Baad_Boy
Elita
- Poruka
- 15.407
Ne znam. Moje znanje je skromno.A šta misliš zašto nam Bog nije tačno rekao šta će biti žig zveri?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam. Moje znanje je skromno.A šta misliš zašto nam Bog nije tačno rekao šta će biti žig zveri?
https://nypost.com/2018/02/21/woman-shunned-by-jehovahs-witnesses-kills-entire-family-cops/htela da preduhitri apokalipsu
Čim se ne zna šta će biti žig i kada, to znači da se radi o manipulaciji i zastrašivanju. Eto to je neki moj doživljaj.Ne znam. Moje znanje je skromno.
Naravno da nema sanse.Nekako mi previse ocigledno da bi bilo ovo sa vakcinom. To nema sanse da im prodje ovde.
Ironija je da je sad glavni argument: "samo plase ljude, oce da zivimo u strahu". A religija od kad postoji samo plasi svoje vernike. Te pakao te armagedon.Čim se ne zna šta će biti žig i kada, to znači da se radi o manipulaciji i zastrašivanju. Eto to je neki moj doživljaj.
Strahom i terorom i naravno lažima i obmanama uvek od kada je sveta i veka (što se kaže) ''rade posao'' nečastivi duhovi ili ljudske psihopate i sociopate i ostali bolesni ''stvorovi''.Ironija je da je sad glavni argument: "samo plase ljude, oce da zivimo u strahu". A religija od kad postoji samo plasi svoje vernike. Te pakao te armagedon.
Ma sad ispada da su to tamo neki. Neki izuzeci.Oni koji učenja Gospodnja deformišu bilo strahom ili lažiima, zna se da su u službi nečasnih duhova..
Ej 10% ljudi možda 15% na svetu zna šta piše u Bibliji, politika i mafija nas drži u strahu.Ironija je da je sad glavni argument: "samo plase ljude, oce da zivimo u strahu". A religija od kad postoji samo plasi svoje vernike. Te pakao te armagedon.
Trenutno da. Ali ako usmes u obzir poslednjih 1000 godina?Ej 10% ljudi možda 15% na svetu zna šta piše u Bibliji, politika i mafija nas drži u strahu.
Jok te apokalipse armagedoni paklovi počelo od filmova i sad ovi američki proizvodi nju ejdža što su agresivni preko neta potpiruju još veći strah i sebi i drugimaTrenutno da. Ali ako usmes u obzir poslednjih 1000 godina?
A prodavanje oprostenica od strane katolicke crkve, nije posledica zastrasivanja?Jok te apokalipse armagedoni paklovi počelo od filmova i sad ovi američki proizvodi nju ejdža što su agresivni preko neta potpiruju još veći strah i sebi i drugima
Ceniš da je to bilo rasprostranjenoA prodavanje oprostenica od strane katolicke crkve, nije posledica zastrasivanja?
Cenim da su pre ljudi bili mnogo vise religiozni i to najvise iz straha.Ceniš da je to bilo rasprostranjeno
U pravoslavlju se molila?Cenim da su pre ljudi bili mnogo vise religiozni i to najvise iz straha.
Moja rodjena baba se bogu molila samo zato sto ga se plasila. To je bilo tuzno gledati.
Jasta. Svako vece pred spavanje. Naglas. Oce nas na staroslovenskom. Ni sama nije znala sta izgovara.U pravoslavlju se molila?
Čega se bojalaJasta. Svako vece pred spavanje. Naglas. Oce nas na staroslovenskom. Ni sama nije znala sta izgovara.
pričaj namCenim da su pre ljudi bili mnogo vise religiozni i to najvise iz straha.
Moja rodjena baba se bogu molila samo zato sto ga se plasila. To je bilo tuzno gledati.
Bojala se da ce da zavrsi u paklu.Čega se bojala
Znači baka ode u crkvu pop je istraumira paklom i ona se moli na staroslovenskiBojala se da ce da zavrsi u paklu.
samo im jos musliman fali u familiji, bogte pa oni imaju sve religijeČega se bojala