D U K Lj A N I N
Ističe se
- Poruka
- 2.958
Sad sam vidio, reklamiraju da će da prikažu u petak u 21 05 film "Banović Strahinja"!
"Strahin bane ti sokole srpski..."
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad sam vidio, reklamiraju da će da prikažu u petak u 21 05 film "Banović Strahinja"!
Пише циклус "хрватског филма"! Какве везе имају Хрвати са тим филмом? Избиће грађански рат у Хрватској!
Posljednji igrani film jednog od najeminentnijih hrvatskih redatelja, Vatroslava Mimice,
hrvatski film
Jel” u tom filmu nabijaju Šerbedžiju na kolac ???
Ma, to oni zbog Franka Nera. Još će izmisliti da je Strahinja bio mletački, odnosno njihov heroj.
hrvatski film
film je nastao dok smo zivili u zajednickoj drzavi kad raspada drzave nije bilo ni u mislima najvecih optimistapa kad nemate svojih junaka,moarte da pravite filmove o Srbima....
film je nastao dok smo zivili u zajednickoj drzavi kad raspada drzave nije bilo ni u mislima najvecih optimista
film je nastao dok smo zivili u zajednickoj drzavi kad raspada drzave nije bilo ni u mislima najvecih optimista
a strahinja je kao neki heroj?Ma, to oni zbog Franka Nera. Još će izmisliti da je Strahinja bio mletački, odnosno njihov heroj.
film je kur.ac a banović strahinja kurton.Dobar film, ako se ne varam i produkcija je hrvatska.
1981. Jugoslovenski film.hrvatski film
film je kur.ac a banović strahinja kurton.
a strahinja je kao neki heroj?
Филм нити је српски нити хрватски него југословенски...
Dobar film, a najbolji je u njemu Dragan Nikolic kao Vlah Alija.Dobar film, ako se ne varam i produkcija je hrvatska.