Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
E, ljudi, vec tri dana komp mi je stalno u safe modu, mnogo je usporen i nikako ne mogu da ga vratim u prethodo stanje.......Jel moze neki Beogradjanin/ka da pomogne?
pa, da....i desktop i izgleda drugacije, i ikone su nesto cudne, ma nemam pojma sta se desava......... :x :x ponekad, kad ga restartujem dobijem opcije 1.Normal 2. -nesto tamo- 3. Safe mode i koju kod opciju da izaberem on krene u safe mode.........
Ako može za ove koje nemaju telepatske moći: koji verzija Windows (XP, 2000, 98, ...) i što detaljnije šta se dešavalo/radila pre nego što je počeo tako da se ponaša.
imam 98cu i pre toga sam ugavnom surfovala netom, skidala novu verziju icq-a.......mozda sam zakacila neki virus? Ma dobro, necu vise da vas smaram, glupo je ovako. Pozvacu ortaka naucnika, on ce to da sredi......Hvala i pozdrav
Kad počne da ti se diže komp..dakle uključiš na dugme i on počne da se diže, ti tad pritisneš zajedno crt+alt+del i pojavi se BIOS, tamo menjas save u normal, potvrdiš i to je to..
Da, lakse je sa F8......Ali, nema veze, PROBLEM RESEN!! Bio mi juce ortak, sve sredio, nesto nije bilo u redu sa graf. karticom ili cime vec......Hvala svima koji su pokusali da pomognu!