znachi kraj

Drugačiji, neobičniji, najbolji raspust do sada, prezadovoljna. :)
Evo, za sat vremena ponovo ulazim u Ukletu kuću, i pomirila sam se s time, totalno opušteno, čak i optimistično gledam na sve. Biće kratko i cool, kao i prošla. ^^

e prosao i taj raspust...danas u skoli na srpskom stigla neka zamena i 'ladno nam rekla zena da pisemo domaci kako sam provela letnji raspust...Mi mislili ona se zeza, poceli da se smejemo kado ono stvarno!!.aaaaaaaaa...znaci, ne verujem... u 8. razredu to da pisem...zena nije normalna xD Jel imate neku ideju na ovu inspirativnu temu? :roll::eek::dash::dash::besna:

Zasto ova tema :dash: da mi ubije i poslednje momente slobodnog zivota...da ne spominjem da sam maturant, da me ceka maturski, matura, prijemni na nekom fakultetu, posto nemam ni najmanje naznake na kom...da krecem u auto skolu...aaaaa:besna:

Shto se mene tiche, stvar je sledeca: ekipa "Profesori" u neshto izmenjenom sastavu. U letnjem prelaznom roku otishle su hemicharka i latinka, ali je stigla mnoooogo dobra profesorka filozofije, pa ce utakmice biti podnoshljive. Ekipa "Uchenici" u istom sastavu, neki igrachi su promenili pozicije na terenu, ja sam i dalje ostao na mestu centarhalfa (zadnja klupa, za one koji ne znaju shta je centarhalf), mada svake sezone nas je sve vishe u odbrani. Ne znam za ostale, ali ja planiram da mi na polusezoni prosek golova po utakmici bude najmanje 4,5. Jes' da cu dosta morati da uchim taktike, ali shta da se radi...Inache, atmosfera u mojoj ekipi za sada nije losha, ali kao i uvek, nema prijateljskih odnosa sa timom "Profesori".

e prosao i taj raspust...danas u skoli na srpskom stigla neka zamena i 'ladno nam rekla zena da pisemo domaci kako sam provela letnji raspust...Mi mislili ona se zeza, poceli da se smejemo kado ono stvarno!!.aaaaaaaaa...znaci, ne verujem... u 8. razredu to da pisem...zena nije normalna xD Jel imate neku ideju na ovu inspirativnu temu? :roll::eek::dash::dash::besna:

ja pochela da chitam ovaj post i rekoh da nisi srednja ili tako neshto, nas su u osmom razredu pitali shta ste chitali na raspustu.... :lol::lol:

haha, mi danas nismo imali chasove, ali pretpostavljam da cjemo i mi imati neku bolesnu temu :lol:
a s obzirom da nam se nastavnice srpskog menjaju ko charape ko zna kakvog bolesnika cjemo sad dobiti xD

Slične teme

Back