Зоран Милановић напао свог противкандидата Драгана Приморца: Саветују га Вучићеви плаћеници из Израела

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
28.322
Nije mi jasno kako su Hrvati takvog lika uopšte izabrali za predsednika. Kako stvari stoje verovatno će opet. Mislio sam da su pametniji.
Pa bolje je to nego da Plenkovicev fikus zasedne.

Plenkovic je svesno išao da ovo izgubi, neki Anusic pa čak i Štir bi mu pomutili vođstvo stranke ako bi postali predsednici.

...

To da su HDZ i SNS sestrinske stranke vec odavno znamo od @Jugoslav Čvarak -a
Na predsjedničkim izborima sam za Zokelea... iznimno.
Milija bi mi bila Kekinica, ali s obzirom da nije imala šanse, za Zoku sam.

Napominjem, I Z N I M N O , ne daj bože više ga za premijera.

A to da su HDZ i SNS sestrinske stranke se podrazumijeva.

🥰

Izraelci drmaju svetom a neće Balkanom.
Sve su to "sibicari" bas kao i Bler ili bilo koji "savetnik" koji nije domaci i koji je skoncentrisan na to kako da se laze narod ili "ostavi utisak" (ako je u pitanju "licni marketing" a cini se da jeste), ali istina se vidi po delima, i dzaba sve te "sibicarske finte", obiju se samo onome ko ih koristi, a narod ostaje nezadovoljniji nego inace.

A to da su HDZ i SNS sestrinske stranke se podrazumijeva.
samo sto milanovic nista nije slagao kao skoro vucic kada je rekao da su hrv. studenti agenti koji preuzimaju proteste po srbiji

srbin milanovic je ljudina, a siftar vucic je bedna lazovcina

Uoči drugog kruga predsjedničkih izbora u Hrvatskoj, koji će se održati za samo dva dana, sve je jasnije da se Zapad priprema za potencijalno poništenje izbora. Ovaj scenarij nije bez presedana – nedavno je Ustavni sud Rumunije poništio rezultate predsjedničkih izbora nakon što su deklasificirani obavještajni dokumenti otkrili da je pobjednik, Călin Georgescu, koristio kampanju podsticanja u stilu Rusije na TikToku. Slični napori sada su u toku i u Hrvatskoj, gdje se aktualni predsjednik Zoran Milanović suočava s optužbama za navodnu podršku pro-ruskih botova.​

UDARNA VIJEST: Sprema li se izborni puč u Hrvatskoj? – Žele poništiti izbore ako pobijedi Zoran Milanović

dakle, mi ameri kada se obracunamo sa hohstaplerima koji su isto tako napali trampa da ruje botuju za njega, dolazimo u evropu da pomognemo demokratiju, i satremo ove fasiste koji samo lazu, i prekrajaju negirajuci volju gradjana na izborima

znaci mark zukerberg pokajnik je vec propevao, ocekujem da bude zasticen svedok na sudjenjima
https://www.thegatewaypundit.com/2025/01/mark-zuckerberg-admits-joe-rogan-that-biden-admin/
  1. Facebook suppressed the Hunter Biden laptop story, because it was told by the intelligence community that it was “Russian disinformation” which is now known to be a complete lie and fabrication.

Poslednja izmena:

Uoči drugog kruga predsjedničkih izbora u Hrvatskoj, koji će se održati za samo dva dana, sve je jasnije da se Zapad priprema za potencijalno poništenje izbora. Ovaj scenarij nije bez presedana – nedavno je Ustavni sud Rumunije poništio rezultate predsjedničkih izbora nakon što su deklasificirani obavještajni dokumenti otkrili da je pobjednik, Călin Georgescu, koristio kampanju podsticanja u stilu Rusije na TikToku. Slični napori sada su u toku i u Hrvatskoj, gdje se aktualni predsjednik Zoran Milanović suočava s optužbama za navodnu podršku pro-ruskih botova.​

UDARNA VIJEST: Sprema li se izborni puč u Hrvatskoj? – Žele poništiti izbore ako pobijedi Zoran Milanović

dakle, mi ameri kada se obracunamo sa hohstaplerima koji su isto tako napali trampa da ruje botuju za njega, dolazimo u evropu da pomognemo demokratiju, i satremo ove fasiste koji samo lazu, i prekrajaju negirajuci volju gradjana na izborima

znaci mark zukerberg pokajnik je vec propevao, ocekujem da bude zasticen svedok na sudjenjima
https://www.thegatewaypundit.com/2025/01/mark-zuckerberg-admits-joe-rogan-that-biden-admin/
  1. Facebook suppressed the Hunter Biden laptop story, because it was told by the intelligence community that it was “Russian disinformation” which is now known to be a complete lie and fabrication.
Kad srbenda s dna kace kaže "mi Ameri"! :hahaha:

Back