Znojenje ispod pazuha

newtown

Početnik
Poruka
3
Jako je karakteristicno to, da usled odredjene nelagodnosti u drustvu pocnem da se znojim (da napomenem, nikakve vrucine nema, te nije potrebno da se telo hladi). Preciznije, taj tzv "stres znoj" pocinje nekontrolisano mnogo da se luci, ali samo ispod jedne miske, dok druga ostane suva. U dva navrata sam proverio kad sam se vratio iz grada, jedna strana kosulje (leva) potpuno suva (ispod miske je bilo malo navlazeno, ali garderoba suva), dok je desna strana bila natopljena znojem, vise od 5 cm u precniku.. na 3-5 dana masinicom brijem pazuh, redovno se tusiram, koristim stik itd.

P.S

Jos nisam isprobao taj alkoholni rastvor propolisa.
Izvinjavam se.

Znam da je tema stara, ali nadjoh je i kao da sam ja pisao svoj problem. Bukvalno sve je kao kod mene.

Pre nekih 6 meseci odjednom sam poceo da se znojim mnogo vise ispod desnog pazuha i znoj je promenio miris. Pre je bio da kazemo prirodan bez da je neprijatno mirisao dok se sad dosta lose oseca.
Pored toga sam primetio i da mi je kosa losijeg kvaliteta nego ranije. Dosta opada i suva nekako bezivotna. Ne znam da li to ima veze jedno sa drugim.

Da li je pokretac teme uspeo da resi svoj slican problem, ako je i dalje prisutan na forumu?