VanderGraaf
Aktivan član
- Poruka
- 1.054
Da li znate da igrate? Ja sviram razlicite instrumente, volim da slusam muziku, sakupljam muziku i volim i interesuje me sve u vezi muzike, pa i igra uz muziku. Ali sam ne znam da igram. Ukrucen sam kao oklagija, nemam pokrete, ne mogu da uvijam telo uz muziku, ne mogu da pratim ritam telom.. Cak ni "stiskavac" uz sporu muziku ne mogu da igram. Ne izgazim samo partnerku po prstima vec i parove koji su 10 metara udaljene od mene. Totalni sam antitalenat za igranje uz muziku. I onda, kada gledam ljude....ne profesionalne igrace, vec obicne ljude, svakodnevne zene i muskarce koji tako lepo igraju, zao mi je i strasno mi je krivo sto ne mogu i sto ne znam i sam lepo da igram. A opet, ne zavidim nikome, vec uzivam gladajuci druge kako igraju. A toliko bih voleo da znam i da mogu prirodno bar malo da igram. Pogotovu bih voleo da mogu da igram rokabili uz muziku 50-tih....tu je moje srce za igru. Kakve ste vi? Znate li da igrate? Jeste li prirodno talentovani? Volite li da igrate i uz koji muzicki zanr?