Error
Veoma poznat
- Poruka
- 10.382
Da li vam se desilo da počnete komunikaciju s nekim na pp i posle nekog vreme, po nekim podacima ili slikama, shvatite da tog nekog znate od ranije?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da li vam se desilo da počnete komunikaciju s nekim na pp i posle nekog vreme, po nekim podacima ili slikama, shvatite da tog nekog znate od ranije?
Mislila je sigurno sa foruma.
pazi mene?
Smiješ se meni, ali u pravu si. Stalno nešto zapetljavam.pazi mene?
Znam da je mislila sa foruma,ali tipa ono...
1.Upoznaje se preko PP sa nekim koga lično ne poznaje već virtualno i skapira da ga poznaje od davno ali je zaboravila na njega jer nisu dugo vremena kontaktirali.
2.Upoznaje se sa nekim preko PP i skapira da se poznaju lično iz stvarnog života...
E...mi Vodolije...znamo da ga zapetljamo...![]()
Tebi ideSmiješ se meni, ali u pravu si. Stalno nešto zapetljavam.
.Ne, nije mi se desilo,što ne znači da neće...Mislila sam na ovo pod 2.
Tebi ide.
a meni smeh,sebi sam se smejao...

Kako god,od srca je...Hvala za cvijeće. Jeste da je virtuelno, ali cvijeće je cvijeće.![]()
Nebi ni ja voleo da mi se tako nešto desi...Imala sam to iskustvo... dok je trajalo opterećivalo me prećutkivanje
s moje strane, tip nije ni sanjao da sam zapravo ja ona koju je obožavao
pet godina i koja je prekinula vezu, da sam ja ta koju po njegovom ličnom
priznanju još uvek toliko voli da se potajno nada možda mu se ipak vratim...
U početku mi je bilo malo zanimljivo jer sam kroz česte pp od njega dobijala
potvrde o svemu što sam predpostavljala u vezi nas ali kada se dalja prepiska
svela na njegove žalopojke bilo mi je samo neprijatno...
Bila sam sve češće u dilemi da li da mu otkrijem ko sam... Ipak nisam, ali
sam zato prekinula sve to, totalno nije imalo smisla. To iskustvo kao posledica
spleta okolnosti i radoznalosti ne bih da ponovim.....

Kako god,od srca je...
Cveće nikad ne dajem onome kome nije namenjeno od srca...
Pa tako sam i mislila. Cvijeće je cvijeće i znam da ga daješ od srca.

Pa da....Da li vam se desilo da počnete komunikaciju s nekim na pp i posle nekog vreme, po nekim podacima ili slikama, shvatite da tog nekog znate od ranije?