Hristovo je carstvo vecno, nema kraja, a djavola cekate i sanjate da vlada bar tih 1000 godina, to nigde u bibliji nema osim u laznom otkrivenju, a u njega mi ne verujemoDa Isus nakon Armagedona vlada hiljadu godina.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hristovo je carstvo vecno, nema kraja, a djavola cekate i sanjate da vlada bar tih 1000 godina, to nigde u bibliji nema osim u laznom otkrivenju, a u njega mi ne verujemoDa Isus nakon Armagedona vlada hiljadu godina.
UVIDITE OVE KRAJNOSTI: PO JEVANDJELJU JEDNOM JEDINOM PARU KOJI SE ZAJEDNO BILO NADJE NA NJIVI, BILO MLEVENJU NA ŽRVNJEVIMA (MATEJ 24,40-41), BILO JEDNOJ POSTELJI (LUKA 17,34), NEĆE BITI ISTO, JER ĆE SE JEDAN UZETI, A DRUGI OSTAVITI, DOK PO LAŽNOM OTKRIVENJU IMAMO CIFRANJE [12X12X1000=144000; 42x30=1260] I RAZLOMKE [OTK. 6,8...I DADE MU SE VLAST NAD 1/4 ZEMLJE DA UBIJA...; OTK 8,12...I BI UDARENA 1/3 SUNCA I 1/3 MESECA I 1/3 ZVEZDA...; OTK. 9,15...DA POBIJU 1/3 LJUDI; OTK. 12,4...1/3 ZVEZDA NEBESKIH I BACI IH NA ZEMLJU].I stihovi iz Otkrivenja 7:4 “I cuo sam broj onih obelezenih pecatom – 144 000( fusnota za ovaj broj 144 000 nas povezuje sa stihovima iz Otkrivenja 14:1-3 gore navedenih, sto znaci da se taj broj odnosi na one koje je Hrist otkupio sa zemlje da vladaju sa njim u nebeskom kraljevstvu)….
Tumace ga netacno i prave plan na tom netacnom tumacenju.Hristovo je carstvo vecno, nema kraja, a djavola cekate i sanjate da vlada bar tih 1000 godina, to nigde u bibliji nema osim u laznom otkrivenju, a u njega mi ne verujemo
da ga oni tumace samo netacno, ti bi dala ko ga tumaci tacno?Tumace ga netacno i prave plan na tom netacnom tumacenju.
Znaci propali.
Sveti Oci Crkve.da ga oni tumace samo netacno, ti bi dala ko ga tumaci tacno?
ne, to je antihrist napisao, i nema sta da se tumaci, pa smo ga zato mi odbacili.
Bozje carstvo je vecno Bozja vladavina a , a nakon 1000 god Isus predaje vlast Bogu koji ce vecno vladati nad ZemljomHristovo je carstvo vecno, nema kraja, a djavola cekate i sanjate da vlada bar tih 1000 godina, to nigde u bibliji nema osim u laznom otkrivenju, a u njega mi ne verujemo
Pa ako i ti tumacis ovako otkrivenje kao svedoci naravno da ti se digne kosa na glavi.da ga oni tumace samo netacno, ti bi dala ko ga tumaci tacno?
ne, to je antihrist napisao, i nema sta da se tumaci, pa smo ga zato mi odbacili, osim tu i tamo zabludelih.
OTK 1,3 ...jer je vreme blizu. OTK. 22,10 ...jer je vreme blizu.Sveti Oci Crkve.
Pa tu se govori o lažnim prorocima i učiteljima van Crkve a ne o sv. Jovanu Bogoslovu.OTK 1,3 ...jer je vreme blizu. OTK. 22,10 ...jer je vreme blizu.
OTK. 22,16 Ja ISUS poslah andjela svojega da vam posvedoči ovo u crkvama. Ja sam izdanak i rod Davidov, ... OTK. 21,6 ...ja sam...; OTK. 1,8 ja sam...
- LUKA 21,8 ...Pazite da vas ne prevare, jer mnogi će doći U MOJE IME, govoreći: Ja sam, i vreme se približilo. Nemojte, dakle, ići za njima.
ja ga odbacujem, ne tumacim ga uopste, si ti zeno pismena? sta ima antihrista da tumnacim, ili da ga cekam? on je mrtavPa ako i ti tumacis ovako otkrivenje kao svedoci naravno da ti se digne kosa na glavi.
sveti-amfilohije-ikonijski-iz-poslanice-sevlemu-2/
"Otkrovenje Jovanovo neki primaju. ali mnogi ga nazivaju lažnim.
Ovo neka ti bude istiniti bogonadahnuti kanon spisa."
Racunaj da je gotovja ga odbacujem, ne tumacim ga uopste, si ti zeno pismena? sta ima antihrista da tumnacim, ili da ga cekam? on je mrtav
to ga vi tako zovete samo, a on sam kaze da je "onaj ucenik koji napisao ovo, koga Isus ljubljase" itd na 4 ili cak 5 mesta u jevandjelju bezi od svoga imena Jovan kao djavo od krsta, ili prosto zaboravlja kako se zove? kako, zasto? jer je znao sta ce se desiti oko 95. godine, 1. vekaPa tu se govori o lažnim prorocima i učiteljima van Crkve a ne o sv. Jovanu Bogoslovu.
rana Crkva je valjda bolje znala od kasnijih sektasa i jeretika ako pricamo o autorstvu, ali i o dogmatici i svemu, cak i danas mi znamo da to nije ISTA LICNOSTDo sredine četvrtoga veka, više nije bilo nikakve sumnje u autentičnost novozavetnih tekstova, osim u Otkrivenje, koje nije bilo na spisku knjiga Novoga zaveta na Saboru u Laodikeji 367. godine.
vidis maki sta pise ovde, da to nije apostol Jovan, ON NIJE AUTOR APOKALIPSE, vec samo JevandjeljaИз книг Нового Завета в православном храме во время богослужения не читается только книга Откровения (греч. «Апокалипсис»)
в литургических текстах Церкви апостол Иоанн представлен как автор Евангелия, а не как автор Апокалипсиса
Ниједан јеванђелиста се не наводи именом у јеванђељима.to ga vi tako zovete samo, a on sam kaze da je "onaj ucenik koji napisao ovo, koga Isus ljubljase" itd na 4 ili cak 5 bezi od svoga imena Jovan kao djavo od krsta, ili prosto zaboravlja kako se zove? kako, zasto? jer je znao sta ce se desiti oko 95. godine, 1. veka
ni jedan ne bezi od svoga imena kao JovanНиједан јеванђелиста се не наводи именом у јеванђељима.
Šta uopšte znači bježanje od imena?ni jedan ne bezi od svoga imena kao Jovan
Šta uopšte znači bježanje od imena?
Kao kakav današnji istraživač Dionisije Aleksandrijski se upustio u pažljivu tekstualno-filološku analizu Otkrivenja upoređujući ga sa dva, po njemu bez sumnje, apostolova dela - Jevanđeljem po Jovanu i Prvom Jovanovom poslanicom. Osnovni zaključci ove analize mogu se svrstati u nekoliko tačaka:
- Autor Otkrivenja čak četiri puta navodi svoje ime, u prva tri slučaja na veoma maloj međusobnoj udaljenosti u samom tekstu (Otk. 1,1.4.9), može se reći i nepotrebno. Nasuprot tome, pisac jevandelja i Prve Jovanove poslanice "nigde ne izlazi na sredu (sa) svojim imenom", pa ni tamo gde bi se to od njega očekivalo, na primer u Jov. 13,23; 19,26; 20,3-4.8; 21,24 ili 1 Jov. 1,1. On zapravo, u najvećem broju ovih slučajeva svoje ime skriva iza izraza "učenik koga je Isus ljubio".
bez obzira amerika lobira za armagedon, evangelisticari razni u sprezi sa predsednicima i premijerima, evo skoro 20 godina prodje i opet se lobira da se raskanta iran, a eu oznaci kao antihrist; nekad je regan zagovarao da je rusija gog/magog, pa je bush bio opsednut idejom itd, tako da nije nemoguce da pogine 1/3 sveta u nuklarnom ratuRacunaj da je gotov
) In 1971, when still governor of California, Reagan said: "Ezekiel tells us that Gog, the nation that will lead all of the other powers of darkness against Israel, will come out of the north. Biblical scholars have been saying for generations that Gog must be Russia. What other powerful nation is to the north of Israel? None. But it didn't seem to make sense before the Russian revolution, when Russia was a Christian country. Now it does, now that Russia has become Communistic and atheistic, now that Russia has set itself against God. Now it fits the description of Gog perfectly."
"They also told me that it was the U.S. president who had brought up Gog and Magog in a conversation with Chirac on current events in the Middle East. Bush had explained that he saw Gog and Magog at work, and that biblical prophecies were being fulfilled."
zanrovska podela je skorasnja, maki, uozbilji se, to je drugi covek koji ne vlada grckim jezikom za razliku od jevandjeliste, a ne drugi zanr [napabircio je plagirajuci starozavetnu tzv. apokaliptiku, ali je debelo izopacivao i izgresio kraduci od sz svetih proroka Bozjih, dok sa jevandjelistom nema blage veze]; da kojim slucajem nemamo 4. jevandjelje [po Jovanu], onda bi vam mozda i proslo sve ovo, ali hvala Bogu imamo pa tako:Drugačiji žanr skroz @bas kao i nije uporedivo.
- U jevanđelju i Prvoj poslanici cesto se koriste kao ključne reči termini kao što su život, svetlost, tama, istina, ljubav, blagodat, radost, sud, oproštenje grehova, usinovljenje Božje. Apostol takode ističe Božju ljubav prema ljudima, poziva svoje čitaoce da ljube jedni druge, da drže zapovesti Gospodnje, zatim, izriče osudu nad ovim svetom, đavolom i antihristom, često pominje Oca i Sina. U Otkrivenju skoro da uopšte ne nailazimo na ove izraze u kontekstu u kome se oni susreću u Jovanovom jevanđelju ili Prvoj poslanici.
- Jevandelje po Jovanu i Prva poslanica Jovanova pisane su dobrim, ponegde i jako lepim grčkim jezikom, bez mnogo varvarizama, u skladu sa grčkom sintaksom. Međutim, autor Otkrivenja Jovanovog ne vlada najbolje grčkim jezikom. On koristi dosta semitizama, a na nekim mestima pravi i gramatičke pogreške. 25
Biblija sama sebe tumaciPa ako i ti tumacis ovako otkrivenje kao svedoci naravno da ti se digne kosa na glavi.
promasio si temu a Isus ne moze biti Bog jer je Bozji Sin
Isus je sin svećenika nasljedno pravo mu je da preuzme mjesto tate.promasio si temu a Isus ne moze biti Bog jer je Bozji Sin
Kao sto je i Isus rekao
Isus nije niciji sin, on je samo postao Bozji sin.promasio si temu a Isus ne moze biti Bog jer je Bozji Sin
Kao sto je i Isus rekao