Zora Novog Dana vol4

Zarathustra:
Evo recimo, ovi sa "ideje levice" što marljivo obnavljaju i razglabaju svoju temu već nedeljama, oni su ti prave komunjare...... idi njima ebi majku, vidiš da prave plan za revoluciju ! :lol:

au brate,al su oni pametni...bio sam tamo nego su MNOGO pametni i sve chitaju i sve znaju i strasno ...smarachi
p.s.ja sam bio pionir,chak sam trchao kad sam bio mali pored neke devojcice koja je nosila stafetu...secam se i zakletve titu

jbg, svako vreme nosi svoje breme.....nemoj da te to mnogo opterećuje

"Točak istorije je ireverzibilan !" ;)

P. S. Nisam znao da sam stomper iz tog filma inače znam da je Russel, ali aj' nek mi bude taj imidž dok mi zaista ne poraste kosa :)

Zarathustra:
Brate, možeš da mi objasniš što si ti tolika ložana ? :lol:

А вала баш... као неки је паган, а пљује по земљама које су хиљадама година паганске, односно многобожачке - Индија, Кина...
Залаже се за неку Европу, а промовише идеје које су у тој Европи законом забрањене.

Него није лош тај "серб-паган". Бар човек каже јасно шта мисли а не ко онај Ерејзед-морон...

Уколико НЕ БУДЕМО НАШЛИ НАЧИНА да се на прави начин повежемо са ПРАВОСЛАВНОМ РУСИЈОМ - англосаксонски разбојници ПРЕГАЗИЋЕ НАС КАО ТРАМВАЈ ***** !!!

eremita:
Уколико НЕ БУДЕМО НАШЛИ НАЧИНА да се на прави начин повежемо са ПРАВОСЛАВНОМ РУСИЈОМ - англосаксонски разбојници ПРЕГАЗИЋЕ НАС КАО ТРАМВАЈ ***** !!!
Eremito, poredjenje je bilo vise nego slikovito. Medjutim gov*o se nikako ne moze slucajno naci na sinama. Ako si citao "Majstora i Margaritu" Anuska kad je prosula zejitin na sine, sto je dovelo do cega je dovelo, bio je splet neverovatnih okolnosti. Znaci sudbinski je dosta toga odredjeno, ali naravno dosta toga zavisi i od nas. To znaci da ako hoces da vrsis veliku nuzdu bolje uzeti noksir i sakriti se u sumu, nego sesti na tramvajsku trasu i tamo srati. Jer onda je kraj izvestan, a u zivotu je samo jedna stvar izvesna...kao sto rece bivsi SPS : " Sa nama nema neizvesnosti" :lol:

marlon:
To znaci da ako hoces da vrsis veliku nuzdu bolje uzeti noksir i sakriti se u sumu, nego sesti na tramvajsku trasu i tamo srati. Jer onda je kraj izvestan, a u zivotu je samo jedna stvar izvesna...kao sto rece bivsi SPS : " Sa nama nema neizvesnosti" :lol:

Одлично речено, а зна се и ко је вршио нужду на шинама целих 90-их.

eremita:
СЛАЖЕМ СЕ; АЛИ ТУ ИМАМО И ДРУГИХ БРАТСКИХ ПРАВОСЛАВНИХ ЗЕМАЉА

Наравно, Кина је земља Јутарње Звезде и њој свака част. Осим тога, са Кином сам и започео свој циклус "Зора Новог Дана".

Кинеска војска се помиње и на крају Библије
China_Flag_on.gif

Краљ Истока, армија од 200.000.000

Мада, свака част кинеским православцима, али шаолин ми делује некако кинескије ;)

Duh Sekire:
Наравно, Кина је земља Јутарње Звезде и њој свака част. Осим тога, са Кином сам и започео свој циклус "Зора Новог Дана".

Кинеска војска се помиње и на крају Библије
China_Flag_on.gif

Краљ Истока, армија од 200.000.000

Мада, свака част кинеским православцима, али шаолин ми делује некако кинескије ;)
Више си досадан са том армијом од 200..........., Кина има доста ПРАВОСЛАВАЦА и
Св. Јована Шангајског и СанФранциског

Зора Новог Дана је само песнички израз (једног дана ми тако пало напамет) за једну појаву која се може аналитички описати. Наиме, ко је студирао нешто од математичке анализе или оптимизације, зна да ако једна крива опада, а друга на истом графику расте, мора постојати тачка пресека. Ту тачку пресека ја зовем "Зора Новог Дана".
При томе није од пресудне важности то који ће датум бити формално узет. Преузимање Тајвана од стране НР Кине би рецимо могло означити ту прекретницу. То може бити неки велики догађај који ће и сам убрзати ствари у правцу у коме иду или неки догађај који ће само указати на нешто што се већ догодило.
Промена односа снага је евидентна када имамо у виду проблеме Европе и Америке са једне стране (тероризам, заглављивање у Ираку, неефикасан економски систем, нереде у Француској, оно што је Катрина показала), а са друге стране јачање пре свега Кине, па онда и Русије, Индије и још неких земаља. Пример на терену је рецимо преокретање "шарених револуција" у централној Азији, проблеми "демократске власти" у Украјини, и тако даље...

Пази Душе,
Ја се не залажем безрезервно за светску превласт Кине у свету. Чак штавише мислим да би можда њихова незаустављивост на светском плану била и гора од ове САД.

Оно у чему видим надежду Звезде Новог Дана је стављање светских снага у поновну глобалну равнотежу и формирање интересних сфера у различитим деловима света.

То је СВЕ !

Zarathustra:
Пази Душе,
Ја се не залажем безрезервно за светску превласт Кине у свету. Чак штавише мислим да би можда њихова незаустављивост на светском плану била и гора од ове САД.

Оно у чему видим надежду Звезде Новог Дана је стављање светских снага у поновну глобалну равнотежу и формирање интересних сфера у различитим деловима света.

То је СВЕ !

Наравно баланс снага. Нисам ни ја САМО за Кину. То ја више да бих нервирао оне који мисле како је Америка вечна и недодирљива.
Уосталом овај наставак "Зоре Новог Дана" је посвећен Русији. Само је први наставак био посвећен Кини, други Бразилу, трећи Индији...
Ајде примам предлоге за пети.

Back