Znam sta treba da radimo!

• Začetnik teme Začetnik teme Droid
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Podrzavam Rasima

• Da, podrzavam ga dobar je za Srbiju

• Protiv Rasima sam jer je los za Srbiju

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Droid

Legenda
Poruka
51.609
Svi se svadjate ko je za koju stranku, ko je bolji, ko laze, ko krade..

E pa dosao je kraj mukama... najbolji i najposteniji politicar i lider Srbije danas je Rasim Ljajic. Covek izuzetne skromnosti, vredan, posten. Rasim Ljajic ce sa svojom Socijaldemokratskom Partijom Srbije na sledecim izborima ostvariti odlican rezultat.. to ce biti prvo samostalno pojavljivanje njegove partije.

Pomognimo razvoj ove partije jer je to najbolja partija sa najboljim liderom. Partija koja misli na coveka !

JEDINO NAROD !

Rasim-Ljajic--1.jpg

Svi se svadjate ko je za koju stranku, ko je bolji, ko laze, ko krade..

E pa dosao je kraj mukama... najbolji i najposteniji politicar i lider Srbije danas je Rasim Ljajic. Covek izuzetne skromnosti, vredan, posten. Rasim Ljajic ce sa svojom Socijaldemokratskom Partijom Srbije na sledecim izborima ostvariti odlican rezultat.. to ce biti prvo samostalno pojavljivanje njegove partije.

Pomognimo razvoj ove partije jer je to najbolja partija sa najboljim liderom. Partija koja misli na coveka !

JEDINO NAROD !

Rasim-Ljajic--1.jpg

Opa ,,,, promocija Rasimove stranke ....ok poštujem , čovek je odmeren i normalan , u granicama svoje moći do sada je pokazao pristojne rezultate ....

međutim mislim da on nema taj karakter da bude svoj ...da bude veliki lider ...da vodi zemlju ....on je tu da pripomogne .... a kako stvari stoje lepi se za DS .... e a to mu je kao da se lepi za goFance ( F=V) ......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back