono sa pocetka animalci nije zenama toliko strasno , a meni nije bitno kako je, ali je opasno jer su agresivni prema deci, tj deca su cesto zrtve nasilja kod takvih oceva...
Samo sto je to prihvatljivo u Srbiji...
Istovremeno su cele porodice ubedjene da su deca zasticena do max i da im nista ne fali sto ih osakacuju ili maltretiraju na najgore nacine....psihickih poremecaja koliko volis u Srbiji bas zbog tog celicenja od strane animalaca....
Добро је, само не мислим да је ово слика само нашег друштва.

Umri_muski

Buduća legenda
Poruka
45.993
Добро је, само не мислим да је ово слика само нашег друштва.
Da, kad kazem da strukture drustva trule u Srbiji svi okrenu glavu na drugu stranu..
A onda vidis degradaciju foruma, chata, novina, medija, javnosti, sposobnosti za uredjenost, organizaciju , efikasnost....itd itd..

Onda nekako volimo da mislimo da je nase malo lokalno uredjenje prava slika srpskog drustva.....dok ne potone ili bude napadnuto....
Da, tako su i Nemci gledali dok jevreje loze radi proizvodnje zlata i sapuna.....bas isto tako...