Zovem te kad nađem vremena

Čitam ovu temu, i ne mogu da verujem. Sve sam odgovore pročitao, na svaki imam repliku, probao sam neke da citiram, ali sve izgleda haotično, odustajem.
Ajde ovim ženskim odgovorima i da se ne čudim, mada se čudim šta Paula piše, pa bar ona bi trebalo da poznaje muškarce.
Muškim odgovorima se čudim. Pišete li vi kako jeste i kako stvarno mislite, ili onako kako bi se ženama dopalo, da se njima umilite?
Stvarno vas ne razumem.
Istine radi, bez namere da nekoga ubeđujem, zavodim, ili bilo šta drugo, napisaću istinu i samo istinu.
Ponekad, u stvari - često sam to govorio i stvarno sam tako mislio i stvarno je tako bilo.
Ako radim i kada radim, ja stvarno nemam vremena. Nije mi 14 godinica, a sestro mila, nije ni tebi, daj osvesti se, budi realna. Stalo mi je do tebe, želim te, ali postoji lista prioriteta, nisam je ja odredio, okolnosti i život diktiraju prioritete. Nemoj biti toliko nerazumno gladna ljubavi, pažnje, vremena, lepih reči. Sve ću to da ti pružim, ali daj mi vremena, da nađem vremena. Trudiću se maksimalno, daću sve od sebe, dobićeš to što želiš, samo me pusti da završim ovo što treba i kada treba, jer ako to ne uradim, ti repovi će me saplitati, vezivati, neću moći da ti pružim to što želiš i što ja želim, da li zbog tebe ili zgog sebe, nije ni važno - ti ćeš dobiti ono što želiš, daću ti, ali ne mogu odmah. Ne može da svane pre zore, shvati to i prihvati. Ako ti se i kratko javim, opet ćeš reći da je kratko zato što mi nije stalo.
Pusti me, daj mi vremena da uradim ono što moram, strpljivo sačekaj na to što želiš. I ja bih voleo ovo što ti želiš, radije bih to radio, ALI...
Jednom, sa jednom, imao sam stvarno ozbiljne i časne namere, Bog mi je svedok.
Za mene je dan za posao, a noć za zabavu.
Ne mogu da pazim kada ćeš da se probudiš. pa da ti poželim dobro jutro i pošaljem poruku.
Dok ti spavaš, ja radim.
Ne optužejem te, ne tražim da ustaneš kada i ja, spavaj, sve OK.
Nemam, ali zaista nemam vremena da ti pišem poruke. Mislim o tebi, i na tebe, ali nemam vremena za tebe i poruke.
Nemoj me optiživati za sve i svašta: da mi nije stalo, da mi nisi bitna, da sam kriv za ozonsku rupu, izumiranje vrsta i gladnu decu Afreike
Mslm, ako već imaš vremena da iskucaš ovoliki post nađi i da se čujete, osim ako ne želiš da se čujete. Mslm ne mogu da te razumem, dugo sam se bavio poslovima da sam nedostupan u radno vreme, ništa zato, kad otkucam dan eto vremena za nekog do koga je stalo.

---

I naravno shvataš da smo ovde pisali (bar neki) iz perspektive 'javim ti se' koje se nikad neće desiti.

Pa recenica je malo surova, pa bih pomislila na drugo. Da je drugacije formulisana, npr. "u nevidjenoj sam guzvi ovih dana, zovem te cim prodje frka" onda bih pomislila da je zauzet/a.
ok, ali ako joj treba više dana da se javi od te frke, znači da i niste baš bliski... jer se ta osoba sigurno nekome javlja, nemoguće da ni sa kim ne komunicira tog dana osim na poslu.
za prijatelje je to ok
Svi mi znamo kako to izgleda kada je neko zagrejan pa odmah odgovara na poruke, a kako izgleda kako nije stalo, pa se na odgovor čeka par dana...

Poslednja izmena:
Čitam ovu temu, i ne mogu da verujem. Sve sam odgovore pročitao, na svaki imam repliku, probao sam neke da citiram, ali sve izgleda haotično, odustajem.
Ajde ovim ženskim odgovorima i da se ne čudim, mada se čudim šta Paula piše, pa bar ona bi trebalo da poznaje muškarce.
hahahha... pa nisam ja baš tata mata za te stvari...
Vidi, ima zaista žena koje stalno žene da su sa nekim na vezi... Prićao mi jedan prijatelj kako se odmorio od jedne žene koja ga je stalno zvala. On kod stomatologa, ona ga zove da li je završio, on na poslu, ona mu priča nešto, itd itd... ali kako nisi primetio da se o tome ne priča ovde?
Ja prva preko dana sam zauzeta svojim poslom, stignem da pošaljem nekome do koga mi je stalo neki emotikon, zagrljaj, poljubac, ništa više od toga. Niti pretrpavam nekoga svojim svakodnevnim informacijama, niti volim mene...
Radi se, kako je većina i primetila, o stilu nekih ljudi da te drže na čekanju... najčešće se na kraju i ne jave. A misle da neko ne kapira da ako želiš sa nekim da se čuješ da se to može, naravno. Reći da nemaš vremena da se javiš više dana samo znači da ti je nisko na listi prioriteta. Ok je i to kada ste prijatelji. Sa nekim prijateljima se ne čujem ni po mesec dana

Pa sve zavisi kada on to nadje vremena, ako nadje vremena danas, sutra, prekosutra, ok. Medjutim ako stalno tako jedvah nalazi vremena koja je poenta?
U principu nisam vise u stanju proucavanja necijih odgovora. Sta me zanima pitam.
Ima onih koji su stvarno u unutrasnjem konfliktu, i bi i ne bi. Svi smo bili na tom mestu. Razumevanja imam, ali imam i svoje ciljeve, pa mi se takav decko ne uklapa. Imam utisak kao da bih celu eventualnu vezu nosila na svojim plecima. A to ne zelim.

Možda slično, ali ipak drugačije, ako neko kaže "e, javljam se uveče", a onda se ne javi, ili kaže bio sam umoran, imao sam posla, itd... kako se osećate? imate li razumevanja? ahahah
Ima foru dva puta to da uradi. Ali preko toga znaci da ima los karakter.
Ruku na srce, u mladjim danima su mi svasta ljudi radili, svasta sam im dozvoljavala, i porodica pre svih, i prijatelji, pa i po koji momcic. Tako da dosta tvrd stav imam povodom toga sada. Iskreno i ja sam bila ta osoba koja se neredovno javljala, pa eto kao pustim i druge ljude tako. Medjutim sada sam ja korektna i trudim se da budem pa isto i ocekujem.

zavisi, da l nađe vreme u toku dana npr ili u toku narednih mesec dana :think:

mada mislim ako ste dobri da neće da ostavi neodređeno kad će da se javi nego će reći "zovem te uveče" ili sl, recimo da je stvarno zauzet nešto, i neće valjda biti mnogo mističan zašto, kako ne može itd. transparentno :think:

Poslednja izmena:
ok, ali ako joj treba više dana da se javi od te frke, znači da i niste baš bliski... jer se ta osoba sigurno nekome javlja, nemoguće da ni sa kim ne komunicira tog dana osim na poslu.
za prijatelje je to ok
Svi mi znamo kako to izgleda kada je neko zagrejan pa odmah odgovara na poruke, a kako izgleda kako nije stalo, pa se na odgovor čeka par dana...
Istina, nego samo ne treba unapred misliti na najgore

nije ni cudo sto si sam kada samo na svoje doope mislis.

ti si jedan sebican arogantni pametnjakovic koji do sada kao U_M ... samo superteoretise i sve savetuje a ne vidi dalje od svog nosa (doopeta)

Ti ces da kazes meni ili bilo kommuskarcu sa teme kako cu/cemo i sta da pisemo? Majketi...
Neću, naravno, slobodno trućaj kako god želiš.
Nastavi da kačiš slike svog ubogog i dlakavog tela, sve u jadnom pokušaju da budeš zanimljiv, dok te ona Perfektna nije sasekla onim komentarom koji je sasvim tačan i na mestu.
Jadniče.

Neću, naravno, slobodno trućaj kako god želiš.
Nastavi da kačiš slike svog ubogog i dlakavog tela, sve u jadnom pokušaju da budeš zanimljiv, dok te ona Perfektna nije sasekla onim komentarom koji je sasvim tačan i na mestu.
Jadniče.

poljubis mi svaku dlaku ljubavi :kiss:

p.s ne bilo ti tesko podseti me koja je to "perfektna" posto su me mnoge sasekle i napusavale, mozes i na pp
nije zakljucan kao mnogim drugim ljudima

hahahha... pa nisam ja baš tata mata za te stvari...
Vidi, ima zaista žena koje stalno žene da su sa nekim na vezi... Prićao mi jedan prijatelj kako se odmorio od jedne žene koja ga je stalno zvala. On kod stomatologa, ona ga zove da li je završio, on na poslu, ona mu priča nešto, itd itd... ali kako nisi primetio da se o tome ne priča ovde?
Ja prva preko dana sam zauzeta svojim poslom, stignem da pošaljem nekome do koga mi je stalo neki emotikon, zagrljaj, poljubac, ništa više od toga. Niti pretrpavam nekoga svojim svakodnevnim informacijama, niti volim mene...
Radi se, kako je većina i primetila, o stilu nekih ljudi da te drže na čekanju... najčešće se na kraju i ne jave. A misle da neko ne kapira da ako želiš sa nekim da se čuješ da se to može, naravno. Reći da nemaš vremena da se javiš više dana samo znači da ti je nisko na listi prioriteta. Ok je i to kada ste prijatelji. Sa nekim prijateljima se ne čujem ni po mesec dana
Pokušavam da kažem da postoje situacije kada se ne radi o stavljanju na čekanje, već se radi zaista o nedostatku vremena. Govorim da je to kod mene bio slučaj, a kod nje je, izgleda, bio slučaj kao i kod vas - ona je to tumačila kao i vi, i nije bila u pravu. Dakle, moj predlog je da u budućim takvim situacijama date malo vremena i prostora pre nego što donesete osuđujuće zaključke. Ili ne morate tako, izbor je vaš, a možda je i gubitak vaš, ali i to je samo vaša stvar. Ne kažem da u nekim situacijama vaš zaključak nije tačan, ali postoje slučajevi i kada takav zaključak nije tačan.
Nemojte da vas glad za pažnjom, za dokazima njegove ljubavi, za potvrdom koliko mu je stalo - ostavi bez svega toga.

Šta biste vi rekli na to kada neko kaže ovo?

Je l biste mislili da je osoba prezauzeta ili da joj je stalo do vas kao do lanjskog snega? z:)
To i nista drugo.

Koliko sam samo puta rekla zovem te kad nadjem vremena, i nisam ga nasla.

Treba citati izmedju redova, ljudi nemaju hrabrosti da otkace otvoreno. A kada nekog zelis da zoves, a stvarno si u guzvi, drugacije ces formulisati recenicu, i mozda cak pozvati na 20 sekundi. Nismo bas bas toliko prezauzeti...

Back