Error
Veoma poznat
- Poruka
- 10.382
Da li vam se desilo da počnete komunikaciju s nekim na pp i posle nekog vreme, po nekim podacima ili slikama, shvatite da tog nekog znate od ranije?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li vam se desilo da počnete komunikaciju s nekim na pp i posle nekog vreme, po nekim podacima ili slikama, shvatite da tog nekog znate od ranije?
pazi mene?Mislila je sigurno sa foruma.
pazi mene?
Znam da je mislila sa foruma,ali tipa ono...
1.Upoznaje se preko PP sa nekim koga lično ne poznaje već virtualno i skapira da ga poznaje od davno ali je zaboravila na njega jer nisu dugo vremena kontaktirali.
2.Upoznaje se sa nekim preko PP i skapira da se poznaju lično iz stvarnog života...
E...mi Vodolije...znamo da ga zapetljamo...
Tebi ide .Smiješ se meni, ali u pravu si. Stalno nešto zapetljavam.
Ne, nije mi se desilo,što ne znači da neće...Mislila sam na ovo pod 2.
Tebi ide .
a meni smeh,sebi sam se smejao...
Kako god,od srca je...Hvala za cvijeće. Jeste da je virtuelno, ali cvijeće je cvijeće.
Nebi ni ja voleo da mi se tako nešto desi...Imala sam to iskustvo... dok je trajalo opterećivalo me prećutkivanje
s moje strane, tip nije ni sanjao da sam zapravo ja ona koju je obožavao
pet godina i koja je prekinula vezu, da sam ja ta koju po njegovom ličnom
priznanju još uvek toliko voli da se potajno nada možda mu se ipak vratim...
U početku mi je bilo malo zanimljivo jer sam kroz česte pp od njega dobijala
potvrde o svemu što sam predpostavljala u vezi nas ali kada se dalja prepiska
svela na njegove žalopojke bilo mi je samo neprijatno...
Bila sam sve češće u dilemi da li da mu otkrijem ko sam... Ipak nisam, ali
sam zato prekinula sve to, totalno nije imalo smisla. To iskustvo kao posledica
spleta okolnosti i radoznalosti ne bih da ponovim.....
Kako god,od srca je...
Cveće nikad ne dajem onome kome nije namenjeno od srca...
Pa tako sam i mislila. Cvijeće je cvijeće i znam da ga daješ od srca.
Pa da....Da li vam se desilo da počnete komunikaciju s nekim na pp i posle nekog vreme, po nekim podacima ili slikama, shvatite da tog nekog znate od ranije?