- Poruka
- 75.096
Obično je starija osoba puna para a mlađa zgodna i lepa. Obe strane dobiju nešto iz te veze tako da se pitam ko koga tu iskorišćava, ako može da se govori o iskorišćavanju uopšte?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hehe a kraljica noci je zapravo opera.Kad sam bio mali, i kad su me pitali šta ću da budem kad porastem, uvek sam govorio ono što me komšija naučio da kažem: "sugar daddy".
Objasnio mi je da je to trgovac slatkišima. Bio sam oduševljen.
Čak i danas mi se dopada to zanimanje.
Мало више путовати и не гледати шта други раде, како и са ким живе.
Док није противзаконито, ок је, по мени. Да ли ће мушко да вода млађе или женско или геј, стварнои није моја брига. Што кажеш, ако је њима ОК...Tačno tako. Ako je njima dobro meni je još bolje. Možda se oni dobro slažu, možda se ta mlađa osoba loži na gerijatriju… svi smo različiti.
Док није противзаконито, ок је, по мени. Да ли ће мушко да вода млађе или женско или геј, стварнои није моја брига. Што кажеш, ако је њима ОК...
takav je zivot...gde ste videli bogatasa sa 20 godina, a da ima svoju lovu...ne kao naslednik, vec da je zaradio...dok imaju interesa, neka budu zajedno...samo da rastanci prodju bez problema, svako svojim putem neka ode
tako mi Allaha, uplasi me sa tvojim komentarom...skrati mi zivot za tri nedeljeGrešna mi duša… htela sam da napišem da se tu dolazi do rastanka prirodnim putem
Obično je starija osoba puna para a mlađa zgodna i lepa. Obe strane dobiju nešto iz te veze tako da se pitam ko koga tu iskorišćava, ako može da se govori o iskorišćavanju uopšte?
Pogledajte prilog 1289663
evo ovajtakav je zivot...gde ste videli bogatasa sa 20 godina, a da ima svoju lovu...ne kao naslednik, vec da je zaradio...
Na mlađima svet ostaje. S obzirom da su stariji u većini i da je kapital kod njih eto odgovora.Obično je starija osoba puna para a mlađa zgodna i lepa. Obe strane dobiju nešto iz te veze tako da se pitam ko koga tu iskorišćava, ako može da se govori o iskorišćavanju uopšte?
Pogledajte prilog 1289663
htelo ga, a moze i brzo da bankrotira i zavrsi na zavodu za nezaposlene
to nema veze s godinama i vrsnjaci ulaze u brakove iz koristiMalo sam skeptična po ovom pitanju jer mi se čini da je malo takvih parova koji su zajedno zbog iskrene ljubavi, a više je onih iz raznih interesa, najčešće novca, statusa u društvu i slično.