Čitam ovu temu, i ne mogu da verujem. Sve sam odgovore pročitao, na svaki imam repliku, probao sam neke da citiram, ali sve izgleda haotično, odustajem.
Ajde ovim ženskim odgovorima i da se ne čudim, mada se čudim šta Paula piše, pa bar ona bi trebalo da poznaje muškarce.
Muškim odgovorima se čudim. Pišete li vi kako jeste i kako stvarno mislite, ili onako kako bi se ženama dopalo, da se njima umilite?
Stvarno vas ne razumem.
Istine radi, bez namere da nekoga ubeđujem, zavodim, ili bilo šta drugo, napisaću istinu i samo istinu.
Ponekad, u stvari - često sam to govorio i stvarno sam tako mislio i stvarno je tako bilo.
Ako radim i kada radim, ja stvarno nemam vremena. Nije mi 14 godinica, a sestro mila, nije ni tebi, daj osvesti se, budi realna. Stalo mi je do tebe, želim te, ali postoji lista prioriteta, nisam je ja odredio, okolnosti i život diktiraju prioritete. Nemoj biti toliko nerazumno gladna ljubavi, pažnje, vremena, lepih reči. Sve ću to da ti pružim, ali daj mi vremena, da nađem vremena. Trudiću se maksimalno, daću sve od sebe, dobićeš to što želiš, samo me pusti da završim ovo što treba i kada treba, jer ako to ne uradim, ti repovi će me saplitati, vezivati, neću moći da ti pružim to što želiš i što ja želim, da li zbog tebe ili zgog sebe, nije ni važno - ti ćeš dobiti ono što želiš, daću ti, ali ne mogu odmah. Ne može da svane pre zore, shvati to i prihvati. Ako ti se i kratko javim, opet ćeš reći da je kratko zato što mi nije stalo.
Pusti me, daj mi vremena da uradim ono što moram, strpljivo sačekaj na to što želiš. I ja bih voleo ovo što ti želiš, radije bih to radio, ALI...
Jednom, sa jednom, imao sam stvarno ozbiljne i časne namere, Bog mi je svedok.
Za mene je dan za posao, a noć za zabavu.
Ne mogu da pazim kada ćeš da se probudiš. pa da ti poželim dobro jutro i pošaljem poruku.
Dok ti spavaš, ja radim.
Ne optužejem te, ne tražim da ustaneš kada i ja, spavaj, sve OK.
Nemam, ali zaista nemam vremena da ti pišem poruke. Mislim o tebi, i na tebe, ali nemam vremena za tebe i poruke.
Nemoj me optiživati za sve i svašta: da mi nije stalo, da mi nisi bitna, da sam kriv za ozonsku rupu, izumiranje vrsta i gladnu decu Afreike