Z ze Početnik Poruka 34 29.07.2005. u 19:56 - znak rak podznak bik #1 voleo bih da mi kazete malo o ovoj kombinaciji.unapred hvala
Z ze Početnik Poruka 34 29.07.2005. u 23:01 - znak rak podznak bik #2 a zena mi je vodolija.pa sta kazete?
Lucky Luck Aktivan član Poruka 1.251 30.07.2005. u 19:01 - znak rak podznak bik #3 ze: a zena mi je vodolija.pa sta kazete? Kliknite za proširenje... Vec kad sam u prolazu, da odgovorim i na ovo pitanje. Blage veze sa astrologijom, ali jedan "ekspert" mi objasnio da to oopshte ne ide :shock:
ze: a zena mi je vodolija.pa sta kazete? Kliknite za proširenje... Vec kad sam u prolazu, da odgovorim i na ovo pitanje. Blage veze sa astrologijom, ali jedan "ekspert" mi objasnio da to oopshte ne ide :shock:
Lucky Luck Aktivan član Poruka 1.251 30.07.2005. u 19:36 - znak rak podznak bik #4 ze: voleo bih da mi kazete malo o ovoj kombinaciji.unapred hvala Kliknite za proširenje... triput shnipp za Rakove! (sa bilo kojim podznakom)
ze: voleo bih da mi kazete malo o ovoj kombinaciji.unapred hvala Kliknite za proširenje... triput shnipp za Rakove! (sa bilo kojim podznakom)