Edmund
Veoma poznat
- Poruka
- 12.369
Crnjanski?Nije teško pogoditi
Samo jedna osoba u celom univerzumu može ovako maestralno da napiśe i opiše
Nemoj da me brukaš da ne znaš?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Crnjanski?Nije teško pogoditi
Samo jedna osoba u celom univerzumu može ovako maestralno da napiśe i opiše
Nemoj da me brukaš da ne znaš?
Ko da mu je rodCrnjanski?
Наше молитве су услишене... Радуј се, има БогаI tako je došao dan kada je u Srbiji odzvonilo najlepšem festivalu satanizma na svetu.
Ma ljudi nije problem droga.Наше молитве су услишене... Радуј се, има Бога
Остају вам за утеху дрмусање, дрога и шприц у кућној варијанти, немој да си на крај Егзита удеприо
Sta slavimo?Dakle Exit festival je definitivno preseljen u Crnu Goru. Šta će i kako sve tamo da bude imate u tekstu na ovom linku:
https://www.021.rs/novi-sad/vesti/439922/crnogorski-premijer-exit-dolazi-u-budvu-i-ulcinj
Crnogorci slave i to sa punim pravom.
Nego mene sada zanima ima li Novi Sad neku zamenu? Recimo Beograd ima Beer fest, Kragujevac ima Arsenal fest, a mi?
Hoće li nam celo leto proći bez bitnih dešavanja?
Nema ništa ljepše nego nadrogirati se u svoja četiri zida i zaspati kraj WC šolje.Наше молитве су услишене... Радуј се, има Бога
Остају вам за утеху дрмусање, дрога и шприц у кућној варијанти, немој да си на крај Егзита удеприо
Све наркомани, дно цивилизацијеMnogo ljudi u svetu je čulo za naš grad zahvaljujući EXIT-u.
Slušajte mudre riječi našeg velečasnog.Све наркомани, дно цивилизације

Lično iskustvo?Nema ništa ljepše nego nadrogirati se u svoja četiri zida i zaspati kraj WC šolje.
![]()
![]()
Da i ne...Lično iskustvo?
prosle godine svi festivali koji nisu otkazani su propali nacistoU mom kraju su upropastili festival star preko 60 godina da je samo ime ostalo od njega.
Gitarijada u Zaječaru je takodje senka sebe.
Niš još uvek ima jazz festival ali je i on svake godine upitan.
Istočna Srbija baš i nema neku kulturnu alternativu.
Novi sad je u problemu jer mu treba dobra lokacija za novi festival i način da ljudi odu tamo, ne znam da li železnička stanica radi.
Причао је неко из неког бенда како то иде ~ организује се такмичење бендова а победници из сваког места где се то дешавало су ишли на зајечарску гитаријаду.Na Gitarijadi su se takmičili najbolji demo bendovi, njih je birao žiri a publika je pre toga mogla da ih čuje uživo na manjim svirkama i karavanu 202.
Да ли се сећаш кад се то догодило?Karavan je propao a i broj svirki se drastično smanjio.
Могуће али ако се погледа из неког другог места где има мало дешавања делује невероватно да град те величине има тако нешто.Niš ima problema jer je festival poznat i posećen ali ih uvek zezaju za pare pa ne znaju ni sami koga sve mogu sigurno da dovedu da svira.
Причао је неко из неког бенда како то иде ~ организује се такмичење бендова а победници из сваког места где се то дешавало су ишли на зајечарску гитаријаду.
Да ли се сећаш кад се то догодило?
Могуће али ако се погледа из неког другог места где има мало дешавања делује невероватно да град те величине има тако нешто.
Тек скоро се јавно сазнало јер је у неком од подкаста неки члан неког бенда испричао.Drugar bio na Gitarijadi kao ucesnik, dobili nagradu publike.
Jos jedan drugar probao sa svojim bendom ali nisu prosli kvalifikacije.
Ne, nisam dugo u Srbiji a to se raspalo pre toga.
Јесте.Saban Bajramovic je bio odlican jazz pevac i Nis je imao jaku jazz scenu, jedino mesto u jugoistocnoj Srbiji gde je moglo tako nesto da se cuje.
Тек скоро се јавно сазнало јер је у неком од подкаста неки члан неког бенда испричао.
Јер имаш друштво које се тиме бави,ово је баш одјекнуло међу свима који немају додира са тим светом.Ja to znam preko 15 godina, nije bila nikakva tajna.
Zašto?prosle godine svi festivali koji nisu otkazani su propali nacisto
Zašto?
Jer su cacijevski.Zašto?
Jer su cacijevski.
Niti je narod hteo da ide na takve festivale, niti su ozbiljni bendovi hteli da se brukaju i da nastupaju tamo.