Znaci..u petak definitivno kraj??

D ne trošim reči...
"Tokom pisanja o tematici o 2012 godini i dolasku Planeta X odnosno Nibiru, mnogi ljudi koji su to pročitali, imali su razna pitanja nakon pročitanih postova. Tražili su od mene nekakve argumente koji bi potkrijepili to što pišem.
Neki su rekli da širim paniku.
Neki su to nazvali glupošću i pitali me ;
- Šta ti stvarno vjeruješ u to što pišeš ili se samo dobro zajebavaš?
Pitanja je mnogo i ljude zanima svaki put nanovo ista informacija koju žele čuti od mene osobno, kao da to nisam već napisao jasno na blogu.
Pitanja je stotinu, a pravih odgovora tako malo. Probati ću odgovoriti ovdje na neka od pitanja koja mi se najčešće postavlja u svezi nadolazećih događaja. Nadam se da će to zadovoljiti vašu znatiželju i da ćete iz tih odgovora shvatiti što se zapravo događa.
Dakle krenimo redom.
1. Što je to Nibiru?
Odgovor na to pitanje je vrlo teško dati iz dva razloga, a to je što nitko barem u javnosti izvan NASA-e ne zna odgovor na to pitanje, jer Nibiru je planeta veličine Jupitera koja prolazi kroz sunčev sustav- sistem svakih 3600 godina. Zovu je još i dvanaesti(12) planet, no..postojoi opravdana teorija da je NIBIRU veliki svemirski brod – planeta koja putuje svemirom sa svoaj 4 mjeseca koji su njegovi sateliti i čija uloga za sada nije poznata. Zecharia Stichin pisac i istraživač koji ga je spomenuo u knjizi Dvanaesti planet umro je neočekivano 2010 godine, a samo godinu dana kasnije pod čudnim i iznenadnim okolnostima, umrla je i njegova supruga. Da bi mogli shvatiti koliko je ozbiljno postojanje tog planeta pogledajte jednosatni dokumentarni film na ovom linku:
"

Nibiru se pominje u svim starim spisima koji govore o nastanku planete Zemlje (sumerskim spisima, akadskim, Babilonskim,.... Svetom Pismu)

A tamo se takođe pominje da se to neće ponoviti.
Navode se i ubedljivi razlozi koji alegorijski upućuju da je došljak šta god da on bio, poražen i da se neće više pojaviti. Inače ne navode se astronomski pojmovi, razumljivo, nego teče priča o bici bogova na nebu, među zvezdama.
Ta kategoričnost ostavila je traga u bibliji, u priči o potopu. Navodi se negde pri kraju opisa kako i zašto je došlo do potopa, da se potop božijom voljom desio tad i nikad se neće ponoviti.
Ova tvrdnja malo iskače iz konteksta jer je priča o potopu u Bibliji dosta opterećena poukama protiv bogohulnog ponašanja koje je na kraju i dovelodo da je Bog poslao potop.

A tamo se takođe pominje da se to neće ponoviti.
Navode se i ubedljivi razlozi koji alegorijski upućuju da je došljak šta god da on bio, poražen i da se neće više pojaviti. Inače ne navode se astronomski pojmovi, razumljivo, nego teče priča o bici bogova na nebu, među zvezdama.
Ta kategoričnost ostavila je traga u bibliji, u priči o potopu. Navodi se negde pri kraju opisa kako i zašto je došlo do potopa, da se potop božijom voljom desio tad i nikad se neće ponoviti.
Ova tvrdnja malo iskače iz konteksta jer je priča o potopu u Bibliji dosta opterećena poukama protiv bogohulnog ponašanja koje je na kraju i dovelodo da je Bog poslao potop.

Nije receno da se nece ponoviti.
Cak je i u Bibliji receno da nece vise biti unistenja Potopom.
To je i razumljivo, jer je Potop bio specijalni slucaj, a uzrokovan je padom dva velika asteroida (i mozda, vise manjih).
Inace, standardna katastrofa je povecanje temperature na Zemlji, izazvano dolaskom te planete.

Sto se tice objasnjenja razloga za Potop, to je standardna floskula.
Uvek mozes reci, kada se nesto lose desi, da su za to krivi losi ljudi (covecanstvo).
Ipak, prolazak ove planete je redovna pojava, i bili dobri ili losi, veliki broj tadasnjih ljudi (i ostalih zivih bica), nece preziveti.

Nije receno da se nece ponoviti.
Cak je i u Bibliji receno da nece vise biti unistenja Potopom.
To je i razumljivo, jer je Potop bio specijalni slucaj, a uzrokovan je padom dva velika asteroida (i mozda, vise manjih).
Inace, standardna katastrofa je povecanje temperature na Zemlji, izazvano dolaskom te planete.

Sto se tice objasnjenja razloga za Potop, to je standardna floskula.
Uvek mozes reci, kada se nesto lose desi, da su za to krivi losi ljudi (covecanstvo).
Ipak, prolazak ove planete je redovna pojava, i bili dobri ili losi, veliki broj tadasnjih ljudi (i ostalih zivih bica), nece preziveti.

Ma jeste bas je toplo, evo danas sam ceo dan proveo na plazi i suncao se....

Spominjes planet kao da si je vido. NIko je nije video. KAko leba ti mozes da neprimetis objekat velicine Jupitera ( ili veci ) koji ide ka nama? Mislim stvarno, leba ti, samo kreten moze da poveruje u te price a dokaz toga je taj kreten od blogera koji je prosli mesec tvrdio da ce poravnanje Sunca, Zemlje i Jupitera dovesti do zemljotresa od 12 stepeni po Rihteru, pa je onda tvrdio da ce samo izabrani ( njih cirka 500mil ) otici na mesec Evropa ( Jupiterov mesec ). Samo ocigledno pati od nedostatka intelekta i mogucnosti rasudjivanja pa nije racunao na to da se taj mesec nalazi na udaljenosti od oko 700K kilometara od Jupitera. Ili misli da na njega Jupiter nema uticaj....

Ma jeste bas je toplo, evo danas sam ceo dan proveo na plazi i suncao se....

Spominjes planet kao da si je vido. NIko je nije video. KAko leba ti mozes da neprimetis objekat velicine Jupitera ( ili veci ) koji ide ka nama? Mislim stvarno, leba ti, samo kreten moze da poveruje u te price a dokaz toga je taj kreten od blogera koji je prosli mesec tvrdio da ce poravnanje Sunca, Zemlje i Jupitera dovesti do zemljotresa od 12 stepeni po Rihteru, pa je onda tvrdio da ce samo izabrani ( njih cirka 500mil ) otici na mesec Evropa ( Jupiterov mesec ). Samo ocigledno pati od nedostatka intelekta i mogucnosti rasudjivanja pa nije racunao na to da se taj mesec nalazi na udaljenosti od oko 700K kilometara od Jupitera. Ili misli da na njega Jupiter nema uticaj....

Jos je rano za tu toplotu.
Ako nisi primetio nije moja tvrdnja da ce smak sveta biti ove ili naredne godine.
Naprotiv, napisao sam da ce dolazak te planete biti najverovatnije oko 2.200 godine (a najranije - 2.090.).

Glupostui o poravnanjima planeta i sl. ne zelim da komentarisem, jer ih pisu ljudi koji nemaju pojma.
A planetu, koju popularno zovu Nibiru, nisam video, ali su je videli ljudi koji su ziveli u vreme poslednje katastrofe izazvane njenim prolaskom (Nojev Potop) i ostavili zapise o njoj.
Tamo sve lepo pise.
]Sad, sto neko to proglasava za mit, religiju, SF drevnih, to je njegov problem.

Back