Zohran Mamdani je novi gradonačelnik Njujorka: Politički zamljotres u najvećem gradu Amerike: Mladi musliman odneo pobedu, evo šta je poručio Trampu

Svrbijanski vez.:hahaha:
To se baš uklapa s kulturom i muzikom u NY.:rotf:
Svakako da bi se fensi Njujorčanima više "dopalo" vaše ličko gluvo kolo, jer bi mislili da je to neki perfomans konceptualne umetnosti koji se mora izdržati do kraja.

Svakako da bi se fensi Njujorčanima više dopalo vaše ličko gluvo kolo, jer bi mislili da je to neki perfomans konceptualne umetnosti koji se mora izdržati do kraja.
Ma ne nikako,na svrbijanski vez bi totalno otkačili bre. :rotf:
Kad bi vidjeli tvoj ten sigurno bi te pitali are you from Finnland or Island.:hahaha:

Ma ne nikako,na svrbijanski vez bi totalno otkačili bre. :rotf:
Kad bi vidjeli tvoj ten sigurno bi te pitali are you from Finnland or Island.:hahaha:
Znam ja na šta bi fensi Njujorčani otkačili, a da isto tako originalno potiče iz ove naše tzv. uže Srbije. Kuvana vlaška magija bi brzo postala hit na Menhetnu.

Meni je ovo bez veze. Vise glasova dobije lista za gradonacelnika Beograda nego gradonacelnik NY. LJudi samo oko 650 000 glasova. Naravno ceo svet pise o velikoj pobedi Zohrana a izaslo samo 2m od 4.6m registrovanih biraca u gradu od 10 m.stanovnika. Sta su ovih 5m. neizaslih,privremeni stanovnici,radnici,imigracija?

U Americi, u nekim drzavama, ne znam za sve moze biti da ovo ne vazi za NYC ti moras DA SE PRIJAVIS za glasanje.

Znaci ne stize ti listic vec ti sam odes po njega. TO je zato sto se Amerikanci sele dosta puta u zivotu i na kraju krajeva oni rezonuju, ako ti je do izbora, javi nam, prijavi se gde si, uzmi svoj listic i glasaj ili nam javi da ti ga posaljemo.

Masa kod nas npr ne shvata kako je Biden pobedio Trumpa. Jer npr po mnogim siromasnim kvartovima ljudi godinama ili cak nikad nisu glasali jel ih boli K nis se prijavljvali ili su se pak bojali zbog neizmirenog poreza ili ili ili... Onda su Bidenovi aktivisti kao SNS odlazili do tih ljudi i motivisali ih i oni konacno glasali. Tako je bila scena da stignu dzakovi a svi glasali za Bidena. Sto je bilo OK.

Ja sam npr verovao da posle toga 2020 republikanci vise nikad nece pobediti jer vecina republikanaca nema takav mindset da ajde da kazemo salje aktiviste da nutkaju ljude da glasaju i to jos da im kaze ovo ti je omogucio taj i taj glasaj za njega. Ali eto desilo se cudo.

Opet kazem ko zna kakva su pravila po ostalim drzavama koje su donele pobedu Trumpu 2024.

Meni je ovo bez veze. Vise glasova dobije lista za gradonacelnika Beograda nego gradonacelnik NY. LJudi samo oko 650 000 glasova. Naravno ceo svet pise o velikoj pobedi Zohrana a izaslo samo 2m od 4.6m registrovanih biraca u gradu od 10 m.stanovnika. Sta su ovih 5m. neizaslih,privremeni stanovnici,radnici,imigracija?

Ne znam odakle ti ta informacija?
Ovde kažu da su ovi izbori bili jedni od najposećenijih u NY skorasnjoj istoriji, a Mahmani je dobio preko 1mil glasova.
Takodje piše da je glasalo oko trecine legitimnih glasača, sto je navodno dobar rezultat.

ja sam cuo, ne znam da li to jos vazi, da je npr Austrlija jedina zemlja koja propisuje kaznu od 50 dolara ako ne glasas. Pa opet neki radije plate kaznu nego sto glasaju. :roll:

Dakle glasanje nije obavezno pa ne znam onda sta je problem i da postanes gradonacelnik sa podrskom recimo 20% gradjana, a koji cine preko 50% izaslih.

I Vucic vlada kao Bog sa 25% podrske naroda (50% od 50%)

I tako posle Londona još 1 Džihadista Komunista upravlja još jednim centrom Zapada.

Rusa, Srba i Grka nema na mestu ni neke manje belgijske opštine.

Poražavajuće za pravoslavlje.
I tako dok su u Londonu i NY muslimani na vlasti,u Gazi đemosajd.

Sve je moguce danas, ja samo pisem gde je najveca polarizacija drustva.
Na osnovu cega si ti doneo zakljucak?

Прича се по интернетима и јавности да ни вама не цветају руже због имиграције из земаља трећег света, велике потражење за некретнинама, и немогућношћу да некретнине продате и побегнете из Канаде, због великих пореза на номинални профит од продаје некретнина.

Back