- Poruka
- 20.130
Žao mi je ali o dotičnom stvarno nemam ništa pozitivno reći. On je za mene predstavnik najpogubnijeg i najdegeneričnijeg oblika srpskog nacionalizma.Čudi me što odmah koristiš Ad Hominem.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Žao mi je ali o dotičnom stvarno nemam ništa pozitivno reći. On je za mene predstavnik najpogubnijeg i najdegeneričnijeg oblika srpskog nacionalizma.Čudi me što odmah koristiš Ad Hominem.
Ali ti nije Maca, koji je prema svedočenjima priznao jedno ubistvo, ali je ćutao na optužbe o klanju i masakriranju - tada je bio Maca Diskrecija.Žao mi je ali o dotičnom stvarno nemam ništa pozitivno reći. On je za mene predstavnik najpogubnijeg i najdegeneričnijeg oblika srpskog nacionalizma.
Da, crveni sudovi su nadaleko čuveni po tome da uvijek dobiju priznanje.Ali ti nije Maca, koji je prema svedočenjima priznao jedno ubistvo, ali je ćutao na optužbe o klanju i masakriranju - tada je bio Maca Diskrecija.
Dobili su ili nisu dobili?Da, crveni sudovi su nadaleko čuveni po tome da uvijek dobiju priznanje.
Sad me je stid zbog ovih ironičnih emotikona...nije stvar za ismevanje.Grozna stvar. Od svih ljudi koje mozes kanonizovati, ti izaberes lika koji je nekada bio osudjen kao koljac. Grooozno.
Sa druge strane, katolicka crkva kanonizovala veb dizajnera. Potencijalni koljac vs veb dizajner.
Pa naravno da nije za ismevanje.Sad me je stid zbog ovih ironičnih emotikona...nije stvar za ismevanje.
Jbg ko im kriv kad su koristili sudove za obračun sa političkim neistomišljenicima.Dobili su ili nisu dobili?
Ili mu je ovo bilo OK da prizna, ali nije hteo da se hvali klanjem?
Ako prizna: Oni uvek dobiju priznanje.
Ako ne prizna: Junačina.
Ako nemaju dokument: Nemaju dokument.
Ako imaju: Falsifikat.
Ako njihov kaže nešto: Taj je njihov.
Ako naš kaže nešto: Taj je njihov samo se pravi da je naš.
Ako sud osudi: Namešteno.
Ako sud oslobodi: Eto, sud je oslobodio.
Ako ništa loše ne izađe iz ovoga: Častan čovek je bio.
Ako izađe loše: Crveni nam to podvalili da oblate crkvu, oni pravi su uvek znali da je bio Koljač.
Bolje da su streljali to odmah...kao Prevodioca u TRINAESTI JUL.Jbg ko im kriv kad su koristili sudove za obračun sa političkim neistomišljenicima.
ne radi se o političkom neistomišljeniku nego o osuđenom ubici civila....SPC isuviše olako daje status svetitelja pogrešnim likovima isto kao što i ordenje i odlikovanja dele olako političarima na vlasti ... starca Tadeja koji je bio svetitelj nisu našli za shodno da kanonizuju ali zato su kanonizovali koljača Macu koji je bio sasvim običan čovek i uz to ubica civila... ko da satanisti vode tu crkvu....Jbg ko im kriv kad su koristili sudove za obračun sa političkim neistomišljenicima.
Biće i starac Tadej kanonizovan sigurno.ne radi se o političkom neistomišljeniku nego o osuđenom ubici civila....SPC isuviše olako daje status svetitelja pogrešnim likovima isto kao što i ordenje i odlikovanja dele olako političarima na vlasti ... starca Tadeja koji je bio svetitelj nisu našli za shodno da kanonizuju ali zato su kanonizovali koljača Macu koji je bio sasvim običan čovek i uz to ubica civila... ko da satanisti vode tu crkvu....
Kanonizuju nji'ovi, al' kanonizuju i naši.Biće i starac Tadej kanonizovan sigurno.
Upitno je ovo:Vjerovati da su ovi ljudi pouzdani da nekoga sa suprotne strane proglase zločincem je krajnje upitna.
Moguće da je greška.Upitno je ovo:
Ovime su ukinute sve odluke Zemaljske komisije za ratne zločine od 15.02.1946., a koje se tiču ove dvojice. Obrazloženje predsjednika Ustavnog suda dr. Jovana Martinovića: "Ustavni sud Republike Crne Gore...
Bivši predsjednici Ustavnog suda
Greška koju niko da ispravi godinama?Moguće da je greška.
Moguće je i to ne sporim. Odakle meni pristup svim predmetima Ustavnog suda Crne Gore? Čak i da je pomenuta presuda lažna ne mijenja ništa po pitanju validnosti odluka komunističkih prekih sudova. Samo bi trebalo ukloniti taj post sa tog bloga jer širi neistine a to nije hrišćanski.Greška koju niko da ispravi godinama?
Moguće je da je izmišljotina koja se nekritički prepisuje zato što prija nečijim ušima.
Možeš li da pronađeš presudu?
Baca svetlo na motive autora teksta...i na bilo kakav da je odgovor teraj vodu na svoju vodenicu stav.Moguće je i to ne sporim. Odakle meni pristup svim predmetima Ustavnog suda Crne Gore? Čak i da je pomenuta presuda lažna ne mijenja ništa po pitanju validnosti odluka komunističkih prekih sudova. Samo bi trebalo ukloniti taj post sa tog bloga jer širi neistine a to nije hrišćanski.
Pa da i jeste tako idalje ne mijenja osnovno pitanje a to je koliko možemo vjerovati odlukama komunističkih sudova za koje se zna kako funkcionišu i na koji način sude. Pogotovo kad je u pitanju Crna Gora gdje su partizani debelo okrvavili ruke i zbog toga su izgubili podršku naroda tamo dole pa nije nemoguće da se to htjelo retroaktivno opravdati tako da se četnike maksimalno demonizuje.Baca svetlo na motive autora teksta...bilo kakav da je odgovor teraj vodu na svoju vodenicu stav.
Ne znam da li primećuješ da truješ izvor i generalizuješ? Analize bi trebalo da budu fokusirane na konkretne dokaze i okolnosti svakog pojedinačnog slučaja.Pa da i jeste tako idalje ne mijenja osnovno pitanje a to je koliko možemo vjerovati odlukama komunističkih sudova za koje se zna kako funkcionišu i na koji način sude. Pogotovo kad je u pitanju Crna Gora gdje su partizani debelo okrvavili ruke i zbog toga su izgubili podršku naroda tamo dole pa nije nemoguće da se to htjelo retroaktivno opravdati tako da se četnike maksimalno demonizuje.
Pa koji su dokazi da je bio zločinac sem komunističkih konstrukcija i svjedočenja partizana? Miša Janketić je bio mali i sigurno nije iz prve ruke znao ko mu je ubio majku. Znači od nekoga je čuo, vjerovatno od lokalnih partizana.Ne znam da li primećuješ da truješ izvor i generalizuješ? Analize bi trebalo da budu fokusirane na konkretne dokaze i okolnosti svakog pojedinačnog slučaja.
Za sada imamo pokazatelj neistinosti u tekstu i odbacivanje svake tvrdnje za zločinaštvo jer "mora da je to komunistička konstrukcija".
SPC je imala ozbiljnu nameru da kanonizuje i malu Milicu Rakić koja je stradala u NATO bombardovanju. To pokazuje koliki su diletanti u pitanju koji nemaju ispravne kriterijume za izbor svetitelja. Ne može neko da bude proglašen za svetitelja samo zato što nevin pogine. Zna se šta je svetitelj...neko ko je duhovno uzrastao da ljubavlju i odsustvom gordosti bude skoro kao Hrist. Starac Tadej je tu po mom mišljenju daleko iznad i vladike Nikolaja Velimirovića a kamoli nekakvog popa Mace.Biće i starac Tadej kanonizovan sigurno.
Pa i ta curica je sigurno kod Boga što znači da je sveta. Da li će i formalno biti sprovedena kanonizacija nemam pojma.SPC je imala ozbiljnu nameru da kanonizuje i malu Milicu Rakić koja je stradala u NATO bombardovanju. To pokazuje koliki su diletanti u pitanju koji nemaju ispravne kriterijume za izbor svetitelja. Ne može neko da bude proglašen za svetitelja samo zato što nevin pogine. Zna se šta je svetitelj...neko ko je duhovno uzrastao da ljubavlju i odsustvom gordosti bude skoro kao Hrist. Starac Tadej je tu po mom mišljenju daleko iznad i vladike Nikolaja a kamoli nekakvog popa Mace.
po tom kriterijumu su svetitelji skoro svi jer je svakom učinjena neka nepravda....to što je neko verovatno u raju ne čini ga svetiteljem. Svetitelj mora biti posebna kategorija....neko ko je po ljubavi i po odsustvu gordosti jako blizu Hristu, neko ko je pomogao mnogima svojim duhovnim vođstvom...neko ko čini čuda posle smrti....ne može se neko proglasiti za svetitelja samo zato što je umro ni kriv ni dužan...kad tako kreneš onda ćeš da kanonizuješ i decu umrlu od raka i svaku žrtvu rata..ne radi se to sem kad patetičari odlučuju...Pa i ta curica je sigurno kod Boga što znači da je sveta. Da li će i formalno biti sprovedena kanonizacija nemam pojma.
Upravo suprotno. Svi smo pozvani da budemo svetitelji. Ne treba na svetitelje gledati kao na nedostižni ideal već ih treba podražavati i truditi se da budemo što sličniji njima. I oni su od negdje počeli nisu se rodili kao svetitelji. Naravno kad su u pitanju kanonizacije treba biti oprezan ali treba imati u vidu da je Bog taj koji odlučuje da li je neko svet ili nije. Crkva samo na Zemlji to obznanjuje ali nisu ni njoj svi svetitelji poznati. Ima mirijada nepoznatih.po tom kriterijumu su svetitelji skoro svi jer je svakom učinjena neka nepravda....to što je neko verovatno u raju ne čini ga svetiteljem. Svetitelj mora biti posebna kategorija....neko ko je po ljubavi i po odsustvu gordosti jako blizu Hristu, neko ko je pomogao mnogima svojim duhovnim vođstvom...neko ko čini čuda posle smrti....ne može se neko proglasiti za svetitelja samo zato što je umro ni kriv ni dužan...kad tako kreneš onda ćeš da kanonizuješ i decu umrlu od raka i svaku žrtvu rata..ne radi se to sem kad patetičari odlučuju...