Zoljom razneo vrata firme za tehnički pregled u Beogradu

toz972

Poznat
Poruka
8.371
https://www.021.rs/story/Info/Srbij...ata-firme-za-tehnicki-pregled-u-Beogradu.html
Zoljom razneo vrata firme za tehnički pregled u Beogradu
Nepoznati muškarac sinoć je zoljom - raketnim bacačem razneo ulazna vrata tehničkog pregleda u beogradskom naselju Umčari.

Zoljom su oštećena ulazna vrata lokala, ali i jedan zid unutar prostorije.

U ovom incidentu nije bilo povređenih.

Policijska istraga je u toku.

Nije mi ispravan auto?Sada nije ispravan ni vaš tehnički pregled.
Koliko ljude maltretiraju uopšte me ovo ne čudi.
 
Trebaju nam budale s ispravni dzipovi da prolaze kroz crveno

A te dve stvari su povezane kako? Jbt voziš autoputom a čas pa ispred tebe auto kome ne rade sva svetla, pa ti balvani du gori od onih koji zaborave da uključe svetla. Ili ne rade sve prednja svetla.
Pre par dana na sred bulevara lik krenuo da koci (matori Fiat u pitanju) i koliko su mu ispravne kočnice uspeo je da zakoci tek na kraju raskrsnice.
 
Ko ih maltretira? Dovezeš auto u servis, ako je ispravan, ideš dalje, ako nije, vrati se kad ga središ. Zar nam treba neka budala sa neispravnim autom na ulici?
Ne treba neispravan, ali ne treba ni jesti govna oko gluposti... ja sam oterao auto perfektan (uvezen iz Kanade), i nije mogao da prođe navodno jer "žmigavci su narandžasto-crveni, a moraju biti čisto narandžasti, i prostor za kačenje tablice na zadnjem braniku nije adekvatne širine"... (inače žmigavci trepere normalno, i samo moron može da ih pomeša sa bilo čim, takav im je standard, šta da radim, a zadnju tablicu sam uvek stavljao onu standardnu četvrtastu koja se savršeno uklapa i regularno se dobija u MUP-u)... pri tom sam ga svih prethodnih godina registrovao normalno, a sad odjednom je to problem.

Odem u drugu kuću, i prođem tehnički bez problema, niko me ništa nije pitao ni za migavce ni za branik.
 
Misliš da je ovaj sa zoljom imao sve ispravno, iako ti nisi imao. Ti migavci su propisani po zakonu i tako je to. Jeste glup zakon, isto kao i glupost sa skidanjem folija sa stakala, ali to je to. Dok god imamo većinu koja glasa kako glasa, biće nam tako. Mene nikad nisu vratili sa tehničkog, ali ja svoj auto održavam. Ne zbog njih ili zakona, već zbog sebe. Isto kao što i ti radiš, samo si im natrčao na zakonsku foru.
 
images.jpg
 

Back
Top