aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 24.830
Bibliju je pisao Bog
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste, jedna crkva u Moskvi, jedna u Rimu i jedna u Londonu čuvaju tri dela originala koji je pisao sam Bog.Bibliju je pisao Bog
a jednu u vorvikuJeste, jedna crkva u Moskvi, jedna u Rimu i jedna u Londonu čuvaju tri dela originala koji je pisao sam Bog.
Ako neko uspe da ih spoji imaće moć da menja stvarnost prema sopstvenim željama.
Ako pronađeš dva dela oni te vode do trećeg.
Kada ih sklopiš, podigneš iznad glave i kažeš:
Klaatu verata nikto, écho ti dýnami, ješ li eta koah, mi havas la potencon!
Ali ako pogrešno izgovoriš...smak sveta.
Tu su korice...od iste one kože kojom je Bog načinio haljine za Adama i Evu.a jednu u vorviku
jagnjećina koža verovatnoTu su korice...od iste one kože kojom je Bog načinio haljine za Adama i Evu.
Eto, da se zna.
Verovatno...stranice su ispisane krvlju jaganjca, zato imaju čarobnu moć.jagnjećina koža verovatno
Какав Армагедон и глупости? Биће прво антихрист, па васкрсење и свеопшти Божји суд, ново небо и нова Земља. Јерусалим који ће сићи са неба.Sve sto se desava u svetu svedoci o tome koliko je kraj blizu
Jer Bog ce ustati kada zlo bude na vrhuncu i u Bozjem ratu Armagedonu i ocistice Zemlju od zla.
Svedoci smo kulminacije zla zadnjih nekoliko god od pamdemije, ratova, gladi razornih zemljotresa,
pedofilije i promovisanja nemoralnih stvari kao moralnih itd
Satanisti vise i ne kriju vec otvoreno prikazuju svoje performanse kao na primer
otvaranje olimpijskih igara u Parizu
Otvori Bibliju pa ces videti kakav ArmagedonКакав Армагедон и глупости? Биће прво антихрист, па васкрсење и свеопшти Божји суд, ново небо и нова Земља. Јерусалим који ће сићи са неба.
Human sacrifice, dogs and cats living together... MASS HYSTERIA!Какав Армагедон и глупости? Биће прво антихрист, па васкрсење и свеопшти Божји суд, ново небо и нова Земља. Јерусалим који ће сићи са неба.
Svedoci smo toga koliko se satanizm otvoreno promoviseHuman sacrifice, dogs and cats living together... MASS HYSTERIA!
Ma samo vas troluju...briga ih i za Satanu i za olujnog boga kojem se klanjaš.Svedoci smo toga koliko se satanizm otvoreno promovise
znaci da je kraj blizu
neka nek trolujuMa samo vas troluju...briga ih i za Satanu i za olujnog boga kojem se klanjaš.
Na stranu to šta iznosiš...ako misliš da su ove budalaštine promovisanje Satane, grešiš.neka nek troluju
ja iznosim Biblijsku istinu
koga zanima citace
antihrist je napisao lukavo izmisljenu bajku o armagedonu, pa i sam znas da se ni kod rimokatolika nije citao na misi sve do 1960-tih, sam si to postavio, a kod nas nikad, ni posleКакав Армагедон и глупости? Биће прво антихрист, па васкрсење и свеопшти Божји суд, ново небо и нова Земља. Јерусалим који ће сићи са неба.
blizi se kraj jw, ali oni vole da manipulisu sa drugoma, zato trube stalno da se svima blizi kraj, najbanalnija manipulacija strahom, koja se radi od vajkadaNa stranu to šta iznosiš...ako misliš da su ove budalaštine promovisanje Satane, grešiš.
skakavice jel ces da nas mucis? to je ucenje jw, mopramo opet da ga postavimo, da se vidi koji ste vi umobolnici, mucitelji nasiOtvori Bibliju pa ces videti kakav Armagedon
E ovo stize jevrejski mesijaZatim jos neki bitni stihovi iz Otkrivenja koji se takodje odnose na period poslednjih dana i nadalje…
Otkrivenju 21:3,4...I čuh glas veliki s neba gde govori: Evo skinije Božije među ljudima, i živeće s njima, i oni će biti narod Njegov, i sam Bog biće s njima Bog njihov.
I Bog će otrti svaku suzu od očiju njihovih, i smrti neće biti više, ni plača, ni vike, ni bolesti neće biti više; jer prvo prođe.
Jasno se kaze da ce Bog unistiti smrt i bolest…, tako da ce bez smrti ljudi moci dazive vecno…
i u Psalam 72:8 gde se kaže...
Vladaće od mora do mora, i od reke do krajeva zemaljskih.
A 144 000 iz Otkrivenje 14 :1-4 su pravednici koji su uzeti sa zemlje da vladaju sa Isusom na nebu u nebeskom kraljevstvu.
Otkrivenje 14:1-4
“I pogledao sam gle – Jagnje (Isus Hrist) stoji na gori Sionu i sa njim 144 000 onih koji imaju njegovo ime i ime njegovog Oca napisano na svojim celima…..3…I niko nije mogao da nauci tu pesmu osim onih 144 000 koji su otkupljeni sa zemlje 4 … otkupljeni su od ljudi kao prvine Bogu i Jagnjetu”.
I stihovi iz Otkrivenja 7:4 “I cuo sam broj onih obelezenih pecatom – 144 000( fusnota za ovaj broj 144 000 nas povezuje sa stihovima iz Otkrivenja 14:1-3 gore navedenih, sto znaci da se taj broj odnosi na one koje je Hrist otkupio sa zemlje da vladaju sa njim u nebeskom kraljevstvu)….
Znaci tih 144 000 dobijaju besmrtni zivot na nebu da bi vladali sa Hristom kao suvladari Bozjeg Kraljevstva.
I Otkrivenje 7:9,10, 1314 Posle toga sam video veliko mnostvo ljudi
koje niko nije mogao izbrojati, iz svih naroda I plemena I jezika, kako stoje pred prestolom i pred Jagnjetom, obuceni u duge bele hljine, s palminim granam u rukama.” 10 Uzvikivali su jakim glasom : “Spasenje dugujemo svom Bogu koji sedi na prestolu i Jagnjetu.”
13 Na to me je jedan od staresina upitao: “ Ko su ovi sto su obuceni u duge bele haljine I odakle su dosli?
14 Odgovorio sam mu: “ Gospode moj, ti to znas. “ I rekao mi je:”To su oni koji dolaze iz velike nevolje. Oni su oprali svoje duge haljine i ubelili ih u Jagnjetovoj krvi”.
Zatim nakon tih 144 000 Jovan u viziji vidi i veliko mnostvo ljudi iz svih naroda, jezika… koji dolaze iz velike nevolje…
Velika nevolja je niz dogadjaja koji obuhvataju i sudnji dan kao i Armagedon.. znaci nakon velike nevlje, tj Armagedona bice veliko mnostvo ljudi, neograniceni broj onih koji ce preziveti tu veliku nevolju i koji ce direktno uci u taj novi poredak na zemlji, sa mogucnoscu vecnog zivota na zemlji…
jer ce tada poceti ta 1000 god Hristova vladavina sa 144 000 na nebu, da se sprovodi i na zemlji….
I svi ti ljudi koji prezive Armagedon moci ce da tokom tih 1000 god budu dovedeni do savrsenstva i da dobiju vecni zivot na zemlji… takodje ce se tokom tih 1000 god svi oni koji su umrli i koji su u Bozjem secanju vaskrsavati na zemlji ( znaci Bog odredjuje ko ce vaskrsnuti, sigurn oto nece svi koji su ikad umrli…)
Sto znaci da 144 000 dobijaju besmrtan nebeski zivot… a svi ostali ljudi (neogranicen broj) imaju mogucnost da zive vecno na zemlji… bilo da dobiju vecnost nakon velike nevolje ne okusivsi smrt, bilo nakon uskrsenja na zemlji….
To Bozje kraljevstvo ce nakon Armagedona znaciti 1000 godisnji mir, kao na nebu tako i na zemlji… I tada ce ljudi biti dovedeni postepeno do savrsenstva, da bi na kraju tih 1000 god bili savrseni i kao takvi dobili vecni zivot na zemlji….
Psalam 37:11 krotki ce naslediti zemlju i uzivace u izoblju mira…”
Psalam 37 :29 “Pravednici ce posedovati zemlju I zauvek ce na njoj ziveti
sta napisaE ovo stize jevrejski mesija
Oce li obnovit hram.Oce
Oce li biti mira.Oce.
Oce li biti kralj planete.Ice
Sve uslove uspunjava da bude mesija ali samo za jevreje haha
Jedno.ijhadu godina da vlada nad zlatnom.milijardom a ostalih sedam.jer su zli idu u ggrob.sta napisa
Isus dolazi da sudi svima
Pa to je taj ali nije hrist sa zlatnom.milihardomDa Isus nakon Armagedona vlada hiljadu godina.