Znaci

Lovorovo zrnevlje

Primećen član
Poruka
790
Sta ste u horoskopu?Podznaku?Vjerujete li u te stvari?
Znate li neku dobru knjigu o tome?
Ovdje ne mislim na horoskop kao u casopisima i tome,vec osobine unutrasnje licnosti i to. Mislim da ponekad moze da pomogne da se odgonetne neka licnost,ako se bas udubite. Naravno,ne treba bukvaln shvatati ali mozda ima neke istine. :think:

Poslednja izmena:
Nisam mislila na dnevni horoskop. Nisam ni ja uopste vjerovala u to,al ono,nisam ni znala nista o tome.
Ali sam procitala jednu knjigu o osobinama koje su nekako neobjasnjive,i sad mislim da ima nesto u tome sto se prica hiljadama godina.

Sta ste u horoskopu?Podznaku?Vjerujete li u te stvari?
Znate li neku dobru knjigu o tome?
Ovdje ne mislim na horoskop kao u casopisima i tome,vec osobine unutrasnje licnosti i to. Mislim da ponekad moze da pomogne da se odgonetne neka licnost,ako se bas udubite. Naravno,ne treba bukvaln shvatati ali mozda ima neke istine. :think:

Blizanac(najjaci znak), u podznaku rak
Ne verujem, doduse istina je da sa ljudima mozes dosta da se zgotivis ako im opises kako se vasi znakovi gotive(i onda to oni prihvate),mada ponekad i sam pomislim da je mozda to istina, s obzirom da npr imam bas dosta prijatelja strelceva i blizanaca

Msm citav taj horoskop mi je malo bzv
ono, ako si tacno takav kakav ti je opis znaka onda je kul, a ako nisi, onda postoji izgovor da tvoj podznak dominira nad znakom, bzv :lol:

Verujem u osobine horoskopa nekih 90%,jer cini mi se da ima neceg,cak sam se neko vreme bas trudio da nadjem veze izmedju osobina ljudi for real i onoga sta su u horoskopu....ali s druge strane,one price obratite paznju sledece nedelje na levo oko,mislim da su budalastine...:roll:
Inace sam Lav/devica :guza:

mi smo rođeni u znaku, skriveni u podznaku

ne verujem u horoskop iz novina. ni u ono taj-i-taj-znak-je-takav-i-takav.
ali natalna karta je već nešto drugo.
:)

a da, lav-blizanac sma.

Back