Znak da je Armagedon blizu

Biblija sama sebe tumaci

A Ja sam iznela Biblijsko prorocanstvo i objasnjenje iz Biblije
biblija sama sebe tumaci - u prevodu, svi sveti raskrinjavaju pisca armagedona, sto je on izmislio, jer je antihrist

i t`o je dokazano, ja sam ispisao stranice i stranice citirajuci bibliju, tako da vec svi znate da je pisac laznog otkrivenja, antihrist, em mrtav em, raskrinkan, badava se dalje trudite da ga promovisete i badava ga i cekate

sam Isus kaze da je Sin Bozji
Bog JHVH kaze da je Isus Bozji Sin
dalje ne treba

Da.
Jer je Isus postao sin.
Posinjen je mesto Adama.
Uzeo je ulogu Adama.
Da Adam nije pao Isus ne bi postso sin.

Sin bez roditelja kaze apostol Pavle.

Pavle kaze da se ovr reci iz 2 Samuilove odnose ba Hrista:
2. Samuilova 7,14Ja ću mu biti otac, i on će mi biti sin: ako učini što zlo, karaću ga prutom ljudskim i udarcima sinova čovječijih

Jevrejima 1,5Jer kome od anđela reče kad: sin moj ti si, ja te danas rodih? I opet: ja ću mu biti otac, i on će mi biti sin.

Dakle Isus nije niciji sin niti je otac otac.
Oni su to postali zbog plana spasenja coveka.
Ok ti to neces prihvatiti jer kula je tvoj autoritet ne biblija, i ja to razumem.

Zato Pavle kaze za Hrista da on nema Oca ni majke misleci na njegov nastanak, postanak, pocetak ni kraj.
Pavle kaze Hristos nema pocetak:

Jevrejima 7,3Bez oca, bez matere, bez roda, ne imajući ni početka danima, ni svršetka životu, a ispoređen sa sinom Božijim, i ostaje sveštenik dovijeka.

Sta mislite koliko je Armagedon blizu?
posle ww3 svi cete biti osudjeni na nekom novom nirnberskom sudu jer ste promovisali unistenje i rat

ustvari vecina cete reci: ko ja? nemam ja pojma za nikave jehovine svedoke, u zivotu nisam srela ni 1.

armagedon? prvu cujem sad od vas tu rec... tako cete se pravdati, a ja sam vec zauzeo stranu, ratujem protiv vas armagedonita, pa ma gde da ste, dosao sam u ameriku cuh da ih ima ovde najvise, pa da im drmam kavez

Rece neko ko klevece Boga i Bibliju.
PSALAM 64,6: Izmišljaju zločinstva (NEMA VEĆEG ZLOČINSTVA OD TZV. ARMAGEDONA U OTK.16,16] i govore svršeno je [OTK.16,17]! šta će se raditi, smišljeno je! A što je unutra i srce u čoveka duboko je.
I ko ne veruje u Bozja prorocanstva.
lazno otkrivenje je aluzija na rimske careve, znaci na dogadjaje su se vec zbili, a sto se tice prorcanstava njih plagira od sz svetih proroka Bozijih, i ne samo da ih plagira vec ih i kvari, falsifikuje.
U ovom slucaju, pisac je mogao iz opravdanih razloga postanak svog dela da smesti u doba pre Vespazijanove vladavine, odnosno pre razorenja jerusalimskog hrama, kako bi pokazao teološko znacenje tog dogadaja.12 Treba da se takode obrati pažnja i na to da pisac Otkrivenja verovatno pominje sedmog cara, tj. Tita koji "još nije došao" a za koga, što je vrlo važno, zna da "kad dode - treba samo malo (podv. A.M.) da ostane". I zaista, Tit je vladao samo dve godine. Ovo bi moglo da se objasni samo na dva nacina: ili je pisac imao prorocansku viziju i ovog podatka ili je delo pisano nakon Titove smrti, tj. za vreme vladavine njegovog brata Domicijana. Na kraju, u samom tekstu Otkrivenja se mogu naci aluzije na cara Domicijana.
  • Redosled je sledeci:
  • I Avgust (27. pre Hr.-14. p.n.e),
  • II Tiberije (14-37),
  • III Kaligula (37-41),
  • IV Klaudije (41-54),
  • V Neron (54-68), Galba (68-69), Oton (69), Vitelije (69),
  • VI Vespazijan (69-79),
  • VII Tit (79-81).
Svaki normalan hriscanin zna za Bozji Sud i Bozji rat.
sta je, dakle, lazno otkrivenje?

2. PETROVA 2,16-17
Jer vam ne objavismo silu i dolazak Gospoda našega Isusa Hrista sledujući izmišljenim bajkama, nego smo sami bili očevici veličanstva Njegova.(na gori MATEJ 17,2…, MARKO 9,3…, LUKA 9,29…)

zasto kazemo bajka, ili zapravo basna?

OTKRIVENJE 5,12...:dostojno je jagnje zaklano, da primi silu i bogatstvo i premudrost i čast i slavu i blagoslov.
SAB. POSL. SV. AP. JUDE JAKOVLJEVOG 8 Slično, dakle, i ove sanjalice skrnave telo i preziru Gospodstvo, a na slave hule.

Da.
Jer je Isus postao sin.
Posinjen je mesto Adama.
Uzeo je ulogu Adama.
Da Adam nije pao Isus ne bi postso sin.

Sin bez roditelja kaze apostol Pavle.

Pavle kaze da se ovr reci iz 2 Samuilove odnose ba Hrista:
2. Samuilova 7,14Ja ću mu biti otac, i on će mi biti sin: ako učini što zlo, karaću ga prutom ljudskim i udarcima sinova čovječijih

Jevrejima 1,5Jer kome od anđela reče kad: sin moj ti si, ja te danas rodih? I opet: ja ću mu biti otac, i on će mi biti sin.

Dakle Isus nije niciji sin niti je otac otac.
Oni su to postali zbog plana spasenja coveka.
Ok ti to neces prihvatiti jer kula je tvoj autoritet ne biblija, i ja to razumem.

Zato Pavle kaze za Hrista da on nema Oca ni majke misleci na njegov nastanak, postanak, pocetak ni kraj.
Pavle kaze Hristos nema pocetak:

Jevrejima 7,3Bez oca, bez matere, bez roda, ne imajući ni početka danima, ni svršetka životu, a ispoređen sa sinom Božijim, i ostaje sveštenik dovijeka.
Ok si ti to isfilozofirao.
Meni je autortet Bozja rec i drzim se samo toga.

Zna se u Bibliji ko je Otac - Bog a ko Sin - Isus Hrist
Te reci je rekao Bog Jehova i naravno on je Otac
Isus je njegov Sin.
Tu se Sin odnosi na Isusa.
O tome je posvedočio i Jehova, kada je s neba rekao: „Ovo je moj Sin, voljeni, koji je po mojoj volji“ matej 3:17 17:5

Pavle kaze da nema Oca ni majke na Zemlji jer ima nebeskog Oca - Boga Jehovu

Isus je ’postao prvosveštenik po redu Melhisedekovu na sve vekove‘

Back