Lexa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.368
Pa shta je stotinu, ne mozesh da tvrdish nishta dok ne budesh sa svakim u drzavi.![]()
A dobro, uvek se izvuče uzorak iz populacije, pa moram nekad i da jedem, *****m i spavam valjda

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Pa shta je stotinu, ne mozesh da tvrdish nishta dok ne budesh sa svakim u drzavi.![]()
A dobro, uvek se izvuče uzorak iz populacije, pa moram nekad i da jedem, *****m i spavam valjda![]()
Kada znate da u vezi nesto pocinje da ne stima? Znaci ne usled nekog problema konkretnog, prosto se nesto osipa tu.. Manjak komunikacije, sexa? Ucestale svadje?
Precutkujete da ne bi ispalo 'da ste nesto utripovale' ili potencirate razgovor?
Muskarci primecujete li uopste takve stvari?![]()
Primetila sam da muškarci mnooooooogo vole da se busaju svojom nekom otvorenošću i transparentnošću, valjda su negde po internetu ili na televiziji videli da je gej razmišljati i analizirati, tj. čitati između redova, pa su sebe mahinalno svrstali u suprotni tabor, dok su u stvari "otvoren sam, realan i jasan kao dan" wannabe.
Istina je da su sasvim utripovani, nejasni i nedorečeni kao i žene, ako ne i više. Takođe je istina da su "ova kul osoba iz opisa" skoro isključivo pod dejstvom izuzetne količine alkohola. Inače najradije ćute i kriju sve, kako ih ne bi kakvo odbijanje, protivljenje, ili kakva negacija pecnula u srdašce nežno i ranjivo![]()
Primetim neko otudjenje obicxno pri kraju weze... Onako kao da smo se ohladiliKada znate da u vezi nesto pocinje da ne stima? Znaci ne usled nekog problema konkretnog, prosto se nesto osipa tu.. Manjak komunikacije, sexa? Ucestale svadje?
Precutkujete da ne bi ispalo 'da ste nesto utripovale' ili potencirate razgovor?
Kada znate da u vezi nesto pocinje da ne stima? Znaci ne usled nekog problema konkretnog, prosto se nesto osipa tu.. Manjak komunikacije, sexa? Ucestale svadje?
Reče meni jedna jednom
Dok ti zvocam, pravim scene i histerišem,
dotle se ne boj, zanimaš me i tvoja sam
Kad zaćutim i na sve ćutke pristanem
i pomisliš da sam ti najbolja,
tad se boj.
Tad mi nije više stalo, pakujem se, odlazim .
da, qq..![]()
Siris nam ovdje neke price...a u stvari si samo takva bonaca...![]()
@koto
Tvoja refleksija je povrsina a ne dubina...![]()
Reče meni jedna jednom
Dok ti zvocam, pravim scene i histerišem,
dotle se ne boj, zanimaš me i tvoja sam
Kad zaćutim i na sve ćutke pristanem
i pomisliš da sam ti najbolja,
tad se boj.
Tad mi nije više stalo, pakujem se, odlazim.
Svaka joj cast.!To je velika istina.
Ravnodusna osoba je nezainteresovana osoba,za sve.
I postane ti toliko dosadna da molis Boga
da te ostavi!
Nemojte nas..... mi numemo![]()