Znak da je Armagedon blizu

Uglavnom svi lažu.
Šta je alternativa nego Bog, Gospodar ove zemlje?!

Može li doveka gledati licemerstvo, suze i patnju...a da ništa ne preduzme?!
Izlaze 'vladari' pa predstave program svoje stranke...izašao je i Gospodar univerzumu još mnogo pre njih, pa predstavio program i plan šta će sa svojom zemljom...šta će sa čovekom.
Pa poslao i prvorođenog Sina da nam kaže šta će biti i rekao nam da ne damo nikom drugom da nas zavarava...
Može li Bog lagati...može li da ne bude ono što je rekao?!
Evo s'početka je javio kraj.
Ne kraj zemlje ni čoveka...već kraj zla...

Njegov plan nije ovakva zemlja i ovakve okolnosti na njoj...
Već večna sreća za decu koju je stvorio...
Ako je obećao, to će i uraditi...

Sipaj u čašu i u jednom trenutku nećeš moći više dodati ni jednu kap...a da ne prelije...
Tako je i sa Božijom pravdom...u jednom trenutku više neće moći da gleda ni sekund...
Čaša gneva je puna...

Kad kaže u molitvi “i da bude volja tvoja i na Zemlji kao i na Nebu”..meni to zvuči da je Nebo Božije sigurno a Satana ima moć samo na Zemlji i moramo se moliti da Božija volja i pravda zavlada i ovdje.

Snaga naše vjere bi trebala da bude iznad svake tuge ali to još nisam savladala. Da gledam patnju ratova, unesrećenu djecu, ma srce mi se kida kad gledam pse lutalice.

Život je isto tako magičan i lijep. Drži me radoznalost za ljepote kosmosa, biologije, savršenstva kreacije pa i ljudskog razvoja tehnologije. Kroz medicinu saznajem koliko je sve kompleksno oko nas i kreirano u savršenstvu.

Bojim se samo da nam tehnologija ne dođje glave kad se upustimo previše.
Pada mi na pamet Žan Kokto..
“ Djavo prerušen u progres nam uništava Dušu iz dana u dan. “

koliko se sećam bila je tema na forumu o tome kako se u Americi smanjuje životni vek otprilike od pojave kovida naovamo ali da nije samo kovid uzrok...
1901. hodine, prosečni životni vek je bio između 40 i 42 godine
Pre sto godina životni vek je bio daleko kraći nego danas.
Zahvaljujući zdravstvenoj zaštiti i ishrani, životni vek se produžio.
Prosečni životni vek do 2010. bio je 82 godine

ovo ti sve govori, sa svim otrovima koje udišemo i trpamo u stomak životni vek duži

to je jedan paradoks koji ne možeš objasniti

Kad kaže u molitvi “i da bude volja tvoja i na Zemlji kao i na Nebu”..meni to zvuči da je Nebo Božije sigurno a Satana ima moć samo na Zemlji i moramo se moliti da Božija volja i pravda zavlada i ovdje.

Snaga naše vjere bi trebala da bude iznad svake tuge ali to još nisam savladala. Da gledam patnju ratova, unesrećenu djecu, ma srce mi se kida kad gledam pse lutalice.

Život je isto tako magičan i lijep. Drži me radoznalost za ljepote kosmosa, biologije, savršenstva kreacije pa i ljudskog razvoja tehnologije. Kroz medicinu saznajem koliko je sve kompleksno oko nas i kreirano u savršenstvu.

Bojim se samo da nam tehnologija ne dođje glave kad se upustimo previše.
Pada mi na pamet Žan Kokto..
“ Djavo prerušen u progres nam uništava Dušu iz dana u dan. “
Hrist jeste očistio nebo...red je na zemlju.
Od početka je Bog zemlju namenio sinovima ljudskim i plan nije promenio...
Da...i rekao je da se molimo da dođe volja njegova na zemlju...Po znacima koje je Hrist ostavio, veoma smo blizu tog veličanstvenog trenutka...
Jer Bog će otrti suzu sa svakog lica i preplaviti zemlju pravdom kao valovima morskim...
Treba se moliti...ne treba da nam molitva dosadi nikad...sve više I gorljivije iz srca...jer ko kuca otvoriće mu se...

Do tada i ne treba biti previše pravedan...jer samo sebe tako uništavamo...ovaj svet mora proći putem kojim je krenuo i jedino Bog može promeniti pravac kad za to dođe vreme...

Okreni vesti, okreni misli...gledaj tamo negde što će sigurno doći i što vredi...
A ovo sad...ništa ne vredi ni pet sitnih para...

1901. hodine, prosečni životni vek je bio između 40 i 42 godine
Pre sto godina životni vek je bio daleko kraći nego danas.
Zahvaljujući zdravstvenoj zaštiti i ishrani, životni vek se produžio.
Prosečni životni vek do 2010. bio je 82 godine

ovo ti sve govori, sa svim otrovima koje udišemo i trpamo u stomak životni vek duži

to je jedan paradoks koji ne možeš objasniti
moja teza je da otrovi ubijaju parazite brže nego nas pa nas oni sporije jedu...

moja teza je da otrovi ubijaju parazite brže nego nas pa nas oni sporije jedu...
Nisi daleko od istine...dobar rezon...

Samo što ovo nije slučaj sa kancerom...u zadnjoj deceniji imamo sasvim novu tehnologiju u proizvodnji hrane, sa upotrebom novih mnogo razornijih hemijskih jedinjenja...
Sve zarad novca i jeftinije proizvodnje...duži rok trajanja...ukusniji proizvodi koji dovode čak do zavisnost...
Nek nam je Bog u pomoć...

Nisi daleko od istine...dobar rezon...

Samo što ovo nije slučaj sa kancerom...u zadnjoj deceniji imamo sasvim novu tehnologiju u proizvodnji hrane, sa upotrebom novih mnogo razornijih hemijskih jedinjenja...
Sve zarad novca i jeftinije proizvodnje...duži rok trajanja...ukusniji proizvodi koji dovode čak do zavisnost...
Nek nam je Bog u pomoć...
da, nego ja imam teoriju da su svi fizički paraziti manifestacija energetskih parazita tj. demona....ljudi koji vole život (a Bog je život pre svega) žive duže jer ovi entiteti ne trpe ljubav prema Bogu, tj. nije im pogodno to okruženje za razvoj... treba im prljavština duše da bi se nakačili...pod prljavštinom mislim i na strah i bes ali pre svega na gordost

da, nego ja imam teoriju da su svi fizički paraziti manifestacija energetskih parazita tj. demona....ljudi koji vole život (a Bog je život pre svega) žive duže jer ovi entiteti ne trpe ljubav prema Bogu, tj. nije im pogodno to okruženje za razvoj... treba im prljavština duše da bi se nakačili...pod prljavštinom mislim i na strah i bes ali pre svega na gordost
Ne znam. Ali vidim da u mom okruženju umiru dobri ljudi...nestaje ih...
A možda mi se samo čini...

Ne znam. Ali vidim da u mom okruženju umiru dobri ljudi...nestaje ih...
A možda mi se samo čini...
možeš biti dobar iz ega ..jer ti to daje višu vrednost...tako si naučen...dresiran...da budeš dobar
ili možeš biti stvarno dobar...iz srca...to je ono što je Isus želeo u ljudima

pošto je malo onih koji su dobri iz srca i koji vole život tj. Boga i koji nemaju grehove na koje se paraziti kače , svako ima svoje nakačene energetske parazite koji ga grickaju energetski..neke brže neke sporije......zato Isus kad izleči nekog kaže idi i ne greši više...da mu se ne bi opet demoni nakačili...

možeš biti dobar iz ega ..jer ti to daje višu vrednost...tako si naučen...dresiran...da budeš dobar
ili možeš biti stvarno dobar...iz srca...to je ono što je Isus želeo u ljudima

pošto je malo onih koji su dobri iz srca i koji vole život tj. Boga i koji nemaju grehove na koje se paraziti kače , svako ima svoje nakačene energetske parazite koji ga grickaju energetski..neke brže neke sporije......zato Isus kad izleči nekog kaže idi i ne greši više...da mu se ne bi opet demoni nakačili...
Ma ovi bili prostodušni ljudi...kao Bog Joni kad kaže koliko u Ninivi ima ljudi što ne znaju šta je desnica šta levica...jednostavni dobri...a ne znaju Boga...
Takvi su i ovi. Mirni, povučeni, gledaju svoja posla...niko naravno nije savršen...Ali ih nema...

Ma ovi bili prostodušni ljudi...kao Bog Joni kad kaže koliko u Ninivi ima ljudi što ne znaju šta je desnica šta levica...jednostavni dobri...a ne znaju Boga...
Takvi su i ovi. Mirni, povučeni, gledaju svoja posla...niko naravno nije savršen...Ali ih nema...
čovek umire i kad izgubi volju da živi, kad prestane da se raduje životu, da voli život...kad smatra da je završena neka njegova lična misija

1. Solunjanima 5:
1 A o vremenima i razdobljima, braćo, ne treba da vam se piše.
2 Jer i sami dobro znate da Jehovin dan dolazi baš kao lopov u noći.
3 Kad budu govorili: „Mir i sigurnost!“, tada će ih iznenada zadesiti uništenje kao porođajni bolovi trudnu ženu, i neće umaći.
4 Ali vi, braćo, niste u tami, pa da vas taj dan zatekne kao što bi zatekao lopove,
5 jer vi ste svi sinovi svetlosti i sinovi dana. Mi ne pripadamo ni noći ni tami.
6 Dakle, ne spavajmo kao što ostali spavaju, nego bdimo i budimo trezveni

Dakle bice naka vrsta objave na svetskom novou sto se tice mira i sigurnosti.

Takodje znak pocetka “velike nevolje” je i PAD RELIGIJE na svetskom nivou.

sto je proroceno u Otkrivenju 18:2 - „Pala je, pala je bludnica Vavilon Veliki

nakon cega sledi

SUDJENJE svim ljudima i kao zavrsnica

ARMAGEDON - Bozji RAT u kome ce Bog unistiti sve ZLO kao i ZLE LJUDE.

ARMAGEDON - Bozji RAT u kome ce Bog unistiti sve ZLO kao i ZLE LJUDE.
armagedon je izmisljotina tog jovana laznog proroka iz 95. godine nase ere u navodno otkrovenju preko nekog andjela - nit' ima veze sa Hristom, nit' sa hriscanima, i zato ga mi ne citamo na liturgiji oduvek, a ni rimokatolci do skoro ga isto nisu citali, 20 vekova, mora da ste ih vi nagovorili?!~
Доносићу и римокатоличко богослужбено читање дана јер се доста више пажње посвећује Светим писму него код нас православних а и уведено је од 60-их година прошлог века читање одломака из Откривења. Читања Светог писма никада превише.
+++
Не промовишем никакво унијатство већ се надам васкрсу западног православља.
+++
Цитате ћу постављати према преводу др Лује Бакотића, који је био Србин римокатолик, што је и прикладно

Poslednja izmena od moderatora:

Back