Lucky girl
Elita
- Poruka
- 18.567
ancina:Nemam nista protiv njih,jbg ako devojke ne mogu da ih zadovolje sta im drugo preostaje...
hehehehe
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
ancina:Nemam nista protiv njih,jbg ako devojke ne mogu da ih zadovolje sta im drugo preostaje...
ja imam neke drugove......narkomani.......ali su sjajni ljudi> niti kradu, niti su prljavi, rade pametne poslove, veoma su kulturni i obrazovani itd.bie:subjektivno posmatrano razlog je i to shto mi je dobar drug homoseksualac,a objektivno jer imaju dushu ,osechanja,raspolozhenja,ukratko -jer su ljudska bicha
a sad dal' su ili nisu noormalni....:rolleyes:
Ako te bash interesuje i mene se ta pricha dotakla ,i kada sam ja to rekla da narkomani nisu ljudi sa osechanjima....?g-rock:ja imam neke drugove......narkomani.......ali su sjajni ljudi> niti kradu, niti su prljavi, rade pametne poslove, veoma su kulturni i obrazovani itd.
znaci nikome ne smetaju niti bilo koga ugrozavaju.
pa mi smeta sto niko nema tu meru razumevanja prema toj kategoriji ljudi, koji su isto tako mozda bolesni, devijantni u swakom slucaju, ali ipak mislim da zasluzuju da im se dozvoli da vode normalan zivot......dok se za pedere prvenstveno zalazu devojke, koje cela prica i ne dotice!
JOCCCA:Veliki greh zbog kog su mnoge imperije propadale.
Moja zamisao resenja tog problema je trpanje svih homoseksualaca,narkomana,i jos nekih na ostrvo uz ekskluzivne uslove zivota na njemu bez mogucnosti reprodukcije i odlaska sa ostrva.
Elvin:koje su imperije propale zbog toga?
nego kako si zamislio da sprečiš homoseksualce da se razmnožavaju na ostrvu ?
al imaš ideje...
zamisli da neko drugi napravi listu nepodobnih i na nju ubaci tebe iz nekog razloga...
i naravno strpa te na ostrvo...
![]()
kakva lepa zamisaoJOCCCA:Veliki greh zbog kog su mnoge imperije propadale.
Moja zamisao resenja tog problema je trpanje svih homoseksualaca,narkomana,i jos nekih na ostrvo uz ekskluzivne uslove zivota na njemu bez mogucnosti reprodukcije i odlaska sa ostrva.
ma daj,nisu svi oni toliko slichni,narochito parovi,strashne su razlike izmedju dvoje u paru,ali ta konstatica ti je kao da su homoseksualci posebna vrsta ljudi,...............................(vanzemaljci)...mislim, kako im nije dosadno kada su slicni, razmisljaju na isti nacin, izgledaju isto...
Vise puta sam govorio na ovom forumu o doktoru u Americi koji uspesno leci homoseksualizam koji je do 1973 godine zvanicno vazio za bolest i poremecaj psihe. Kod njega dolaze ljudi dobrovoljno, u teskoj depresiji i veliki broj njih je i pokusao samoubistvo zbog sklonosti koja nije prirodna i normalna. Dokazano je da nije ni urodjena, sto znaci da problem lezi u odluci i prihvatanju " stila zivota " sto je slucaj i kod narkomana: nijedan nije rodjen takav. Znaci - bolest je u pitanju koja se sada pokusava proturiti svetu kroz opste prihvatanje i omasovljavanje " pokreta ". Toboze, u svakom coveku lezi - gay.Lucky girl:ali kako ne shvatas da ne mogu da se izlece....makar ne svi...jer neki su rodjeni sa tim da ga tako grubo nazovem poremecajem...i ne znaci da nisu normalni,ako jesu gejevi...nazalost,nisu mogli da biraju i moraju da zive sa tim....a drustvo treba da se trudi sto bolje da ih prihvati...