Znači definitivno ostajemo bez EXITA! Šta umesto toga?

dlugomir

stari roker
Moderator
Poruka
251.523
U mom kraju su upropastili festival star preko 60 godina da je samo ime ostalo od njega.
Gitarijada u Zaječaru je takodje senka sebe.
Niš još uvek ima jazz festival ali je i on svake godine upitan.
Istočna Srbija baš i nema neku kulturnu alternativu.

Novi sad je u problemu jer mu treba dobra lokacija za novi festival i način da ljudi odu tamo, ne znam da li železnička stanica radi.

U mom kraju su upropastili festival star preko 60 godina da je samo ime ostalo od njega.
Gitarijada u Zaječaru je takodje senka sebe.
Niš još uvek ima jazz festival ali je i on svake godine upitan.
Istočna Srbija baš i nema neku kulturnu alternativu.

Novi sad je u problemu jer mu treba dobra lokacija za novi festival i način da ljudi odu tamo, ne znam da li železnička stanica radi.
Ona sa nadstrešnicom, znači glavna ne radi. Koristi se ona u Petrovaradinu koja je veoma neuslovna i za sadašnji protok putnika a kamoli za veći.

Evo zamene.

images

I Zaječarska Gitarijada, i EXIT a i NIšvile su propali jer se umešala politika. Odnosno, organizatori su stali na stranu opozicije, a država onda zavrnula slavinu.
Niko im nije ništa zabranio, jednostavno se nisu pridržavali osnovnog pravila - Ne grizi ruku koja te hrani.
metalike sa prljavom kosom su htele da iskazu svoj bunt.

na, evo vam vas bunt.

sad neka sviraju u tatinoj garazi

ja sam bio kraj jula pocetak avgusta.
veruj mi da je bilo prepuno..
Oktobar vodi Exitov tim u Egipat, gde će se savremeni ritmovi susresti sa večnim nasleđem Velikih Piramida u Gizi. Partner na ovom projektu je Venture Lifestyle, kompanija koja važi za vodećeg promotera u Egiptu, a koja je do sada ispred piramida i na drugim ekskluzivnim lokacijama u zemlji organizovala nastupe velikana kao što su Solomun, Peggy Gou, Carl Cox, Anyma i mnogi drugi.

Новосађани, нико вам не може узети енергију врхунског европског фестивала !

Нека власници фирме "Егзит" носе то име са собом где хоће,
али Нови Сад је власник угођаја који одговара европској омладини за увек.

Слично као Сарајево.
Тамо сам служио војску и цео град је као једна велика касарна.
Сви разумеју војника, цене га и подржавају.

Можда се тамо сад окупило мржљиве банде,
али знам да је Сарајево царско одмаралиште за увек и да ће се прочистити.

Као што је мој Београд метропола
и ко год на Балкану има потребу да се изгуби у маси и почне живот из почетка - ево га овде.

Битно је знати шта твој град нуди и то форсирати.
Нови сад - журка до максимума !

Dakle Exit festival je definitivno preseljen u Crnu Goru. Šta će i kako sve tamo da bude imate u tekstu na ovom linku:

https://www.021.rs/novi-sad/vesti/439922/crnogorski-premijer-exit-dolazi-u-budvu-i-ulcinj

Crnogorci slave i to sa punim pravom.

Nego mene sada zanima ima li Novi Sad neku zamenu? Recimo Beograd ima Beer fest, Kragujevac ima Arsenal fest, a mi?
Hoće li nam celo leto proći bez bitnih dešavanja?
Napravite novi, novi imidz...Recimo ENtrans.

Bole vas patka sto su vas kupili pa prodali kupili pa prodali, inace...

inace ....ubuntu sTeam, cs 2...namestam, korisniji od ovog eventa iako slicna zaraza...

Back