Zombiedoll

:D:D:D:D
Pipi Pandur....
Kambodza, nema potrebe da imash gard osim ako nisi sklon silovanju...:D
Jednog dechaka silovali u pritvoru...vishe se nije oporavio psihichki...to je unishten zzivot do kraja, ne samo jedan chin od par minuta straha...

........ma kakav gard ,ja mrzim ljude koji dolaze do nechega silom ,chak mi se i mnogo gade ,ali poshto sam radio svashta u zivotu i sretao svakakve mushkarce i zene ,za neke stvari su mi neke devojke krive za ono shto im se desilo (ne opravdavam ovim tog debila ) ,kao kad u zoloshkom vrtu debili pokushavaju da maze divlje zivotinje i desi se da im medved otkine ruku i zbog toga moraju da ubiju zivotinju ,mozda glup primer ali sam hteo da kazem ako izbegnesh neke situacije mnogo je manja verovatnoca da ce ti se desiti loshe stvari ........;)

:lol:////////////////
ketaminesmlot0.jpg

Dejstvo "droga za silovanje" počinje 20 do 30 minuta nakon njihovog uzimanja, a može trajati između osam i dvanaest sati

Misteriozna trudnoća četiri tinejdžerke iz vranjskog kraja pokrenula je lavinu pitanja o tzv. drogama za silovanje koje "brišu" pamćenje na nekoliko sati, zbog čega osoba ne može da se seti okolnosti koje su prethodile silovanju, izgleda napadača i samog seksualnog čina. S obzirom na to da ovi lekovi dovode do smanjenja motoričkih sposobnosti, žrtve najčešće nisu u stanju da pruže otpor.

:x:x:x:evil:

Gde ima da se kupi?

Svako ko si kupi sam pice, niko mu u njega ne moze nista staviti. :ok:

Tako da, neka i dalje mame uce svoje cerke da se grebu za pica kod muskih, pa kad im razvale guzare neka ih i mame zasivaju, umesto sto ih salju doktorima.

Ne zalim ljude koji svesno upadaju u sranje, samo zalim ljude koji "igrom sudbine" upadnu u sranje.

:rotf::super::rotf::super:

Pa jeste...
Cela stvar mi je posebno gadna zbog podmuklosti i kukavichluka...mislim, nema chojstva ni ovako u silovanju, ali tek da onesposobish zzrtvu i izbrishesh joj pamchenje...e to je ipak najgori slinavitis...

Back