Znaci ne verujem...probacu sa Vijagrom

@vranatz...i ja trazim odgovor da li je bolje to ili vijagra:D
Ali, iskreno, moj savet ti je da ne uzimas nista od hemije, vec da probas to da resis sam sa sobom. Ako uzmes vijagru, dovodis sebe u opasnost da se itripujes da ne mozes da odradis to bez vijagre i da tako postanes psihicki zavistan. A iskreno, kad bih ja bila na mestu tvoje devojke, i kad bih provalila da si na vijagri mnoooooooogo bih se naljutila i s*****la i...
A sto se tice kokaina tu postoji ista opasnost kao i kod vijagre + to sto ce ti biti mnogo lepo, pa se opet mozes navuci(kokain ne stvara fizicku zavisnost, ali stvara ,,crv'' u glavi, tako da kad god ti je lose pozelis da uzmes...e sad tu dalje sve zavisi od tvoje volje...
Na kraju svih krajeva , ni jedno, ni drugo nije zdravo, i uopste se ne slazem sa tvojom tezom(istu tezu je imao i moj drug) da kad prvih par puta uradis tako, posle ce biti sve ok. Ja pre mislim da ces napraviti sebi jos veci problem, i da ces sex uslovno povezati sa tim. A i na kokainu ti moze biti toliko dobro da ce te svaki sledeci sex razocarati(narocito ako ti je to prvi put)
:eek:koliki poooost

junkmark...da nisi malo permutovao? Na koki osecas sve jace, svaki dodir ima 10 puta jaci efekat...i vijagru takodje koriste oni sto svrsavaju prerano, jer na tome erekciju drzis saaaaaatima. Fizizcki ne navlaci, to je dokazano, ali psihicki i te kako moze. Slazem se da treba da se opusti, i da to uradi bez ikakve hemije...

na koki je paranoja jacha..i ne osechash telo,pa ni djokicu..dakle koks koriste oni shto svrshavaju prerano..i navlachi se tek tako i fizicki i psihichki..to je boles' ko i sve gudre..nego lepo se ti opusti i lagano..nek ti malo pomogne..to se desi svakom,nemoj da zuris..eto

konacno neko da mu kaze da su posledice uzasne..jao,a ja mu 'preporucila' da uzme vijagru!!!!:shock:

necu vise da pisem....kad se slabo razumijem...

i da.... NiSTA ne uzimaj ako boga znas!!!

junkmark...da nisi malo permutovao? Na koki osecas sve jace, svaki dodir ima 10 puta jaci efekat...i vijagru takodje koriste oni sto svrsavaju prerano, jer na tome erekciju drzis saaaaaatima. Fizizcki ne navlaci, to je dokazano, ali psihicki i te kako moze. Slazem se da treba da se opusti, i da to uradi bez ikakve hemije...

jel ti to diler reko'..treba u stvari da uzme onu inekciju(novokain)od chika zube,pa da je rokne direktno u tuki kad mu se digne.onda moze saaaaaaaaaaatima..jel'?a vijagru koriste oni shto imaju disfunkciju,shto im je labav..radi na foru da pojachava protok krvi..nego med i oraji tri put dnevno pa da vidish kako marko ore:cool:

Back