"Znaš ti ko sam ja?!" virus koji je preko SNSekte zahvatio Srbiju

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
26.463
...

Autorski osvrt...

U poslednje vreme usled pandemije SNSekte sve cesce se suocavamo sa ovim simptomima iste - "Znas ti ko sam ja?!"

Primer:

"Ovog malog debila neću da vidim ovde!" Otac čije je dete vređala bahata funkcionerka, a tužilac odbio istragu, sve rekao Kuriru​

https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/...m_medium=web_home&utm_campaign=adria_internal
Onda je izašla i na snimku se vidi kako je Vera hvata u predelu lakta i govori: Znaš ti ko sam ja? Ja sam pomoćnik gradonaćelnika, ovo je moj grad - opisao je Mihajlović.

Nastavicemo da pratimo širenje ove bolesti...

P.S.
@Jugoslav Čvarak ... Znaš ti ko sam ja?! :rtfm:

...

Увек је било тога и увек су појединици то радили , крили се иза партија или чинова када нешто погреше ..то су највеће кукавице које постоје , силе се а онда када их притерају уз чошак они зову шефове странке да их заштите

...

Autorski osvrt...

U poslednje vreme usled pandemije SNSekte sve cesce se suocavamo sa ovim simptomima iste - "Znas ti ko sam ja?!"

Primer:

"Ovog malog debila neću da vidim ovde!" Otac čije je dete vređala bahata funkcionerka, a tužilac odbio istragu, sve rekao Kuriru​

https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/...m_medium=web_home&utm_campaign=adria_internal

P.S.

...
Kukolja je oduvijek bilo i biti će.
Pa i Isus je imao jednog Judu.

Имам нулту толеранцију према онима који на било који начин покажу омаловажавајући однос према дјеци са посебним потребама, био то и подругљив коментар, према таквим ликовима и ликушама немам мрву обзира.

Овдје како је вијест пласирало антисрпско ђубре од портакла "Курир, а ти си склони лагуцкању, није лоше послушати старе Латине; Audiatur et altera pars - Нека се чује и друга страна

...

Autorski osvrt...

Primer:

P.S.

...

Ја мислим да отац тог деришта уместо да лаје по новинама научи децу како се поштује власт.

...

Autorski osvrt...

Primer:

P.S.

...
kad vec pises, pisi ispravno.............dakle, "Znas ti , JADO, ko sam ja"..........posto se zna odakle je taj virus donesen.

Grome, odkud ti ideja da se tek preko SNS taj virus proširio po Srbiji?

Pa bilo je i pre ali sad je krešendo...
A zasto?
Pa zato sto je sada dosta ne samo klasicno neobrazovanih vec i duhovno siromasnih pa i glupih... dospelo na pozicije...

Odraz duhovne i intelektualne nesigurnosti i slabosti je bahato ponasanje...

Pametan i duhovno bogat covek nece nikad ovako reagovati...

...

Ako si raja ili ako nemas ledja, mozes svakako da nadrljas, a u suprotnom ti si vrh vrhova, Svemocni Despot Sultan Koji Nikome Ne Polaze Racune i svi ti se dive ko alahu. :P
U Srbiji je to malo drugačije, na ku*čevite ljude se reaguje kontra-besom a ne divljenjem. Ako misliš na Vučića, je li ikad postojao patetičniji autokrata u istoriji, koji stalno plače i moljaka nekog, to je suprotno od ku*čenja :D

Narod se divi njegovoj "žrtvi" a ne pesnici ;)

U Srbiji je to malo drugačije, na ku*čevite ljude se reaguje kontra-besom a ne divljenjem.
Vraga.

Uvek su daleko vise (i uvek ce i biti) na ceni razni kristijani, vucici, milosevici i slicni koji udaraju sakom o sto i povisuju ton nego neki odmereniji, koji komuniciraju fino i ugladjeno, ali dosta kazu (nema ih mnogo, ali ipak postoje, cak i na ludom Balkanu).

Vraga.

Uvek su daleko vise (i uvek ce i biti) na ceni razni kristijani, vucici, milosevici i slicni koji udaraju sakom o sto i povisuju ton nego neki odmereniji, koji komuniciraju fino i ugladjeno, ali dosta kazu (nema ih mnogo, ali ipak postoje, cak i na ludom Balkanu).
Pa Vučić nije neki udarač o stol profil čoveka. Više je neki ponizni, patetični moljac poput Pašića

Та реченица је била врло популарна на шалтерима, по општинама, судовима и пре доласка СНС на власт.Углавном није делотворна, јер да је корисник ове упитне реченице заиста толико битан, не би никада морао и да је изговори.

Back