"Znamo gde živiš, doći ćemo ti na vrata" Oca Danke Ilić optuživali da je učestvovao u ubistvu Dalibora Dragijevića!

Sensei

Master
Moderator
Poruka
80.064
Bilo je tu svašta, govorili su mi: "Znamo gde živiš, doći ćemo ti na vrata, čupaćemo ti uši", izjavio je Miloš Ilić, otac devojčice za čije ubistvo su optuženi Dejan Dragijević i Srđan Janković

Boranin D. S. uhapšen je 9. oktobra zbog pokušaja izazivanja panike i nereda, a tereti se da je, putem društvenih mreža, upućivao direktne pretnje roditeljima dvogodišnje Danke Ilić! Osim njega, uhapšena je još jedna osoba zbog sumnje da je preko iste medijske platforme upućivala direktne pretnje roditeljima male Danke Ilić za čije ubistvo su optuženi Dejan Dragijević (50) i Srđan Janković (50). Po odobrenju Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, obojici privedenih je određeno zadržavanje do 48 sati.

izvor
1728672788745.png

Pretresen stan​

O detaljima u vezi s konkretnim događajem, povodom kojeg je osumnjičenom određeno zadržavanje, Osnovno javno tužilaštvo Bor nije htelo da iznosi detaljnije informacije dok traje predistražni postupak.
- Radi obezbeđivanja dokaza, obavljen je pretres stana osumnjičenog D. S. i kod kojeg su, osim sredstava komunikacije, nađeni i meci kalibra devet milimetara, kao i zasad neidentifikovana eksplozivna naprava sa štapinom i elektronskim detonatorom. Kod njegove vanbračne supruge nađena je i određena količina droge amfetamin - saznaje Kurir nezvanično.

I ranije stizale uvrede​

Porodica Ilić je i ranije trpela uvrede putem društvenih mreža, a stizale su im i različite pretnje.
- Pojedini ljudi su suprugu i mene optuživali za sve što se desilo 26. marta... Ispod naših fotografija na društvenim mrežama postoji niz uvredljivih komentara i psovki. Neki su pisali da nas treba spaliti na lomači, da nas treba ubiti. Ja šta god kažem, a to izađe u javnost, odmah se na Tiktok jave razni ludaci koje vređaju suprugu i mene - govorio je ranije Miloš za medije.
Osim Dankinim roditeljima, pretnje su stizale i na adrese drugih članova porodice.

verovatno da slede neke svoje mracne misli, nesto zamisle, ubede se da je to tacno i onda postupaju iz sopstvenih predubedjenja smatrajuci se pozvanim da isteraju na drugima neku svoju zamisljenu pravdu. Ako me pitas sta sad, pa nista - treba da se lece ali verovatno nema ko da brine brigu o njima. A i ne zna se koliko takvih ima. Drustvene mreze su idealne da se neko istrese na nekog. Pa i ovde. Zar ne?

Back