Zoranov komentar na članak o Đokovićevoj vili

Zauz

Buduća legenda
Poruka
31.471
Misterija teska.
Ne.
Ko zna koja je njegova misija,
Ne vec posao "hleba i igara" kao svi poznati jos od starog Rima do danas.
a krije se iza tenisa. Cccc:think:
Ne zna se ko je on zapravo ` ni ti ni ja niti iko zato sto svoje pravo poreklo ne spominje konkretno nigde.
:aha: Ono upitno je od koga se pravi idol za mase kada Bozija zapovest kaze ne pravi sebi idola niti kakva lika nemoj mu se klanjati niti mu sluziti.

Igra za nasu zemlju ` ko je on ne zna se niti ima spomenuto (toliko izjava toliko intervjua nista konkretno za javnost).

Poslednja izmena:

Zauz

Buduća legenda
Poruka
31.471
Ja mislim da je vanzemaljac jer ono sto on radi ne moze obican covek.

Ako Vi citirate tenisku stranicu stavite taj citat ` ne kao da su to Vase reci.

Da nemate pravo na "ti" obracanje niti podcenjivanje zato sto nemate Vas stav :aha: .

............
Pare bi trebale da idu na obnovu mesta gde se obicne osobe lece ° mnogo visu dostupnost zdravlja (cista voda cist vazduh dobra hrana ) svuda u svetu umesto da idu poznatima.

Poslednja izmena:

-Jelena-

Elita
Moderator
Poruka
21.209
Ne.

Ne vec posao "hleba i igara" kao svi poznati jos od starog Rima do danas.

Ne zna se ko je on zapravo ` ni ti ni ja niti iko zato sto svoje pravo poreklo ne spominje konkretno nigde.
:aha: Ono upitno je od koga se pravi idol za mase kada Bozija zapovest kaze ne pravi sebi idola niti kakva lika nemoj mu se klanjati niti mu sluziti.

Igra za nasu zemlju ` ko je on ne zna se niti ima spomenuto (toliko izjava toliko intervjua nista konkretno za javnost).
Sto se mog stava tice ja volim tenis, pratim tenis i volim Novakovu igru kao sto sam volela i igru Federera i Nadala dok su bili u formi. Volim Serenin tenis, da ne nabrajam sada neke jos starije tenisere a i mladje kao sto je Alkaraz koji je sa svojih 19 godina bio 4 meseca broj 1 i koji je sada na zavidnom drugom mestu ATP liste. Zelim mu da se sto pre oporavi od povrede i vrati igri jer njegov tenis tek dolazi.
I da ne sirim dalje, to sto je Novak jedan od najboljih tenisera ikada, argumentovano nije neka “bla bla” prica, i sto je slucajno nas jer covek se tako predstavlja, nema nikakve veze sa idolopoklonstvom. Sta radi sa svojim parama ne bi trebalo nikoga od nas da zanima kao sto nije bila nasa briga dok nije poceo da zaradjuje. Naporan i dug je put do vrha, sto finansijski sto fizicki, svaka mu cast sto igra pod nasom zastavom jer od nje realno nista nije dobio. Da mu je i jedna kotizacija za turnir placena od te zastave koju predstavlja dobro je.
A za “ti” primite moje izvinjenje, omaklo mi se, bicemo na “Vi”.

Poslednja izmena: