"Znaš ti ko sam ja?!" virus koji je preko SNSekte zahvatio Srbiju

Pa Vučić nije neki udarač o stol profil čoveka.
Jeste, makar kada je u pitanju neko slabiji od njega, tipa ''nizeg'' clana njegove mafijaske hijerarhije od ''stranke'' ili nekog EU trecerazrednog sluzbenika tipa Viole fon Kramon/Jelka Kacina i slicno.

Na njih se izdire onako turski bahato, tera ih u tri lepe, a rulja tapse li tapse i odusevljava se.

...

Novi slucaj:

Molim vas da objavite, žena je parkirala auto na sred Golsvordijeve i otišla na sat vremena, ulica je blokirana kao i veći deo Bulevara u zastoju. I da ljudi znaju da je kolaps u ovom delu grada, žena invalid ne moze da prođe, 4 busa stoje i ko zna koliko automobila - navedeno je bilo ispod podeljenog videa, koji je objavila Instagram stranica "moj_beo_grad_".
"Je l' znate vi ko sam ja?"
Kako navodi portal "Republika", a kako se piše po društvenim mrežama, posle sat vremena je izašla žena iz obližnje zgrade i besno dobacila: "Je l' znate vi ko sam ja" i "Boli me p****", sela u automobil i odvezla se.

Sad smo lutko saznali...i bolje da nismo...

1728072269858-png.1620595

Na društvenim mrežama se pojavila informacija da je bahata Beograđanka zapravo Tanja Radenkov Medenica, specijalizant plastične estetske i rekonstruktivne hirurgije i vlasnica privatne klinike, poznata po potpuno izmenjenom fizičkom izgledu i saradnji sa starletama.

...

Back