Zoran Živković: U DS-u više niko ne može da se seti programa stranke

dejan624

Domaćin
Poruka
3.253
Bivši visoki funkcioner Demokratske stranke i premijer Srbije Zoran Živković ocenio je da DS treba da se suoči sa izbornim porazom i dodao da ni za Srbiju ni za stranku ne bi bila propast ukoliko ta partija ne bude u narednoj vlasti.

- Pritisak na medije koji se vrši iz vrha Demokratske stranke je takav da je mene sramota - rekao je Živković i dodao da vrh DS-a treba da odgovori na pitanje kako je Tadić od prošlih izbora izgubio 800.000 glasova a stranka oko 700.000.

On je ocenio da niko u DS-u više ne može da se seti programa stranke, i da je njega teško naći i na internet sajtu, a da je umesto stranke nastala "efikasna organizacija kojoj je jedini cilj da joj predsednik postane najpopularniji".

- To bi bilo jako dobro za Srbiju, pre svega da vidi kako bi izgledala vlast bez DS-a, ali i za stranku da se vidi ko bi ostao u njoj, naročito u Predsedništvu. Da se vidi da li su ti ljudi tu došli zbog ideologije ili zbog korupcije - rekao je Živković.

Prema njegovim rečima, nekadasnja jedina alternativa, odnosno Liberalno-demokratska partija, u međuvremenu postala kandidat za novi G17 plus.
 

Back
Top