ZNAM, SRBINE BRATE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dlakava_Strvina:



Apsolutno ROMANTIČNO!

Nadam se da su ovakve gluposti daleko za nama...
To što sam ja rodjen na ovom brdu kao i mnogi od vas pa se zato nazivamo Srbima, a ne na onom tamo da bi se zvali Francuzima ili pak onom tamo brdu pa da budemo Nemci, dakle, nikako ne može da me ubedi da verujem u ovo napisano.
Zaista literarno lepo, ali jezivo u jednom drugom smislu.
Ko hoće neka te posluša...
Svako bre svojata ovu zemlju i koješta a sa druge strane (ne mnislim na Vas) mu u stvari treba neko da bi ostvario svoje ciljeve koji ni u kom pogledu nisu toliko sveti...

AKO IKOGA TREBA DA PITAM ŠTA DA RADIM U ŽIVOTU KAD SAM U NEDOUMICI A TO ĆE BITI ONI KOJI SU ME skleпali...

Е свашта од Тебе... али не чудим се...

ем си ДЛАКАВ...

ем си СТРВИНА !

хах... а мени је пун qрац ЛЕШИНАРА !
 
Krstan:
З Н А М, СРБИНЕ БРАТЕ!

ДРАГИ СРБИНЕ БРАТЕ,

Бог ми је сведок да знам много што-шта од тога што си побројао. Занам да су Ти речи срцем написане произашле из дубине душе Србинове. Знам да лично ниси злонамеран, то осећа свако срце Србиново. Знам да знаш да и сам приближно на исти начин размишљам. Знам да је хришћански „Ко тебе по једном образу, окрени му и други”. Знам да држава није торба и да се не може пренети на друго место, некамо далеко од свих непријатеља Српства, Христа, мајеке Србије и свих других земаља Србинових. Знам да Студеница, Господе, зашто је такву не сотвори, није златна јабука, да се не може у недра тутнути и тако од Арбанаса одбранити. Знам на дивљаштво не треба ићи дивљачки, али исто тако знам да је „HISTORIJA MAGISTRA SERBORUM EST !” (Историја је учитељица Срба). Знам да се света земља српска не сме никоме давати, нико је не сме прћијом својом називати и скрнавити. Знам да се Отаџбина и крвљу, душом и умом мора бранити. Знам да треба све покушати да дође до мирног решења свих проблема и знам да крваве КОСОВСКЕ БОЖУРЕ, то није цвеће већ расцветала душа српских светитеља, јунака и страдалника, који изникнуше на српској души, јунаштву, светости и крви предака Твојих и мојих не сме туђинска рука заливати, туђинска суза квасити и поган скрнавити. Живот свој за ту светост, нашу зибелку, нашу муку и наш понос, нашу дику и слику, наш чемер и медовину, наше СРПСТВО на небеса вазнето ДАТИ НИЈЕ УМИРАЊЕ, ВЕЋ ВЕЧНИ ЖИВОТ.

Поштовани и уважени господине, драги СРБИНЕ БРАТЕ, ја знам да Ти то све знаш и да све то знају сви Срби и Српкиње који у свом срцу, души и уму осећају овоземаљско СВЕТО ТРОЈСТВО које се зове НЕБЕСКО СРПСТВО, ХРИСТОВА ЦРКВА и МАЈКА СРБИЈА. Срећан сам што си на то сазнање поносан исто онолико колико је то и моја свеколика шпатност.

Братски поздрав,

Крстан Ђ. Ковјенић

P. S.

Драги, СРБИНЕ БРАТЕ,

Осим горе поменутог такође знам да са усташама, потурицама, ДОС-манлијама, арбанасима и другим демоном опседнутим смрдибубама не треба губити драгоцено време. Треба само Српкињама и Србима отворити очи, очистити душу и просветлити ум како би срцем видели да су то најобичније протуве којих се и рођена мајка сећа са сузом у оку, стидом у души и муком на плећима. Наша будућа поколења ће их се сећати и проклињати.
_________________

Крстан Ђ. Ковјенић

С вером у Бога, васколико С Р П С Т В О, уједињење свих земаља С Р П С К И Х и РАДИКАЛНО БОЉЕ сутра за СРБЕ, мајку СРБИЈУ и све друге земље С Р Б И Н О В Е !!!


Ovaj mi liči na klona jednog lika..... :???:
 
marlon:
Ма види молим те.... :lol: :lol: :lol: Наркоџуван и то на брњицу и још изрезбарио :lol: А ја мислио ти Крстане Србин, Светосавац а сад видим оклем ветар дува.... а дува оданле, мало ниже. Кажу наши стари... стави лојавца у џак и седи на њега и са другим дивани и пи каву... и онај у џаку и онај преко пута тебе, о теби мисле исто. Поучно. Како оно беше у дукљанском речнику....


ГОЛУБ - птица на гас, која пред унутрашњим притиском бежи наизван.... :lol:

Поштовани господине,

Молим Вас, ако је то икако могиће, да убудуће не закључујете било шта на нечему што апсолутно не разумете јер ћу Вам се у том случају смејати. Дакле, поштовани господине аџуван је стара српска реч, прочитајте нешто од Јустина Поповића и свакако ћете налетети на њу, која има значење позадинац, поган, наказа, педер и сл. Друге речи које су у свакодневној употреби нећу Вам ни објашњавати јер то не би ни имало никаквог смисла. То што ме називате "лојавим" је само Ваш проблем јер ако некога ко је завршио најелитнију (Ср. Карловачку) богословију тако можете ословљавати није вредно никаквог коментара - глипости само глупаци анализирају. Можете ми завидети, вређати, омаловажавати и анимално уживати у томе, али рећи да нисам СРБИН је нешто што о Вама највише говори.

Поздрав,

Крстан Ђ. Ковјенић
 
James 007:
Dok sam čitao početni tekst što se tiče početka ove teme, razmišljao sam da čovek lepo i poetično razmišlja... Ali kada je došao post scriptum; Odmah sam promenio mišljenje.

Поштовани,

Да ли сте се бар упитали да ли је то Ваш проблем или проблем онога ко срцем пише диктат душе своје. Размишљајте, бар мало, о томе !

Поздрав,

Крстан Ђ. Ковјенић
 
Duh Sekire:
Ма Крстах је болестан човек, можда га је најбоље игнорисати, али мени је тешко да се уздржим...

Поштовани,

Да ли Вас чуди чињеница да је и Гебелс имао исти такав вокабулар !?
 
Крстане,хајде окачите фотографију да видимо како изгледа прави Србин,радикал,верник и пре свега велики интелектуалац.

С'поштовањем

Елвин
 
lider:
Au braćo ovde se nešto događa u poslednjih par dana,pa primamo se na raznorazne...bem li ga ispado smo mi bolesni.
Ma daj da ih ignorišemo,koja svrha polemisati sa pisanim pamfletima?

Поштовани,

Од истине, сенке и смрти само малоумни покушавају побећи. То што Вас истина боли није проблем који моју маленкост оптерећује. Хвала Богу да је то управо тако. Ви и Вама слични ме слободно можете игнорисати јер оно о чему пишем није намењено оним јадницима којима је "врлина" издаја Народа, Вере и Отаџбине.

Са жаљењем,

Крстан Ђ. Ковјенић
 
Dlakava_Strvina:
Istorija nas je naučila da svi mali narodi MORAJU biti PAMETNI,
Da budu glupi, to sebi mogu da dozvole SAMO SRBI.

Демоном опседнути јадниче,

Мада нисам егзорциста, тиме се баве једино још богохули ватикански злотвори, знам да оно што видиш у огледалу ниси ти већ наказна демонска сподоба. Пљуни на то што видиш и урликом рањене звери рикни колико највише можеш:

***** ИЗДАЈНИЧКО !

Више него убеђен сам да ће ти то помоћи, ако ништа друго бар ћеш самога себе назвати онако како и доликује.

Созерцавајуће, умилно и понизно молим Господа да ти помогне и спаси од тоталног уништења погану, демоном опседнуту, душу твоју !

С вером и надом у твоје излечење понизни раб Господњи,

Крстан Ђ. Ковјенић

 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top