znam...

bie:
subjektivno posmatrano razlog je i to shto mi je dobar drug homoseksualac,a objektivno jer imaju dushu ,osechanja,raspolozhenja,ukratko -jer su ljudska bicha
a sad dal' su ili nisu noormalni....:rolleyes:
ja imam neke drugove......narkomani.......ali su sjajni ljudi> niti kradu, niti su prljavi, rade pametne poslove, veoma su kulturni i obrazovani itd.
znaci nikome ne smetaju niti bilo koga ugrozavaju.

pa mi smeta sto niko nema tu meru razumevanja prema toj kategoriji ljudi, koji su isto tako mozda bolesni, devijantni u swakom slucaju, ali ipak mislim da zasluzuju da im se dozvoli da vode normalan zivot......dok se za pedere prvenstveno zalazu devojke, koje cela prica i ne dotice!

g-rock:
ja imam neke drugove......narkomani.......ali su sjajni ljudi> niti kradu, niti su prljavi, rade pametne poslove, veoma su kulturni i obrazovani itd.
znaci nikome ne smetaju niti bilo koga ugrozavaju.

pa mi smeta sto niko nema tu meru razumevanja prema toj kategoriji ljudi, koji su isto tako mozda bolesni, devijantni u swakom slucaju, ali ipak mislim da zasluzuju da im se dozvoli da vode normalan zivot......dok se za pedere prvenstveno zalazu devojke, koje cela prica i ne dotice!
Ako te bash interesuje i mene se ta pricha dotakla ,i kada sam ja to rekla da narkomani nisu ljudi sa osechanjima....?

Veliki greh zbog kog su mnoge imperije propadale.
Moja zamisao resenja tog problema je trpanje svih homoseksualaca,narkomana,i jos nekih na ostrvo uz ekskluzivne uslove zivota na njemu bez mogucnosti reprodukcije i odlaska sa ostrva.

JOCCCA:
Moja zamisao resenja tog problema je trpanje svih homoseksualaca,narkomana,i jos nekih na ostrvo uz ekskluzivne uslove zivota na njemu bez mogucnosti reprodukcije i odlaska sa ostrva.

koje su imperije propale zbog toga?
nego kako si zamislio da sprečiš homoseksualce da se razmnožavaju na ostrvu ?:lol:
al imaš ideje...
zamisli da neko drugi napravi listu nepodobnih i na nju ubaci tebe iz nekog razloga...
i naravno strpa te na ostrvo...
:roll::roll::roll:

Elvin:
koje su imperije propale zbog toga?
nego kako si zamislio da sprečiš homoseksualce da se razmnožavaju na ostrvu ?:lol:
al imaš ideje...
zamisli da neko drugi napravi listu nepodobnih i na nju ubaci tebe iz nekog razloga...
i naravno strpa te na ostrvo...
:roll::roll::roll:

haha.....dobro receno ;)

JOCCCA:
kakva lepa zamisao :roll:
samo se pitam kako chesh i ti da prezhivish kad se budesh navukao na hors?

nemam nista protiv ali ni za... mislim, kako im nije dosadno kada su slicni, razmisljaju na isti nacin, izgledaju isto... ali ajde, ako su tako odabrali njihova stvar. Potpuno sam protiv onih koji vrse nasilje nad homoseksualcima. Potpuno je neopravdano.

mislim, kako im nije dosadno kada su slicni, razmisljaju na isti nacin, izgledaju isto...
ma daj,nisu svi oni toliko slichni,narochito parovi,strashne su razlike izmedju dvoje u paru,ali ta konstatica ti je kao da su homoseksualci posebna vrsta ljudi,...............................(vanzemaljci)...

ja se takodje zalazem za to da oni normalno zive. Da se izlece od te bolesti, da postanu normalni muskarci koji decu dobijaju na normalan nacin, ne usvojenjem. Posto ne mogu da se razmnozavaju na prirodan nacin, oni to cine velikim marketingom.

ali kako ne shvatas da ne mogu da se izlece....makar ne svi...jer neki su rodjeni sa tim da ga tako grubo nazovem poremecajem...i ne znaci da nisu normalni,ako jesu gejevi...nazalost,nisu mogli da biraju i moraju da zive sa tim....a drustvo treba da se trudi sto bolje da ih prihvati...

cek cek - da prihvatim NESTO sto unistava moju vrstu?
ne...

nek se yebe ko s kim hotje, nije moja stvar, ali praviti od toga nesto normalno, tj pokusavati, jer u svakom slucaju NIJE, je vec preterivanje

isto vazi za usvajanje - sta ocekujete - kakvo moze da bude dete koje ima dve mame ili tate?
normalno? teshko...
ne znam zasto - ali nesto sumnjam da ce roditelj homos da uci dete kako to sto on radi ne valja

Lucky girl:
ali kako ne shvatas da ne mogu da se izlece....makar ne svi...jer neki su rodjeni sa tim da ga tako grubo nazovem poremecajem...i ne znaci da nisu normalni,ako jesu gejevi...nazalost,nisu mogli da biraju i moraju da zive sa tim....a drustvo treba da se trudi sto bolje da ih prihvati...
Vise puta sam govorio na ovom forumu o doktoru u Americi koji uspesno leci homoseksualizam koji je do 1973 godine zvanicno vazio za bolest i poremecaj psihe. Kod njega dolaze ljudi dobrovoljno, u teskoj depresiji i veliki broj njih je i pokusao samoubistvo zbog sklonosti koja nije prirodna i normalna. Dokazano je da nije ni urodjena, sto znaci da problem lezi u odluci i prihvatanju " stila zivota " sto je slucaj i kod narkomana: nijedan nije rodjen takav. Znaci - bolest je u pitanju koja se sada pokusava proturiti svetu kroz opste prihvatanje i omasovljavanje " pokreta ". Toboze, u svakom coveku lezi - gay.

kako je dokazano da nije urođena?
ko je dokazao?
ajde daj neki link...

uostalom sve i da nije urođena,njihovo je pravo da rade šta hoće,dokle god rade uz pristanak partnera...znači to isključuje pedofile,nekrofile itd.
ali ne isključuje homoseksualce
stvarno ne znam zašto vam toliko smetaju.

Kako da ti dam link necega sto je bilo nenormalno pre 1973? Kako normalno kada nisu u stanju da radjaju? Sam po sebi odnos nije funkcionalan osim sto je puko izivljavanje nagona. Nisu svi nagoni prirodni i normalni ( sto svi znamo ) pa zasto onda stavljati pedofile, nekrofile, zoofile i ostale van zakona " normalnosti " a homoseksualizam proglasiti za nesto prirodno? Samim time se otvaraju vrata i pedofilima ka ostvarenju svojih "prava" koja ce dokumentovati na ko zna koje nacine koji ce, ako budu dobro upakovani i obrazlozeni biti i sa razumevanjem prihvaceni.

pa ne...ono što dve odrasle osobe rade uz obostrani pristanak je prihvatljivo...
pedofilija nikako ne može biti društveno prihvatljivo seksualno opredeljenje zato što dete od 3 godine nije u stanju da donosi odluke samostalno....tako da ne može pristati na seksualni odnos...
naravno da će pedofilija uvek ostati nelegalna.

pa ne znam da li je nenormalno to što je u homoseksualnom odnosu onemogućena reprodukcija,imaš mnogo veza u kojima je jedan partner sterilan.
da li bi zabranio sterilnim ljudima da stupaju u seksualne odnose?

Obostrani pristanak - zvuci politicki. Niko ne moze zabraniti odluku odrasle osobe ali postoji pitanje etike: odnosi medju ljudima, sta prihvatiti kao normalno u javnom zivotu? Primetio sam da se ****** nikad ne zale na proganjanje dok su diskretni i nikog ne ometaju. Problem je sto svoja prava traze u slobodi ispoljavanja svoje devijacije sto je nakaradno totalno. Kako mozes porediti sterilne osobe sa onim koje svojim rodjenjem i konstitucijom nisu predodredjeni za tako nesto? Sterilna osoba nije mogla da bira svoje stanje ako je rodjena tako. ***** je to odabrao da bude ono sto jeste i laz je da je rodjen tako. Zar na kraju moze tebi biti normalno da vidis musko, klesano lice nasminkano? Ili musko telo utegnuto u suknju, muski glas kako falsetira tri oktave vise? Takav trazi da bude ravnopravan sa zenom a sto je jos gore - trazi da pravi muskarac bude ravnopravan sa njim. Strasno. To se leci jer je bolest i ako ti jos treba dokaza onda ne znam sta da ti kazem vise.

pa ne mora meni da bude normalno...samo kažem da je to njihovo pravo i ja ću tolerisati jer mene to ne ugrožava.

sterilne osobe sam uveo u priču zato što si kao argument protiv homoseksualaca upotrebio nemogućnost reprodukcije...

gledala sam na science kanalu da oko 15% homosexualaca se rodi sa tim,znaci da ipak ako se rodis da ne mozes da se izlecis...e sad oni koji ne,e to je vec druga prica...ali treba ih pustiti da zive,jer i da su odabrali to sto jesu,to je njihov izbor,mi im ga ne mozemo namenuti...

Back