Skyline
Domaćin
- Poruka
- 4.300
a sad stvarno nema smisla : D zezaju me
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sad stvarno nema smisla : D zezaju me
ae razmisli sta pitam,logicno je....nema veze sa ranijim dobom i samo ovim zivotom...
Sve je, samo ne LOGICHNO. Kako bi bilo da sledeci put postavish celo pitanje? Shta bi mi ti odgovorio da te ja sad pitam "Koliko?"
Tinejdzeri su postali filozofi.... uuu.... wow....
ae razmisli sta pitam,logicno je
ja sam lepo pitao...i nije logicno ali je tako
a ne mozes nikako da budes neutralan,kako ces bez zemske?to neki novi fazon...i boli me sto ces ti da blejis na gajbi...i nije te briga za sve
prijatelju ti si bolestan,mada to nema sad veze...nisam adekvatan da ti postavim dijagnozu
E j.b.g. sad...Ae bataljujem raspravu...
Tinejdzeri su postali filozofi.... uuu.... wow....
Tesko cu bez zemskih... a jok,a jel novi fazon biti seljak i pljuvati po jedinoj osobi koja ti je odgovorila na temu? Naravno,pa sto odgovaras ako te boli? Ili je bol ne izdrziv?
Sto? Pa ondak kako znas da sam bolestan?
Mora neko
ae sto si se uvredio pa vidish da nisi neutralan,ne mozes bez zemske...a boli me sto ces da je vodis na gajbu tebra....ne boli me nista drugo
pa znam j.bt
pa i da vodis sto bi me bolela..a nisam te to ni pitao, stoga=>a boli me sto ces da je vodis na gajbu tebra bilo ovoE sad mi tek nista nije jasno... Pa ne vodim ti sestru da te dusa boli! sve sto boli otpasce,zato nemoj da se brines! Ma jbtebe!
Predlazhem da se tema premesti na pdf filozofija pa ce OP dobiti prave , duge i srochene odgovore
Vidim fura se znaci nemojte zameriti..
Daklem ko ste vi,ko ste bili,sta cete ovde,sta cete posle?
A tema je lepa, to ko smo bili pretpostavljam da se odnosi na shta smo bili u proslom zivotu...
nema veze sa ranijim dobom i samo ovim zivotom...
nije slicna toj temiPa naravno da pretpostavljash kad si prochitala ovo:
Pa jedina je skontala o cemu se radi a ovi mi pricaju sta su radili sa 5 godina j.bt
Ali, u svakom sluchaju, lep pokushaj da ispadnesh Nostradamus.
batali sad Nostradamusa,nije rec o ispadanju, lepo pitam,i navodim na razmisljanje
Niko nije rekao da je tema losha, veoma je interesantna, sad kad smo razreshili neke stvari, ali mislim da ima slichna tema, neshto: "Shta ste bili u proshlom zivotu?''...
DAkle ja sam Bratislaw, trenutno sam tu negde na sredini
a bio sam nekada pacenik,mentol, werowao sam u gluposti
owde sam saswim slucajno, zbog Anite, pa sam se i ja owde zainteresowao i sada mi preslo u neku nawiku
a logicno je postatju wladar sweta,motjni prorok, ili strasni mag, ti to wetj znas
A mozda poistanem i nesto nize, tipa neki politikant, ili neki kapitalista, mada nadam se da netje tako ispasti
Blah odoh napolje sada xD
nije slicna toj temi
Pa naravno da pretpostavljash kad si prochitala ovo:
Ali, u svakom sluchaju, lep pokushaj da ispadnesh Nostradamus.
Niko nije rekao da je tema losha, veoma je interesantna, sad kad smo razreshili neke stvari, ali mislim da ima slichna tema, neshto: "Shta ste bili u proshlom zivotu?''...
Dalje od mene sa tim pretpostavkama. Da citas iole moje ppostove znao bi da sam daleko od idota i skontala sam u uvodnom postu da se o tome radi. U svakom slucaju,ja se tebi ne dokazujem. Ne postujem na ovom podforumu ali bez uvrede svako sa iole nekim mozgom bi skontao na prvu loptu o cemu se radi,kad te pita ''gde si bio '' da te ne pita gde si juce setao i da nacitala sam se dovoljno filozofskih tema na ovu raspravu jer mi brat studira filozofiju.