Znaci pitanje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
This_thread_is_bad_and_you_should_feel_bad.jpg

a ne mozes nikako da budes neutralan,kako ces bez zemske?to neki novi fazon...i boli me sto ces ti da blejis na gajbi...i nije te briga za sve

prijatelju ti si bolestan,mada to nema sad veze...nisam adekvatan da ti postavim dijagnozu:mrgreen:

Tesko cu bez zemskih... a jok,a jel novi fazon biti seljak i pljuvati po jedinoj osobi koja ti je odgovorila na temu?:hahaha: Naravno,pa sto odgovaras ako te boli? Ili je bol ne izdrziv?

Sto? Pa ondak kako znas da sam bolestan?

Tesko cu bez zemskih... a jok,a jel novi fazon biti seljak i pljuvati po jedinoj osobi koja ti je odgovorila na temu?:hahaha: Naravno,pa sto odgovaras ako te boli? Ili je bol ne izdrziv?

Sto? Pa ondak kako znas da sam bolestan?

ae sto si se uvredio:mrgreen: pa vidish da nisi neutralan,ne mozes bez zemske...a boli me sto ces da je vodis na gajbu tebra....ne boli me nista drugo:D

pa znam j.bt;)

E sad mi tek nista nije jasno... Pa ne vodim ti sestru da te dusa boli!:lol: sve sto boli otpasce,zato nemoj da se brines! Ma jbtebe!
pa i da vodis sto bi me bolela..a nisam te to ni pitao, stoga=>a boli me sto ces da je vodis na gajbu tebra bilo ovo
Predlazhem da se tema premesti na pdf filozofija pa ce OP dobiti prave , duge i srochene odgovore :mrgreen:

ae mrsh mi s teme:mrgreen:

Nije glup thread nimalo,samo shto neki shvataju bilo shta shto neko napise bukvalno i povrsinski, je druga stvar :)
I zato mislim da tema ne treba da bude za ovaj podforum.
Ne trazi vas detaljan opis licnosti ili shta ste radili proteklih 14,26,27,28 godina:roll:
A tema je lepa, to ko smo bili pretpostavljam da se odnosi na shta smo bili u proslom zivotu...Ja volim da mislimd da imamo samo jednu dushu,jedan arhetip nashe ''licnosti'' , bez oblika, koji nije zatvoren u telu, koji je krenuo od pocetka da bi se vratio onom najcitstijem, iskonskom obliku sebe ,najacem i da to uradi mora da prodje kroz razlicite zivote, da se ta ''jedna cela dusha'' razbije u male delice koji ce vremenom,kroz jedan zivot,pa drugi popunjavati,postajati jachi...jer svaki delic dushe mora da se izbori sa odrenjenim stvarima. U proslom zivotu si mozda bio/bila pohlepna i bez obzira koliko para imao/la si zeleo vishe a u sledecem zivotu se zbog toga rodis kao neko iz siromasne porodice da bi umeo da cenis ono shto imas, da 'razvijes i ojacas onaj onaj deo dushe koji je bio slab pre..kako kad se u kosmosu,vishe planeta i zvezda krecu oko jedne tako i ovo...da se to nastavlja i nastavlja sve dok svi ti delici pravog tebe ne budu konacno dosli u ravnotezu....Nisu Egipcani zadzaba bili opsednuti kosmosom i cevokom psihom,jer tako funkcionisemo i mi u mikro.A za ostala pitanja cu se jednom raspisati,jer su opsirna jako :)

Poslednja izmena:
Vidim fura se znaci nemojte zameriti..
Daklem ko ste vi,ko ste bili,sta cete ovde,sta cete posle?

DAkle ja sam Bratislaw, trenutno sam tu negde na sredini
a bio sam nekada pacenik,mentol, werowao sam u gluposti
owde sam saswim slucajno, zbog Anite, pa sam se i ja owde zainteresowao i sada mi preslo u neku nawiku
a logicno je postatju wladar sweta,motjni prorok, ili strasni mag, ti to wetj znas :D
A mozda poistanem i nesto nize, tipa neki politikant, ili neki kapitalista, mada nadam se da netje tako ispasti z:(
Blah odoh napolje sada xD

A tema je lepa, to ko smo bili pretpostavljam da se odnosi na shta smo bili u proslom zivotu...

Pa naravno da pretpostavljash kad si prochitala ovo:

nema veze sa ranijim dobom i samo ovim zivotom...

Ali, u svakom sluchaju, lep pokushaj da ispadnesh Nostradamus.

Niko nije rekao da je tema losha, veoma je interesantna, sad kad smo razreshili neke stvari, ali mislim da ima slichna tema, neshto: "Shta ste bili u proshlom zivotu?''...

Pa jedina je skontala o cemu se radi:roll: a ovi mi pricaju sta su radili sa 5 godina j.bt

batali sad Nostradamusa,nije rec o ispadanju, lepo pitam,i navodim na razmisljanje
Niko nije rekao da je tema losha, veoma je interesantna, sad kad smo razreshili neke stvari, ali mislim da ima slichna tema, neshto: "Shta ste bili u proshlom zivotu?''...
nije slicna toj temi

Poslednja izmena:
DAkle ja sam Bratislaw, trenutno sam tu negde na sredini
a bio sam nekada pacenik,mentol, werowao sam u gluposti
owde sam saswim slucajno, zbog Anite, pa sam se i ja owde zainteresowao i sada mi preslo u neku nawiku
a logicno je postatju wladar sweta,motjni prorok, ili strasni mag, ti to wetj znas :D
A mozda poistanem i nesto nize, tipa neki politikant, ili neki kapitalista, mada nadam se da netje tako ispasti z:(
Blah odoh napolje sada xD

a ti kad izadjes iz tog kmezavog stadijuma pricacemo

Dalje od mene sa tim pretpostavkama. Da citas iole moje ppostove znao bi da sam daleko od idota i skontala sam u uvodnom postu da se o tome radi. U svakom slucaju,ja se tebi ne dokazujem. Ne postujem na ovom podforumu ali bez uvrede svako sa iole nekim mozgom bi skontao na prvu loptu o cemu se radi,kad te pita ''gde si bio '' da te ne pita gde si juce setao i da nacitala sam se dovoljno filozofskih tema na ovu raspravu jer mi brat studira filozofiju.

si pretpostavio da sma ja kopirala shto me sad najzesce nervira i izbrisacu moj post ako budes to ponovio. To shto ti iz nekog razloga mislis da NIKO nije u stanju da shavti kada te neko pita '' gde si bio,gde nameravas da ides '' da te ne pita '' a pa ja sam juce kosila travu'' i shto je tebi,koji em uzgred ne poznajes i nijedan jedini moj post nikada nisi procitao,ne mozes da trvdis,niti da gatas u pasulj. Osnovna filozfska pitanja su '' ko smo,odakle poticemo'' i meni je zao shto ti { koji ponavljam,prvi put me vidis na temi i ne znas nishta o mom nacinu razmisljanja } se usudjujes da mi kazes da ti bolje od mene znas da li sam ja to stavrno znala,zato sam rekla,uz duzno postovanje,imam mozak,i nisam retard ni debil,da skontam neke osnovne stvari. E sad shto je tebi to toliko nezamislivo i zacudjujuce,je druga stvar.

Dalje od mene sa tim pretpostavkama. Da citas iole moje ppostove znao bi da sam daleko od idota i skontala sam u uvodnom postu da se o tome radi. U svakom slucaju,ja se tebi ne dokazujem. Ne postujem na ovom podforumu ali bez uvrede svako sa iole nekim mozgom bi skontao na prvu loptu o cemu se radi,kad te pita ''gde si bio '' da te ne pita gde si juce setao i da nacitala sam se dovoljno filozofskih tema na ovu raspravu jer mi brat studira filozofiju.

Meni sestra studira meterologiju, pa ja nemam pojma o tome...! :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back