Skyline
Domaćin
- Poruka
- 4.300
Vidim fura se znaci nemojte zameriti..
Daklem ko ste vi,ko ste bili,sta cete ovde,sta cete posle?
Poslednja izmena:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sto se ne ubijes ondaniko
niko
ništa
ništa
pa interesuju me i pametna filozofska razmisljanja...a i ako moze neki promisljen odgovorSta se to tebe smatra?
Jos samo broj cipela nisi pitao...
esi sad facasta te briga....
znachi ne razumem pitanje
pitanje je na mestu,moras valjda da znas ko si bio da bi znao ko si,i gde si bio da bi znao gde ces...
ja
ja
onako iz razonode
posle chega?
Evo, chovek je dao jedini logichan odgovor. Bio i ostao "on", takav kakav je.
hocu da ipak bude privatna stvar.....
Nisam bash takav kakav sam , al i dalje idem u istom pravcu , i dalje sam "ja"
1niko
2niko
4vjerovatno nista3onako iz razonode
ae razmisli sta pitam,logicno je....nema veze sa ranijim dobom i samo ovim zivotom...Veoma smeshno. Zashto podrazumevash da su svi drugachiji sada u odnosu na ranija doba? Nisu se svi promenili, u stvari normalno je da se vecina nije promenila. Za ovo drugo, "gde si bio...", se slazem.
a ne mozes nikako da budes neutralan,kako ces bez zemske?to neki novi fazon...i boli me sto ces ti da blejis na gajbi...i nije te briga za sveJa,ja sam malo cudna osoba ali sam u sustini ok (iako tako ne delujem nekima)... trudim se da budem neutralan i bas me briga za sve!
Bio sam ja? Ne razumem pitanje?
Eto malo da ubijem dosadu,da se informisem i da se smejem ludacima sa LJiS (ubedljivo najjaca i najzanimljivija ekipa ljudi)!
Posle idem da izadjem pred zemsku, a onda cemo da blejimo kod mene na gajbi! *** bolestan sam,sutra ne idem u skolu pa mogu da orgijam!
a vi kako te? Mogao bi ti kao autor teme prvi da odgovoris!
prijatelju ti si bolestan,mada to nema sad veze...nisam adekvatan da ti postavim dijagnozuretard....................